Som späť !

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Les
King
King
Používateľov profilový obrázok

Som späť !

Príspevok od používateľa Les »

Ahojte deti moje ! Na moje velke prekvapenie som sa vedel prihlasit a dokonca som si aj pamatal heslo po tolkych rokoch. Ale necudujem sa tomu, ved som genius a kazdy to vie. Tolko veci sa na Slovensku zmenilo, ze mi az oci vypadavaju z jamiek. Ked som bol naposledy na Slovensku, tak este vladol ozran Slota s vrahom Meciarom a zlodejom Ficom, Slovaci nadavali na Americanov hoci v zivote nevideli ani jedneho. Okrem teda mna. A teraz co vidim? Kazde druhe auto ma automaticku prevodovku, ktoru vymysleli Americania, obchodnych centier je plny zadok (aby som zostal slusny) a dokonca uz par rockov na Slovensku existuje aj tzv. black friday. Namiesto dusiciek je halloween, Coca-Cola je najpredavanejsim sladenym napojom a hoci ta bola uz aj pred 10 rokmi, teraz to Slovakom uz nevadi a vedia si to priznat. Uz ste sa stali civilizovanejsim narodom, comu som velmi rad. Konecne ste vystupili zo svojej ulity a mnohi z Vas uz aj nadobudli nejake skusenosti v zahranici. Spoznali ste, ze aj v inych krajinach je mozne zit a dokonca aj lepsie, ako na Slovensku.

Kedze je to pre mna novinkou, chcem sa s Vami podelit o nove skusenosti s istym pripravkom, ktory som zacal uzivat. Ako sa hovori - co nie je zakazane, je povolene a teda je to povolene aj na Slovensku, hoci ste o tom nikdy nepoculi a ani nebudete. Nemozem prezradit ako sa to vola, lebo by ste okamzite zhodili server americkej ambasady tolkymi e-mailami. Je to prasok, ktory bol vyvinuty specialne pre americkych a izraelskych vojakov do najnarocnejsich podmienok. Treba to zriedit urcitym pomerom s vodou, vypit a po cca dvoch tyzdnoch pridu prve ucinky. Vdaka tomu spim uz len 2-3 hodiny denne namiesto styroch. Mam plno sil, plno energie. Vobec nepocitujem unavu. Spat chodim len kvoli tomu, ze spim rad. Raz som skusil nespat tri dni a nebol som unaveny. Nema to ziadne negativne ucinky. Avsak ma to vela pozitivnych ucinkov, medzi niektore su aj take, ktore radsej nevymenujem. Dufam, ze sa mate dobre a prial by som aj pre Vas tento prasok. Mozno o takych 10-20 rokov sa to bude dat aj normalne kupit. Pekny vecer prajem.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Re: Som späť !

Príspevok od používateľa hojko »

Ja by som rad zase opacny pripravok - nech spim 8 hodin vkuse bez budenia a zobudim sa vyspaty :D A vlastne su to lieky na spanie o com pisem, ale o tom si uz zrejme pocul. Inak kde si bol 12 rokov pocas ktorych si nebol na fore???
Steju
King
King

Príspevok od používateľa Steju »

Les :shock:

inak automatickú prevodovku vymyslel Kanaďan, ale to je v pohode, každý správny američan si myslí, že všetko vynašli u nich :D
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

ahojte svetielka

mal som potrebu nieco napisat po dlhsej odmlke a linku na fb na toto vlakno :) krasna mladost stravena na tomto fore :D clovek sa tu dozvedel tolko ze potom bol "vsade bol vsetko videl"
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

ja som z tych cias ze som ta priamo uz nezazil, ale vela som o tebe pocul. rad ta poznavam.

inak pervitin ma sice vela pozitivnych ucinkov, ale aj vela negativnych :D

(napises mi do sukromnej spravy o aky pripravok sa jedna? dlho uz hladam nejaku ucinnu drogu na sustredenie sa)
Les
King
King

Robil som moju najoblubenejsiu cinnost a to zarabal som peniaze a cestoval som po krajinach, ktore som este v zivote nenavstivil. Aj teraz som v Belgicku, na Slovensko sa vratim o par dni a pobudnem tam isty cas. Som velmi znechuteny, ako vyzera Belgicko. Je tu viac Arabov, ako v SAE. Niektore stvrte su nebezpecnejsie, ako v Sudane. A aj to tak podobne vyzera len s tym rozdielom, ze na ceste je asfalt a nie blato. Nuz Europa sa meni mile deti a ako sa toto skonci, na to radsej nemysliet. Ja by som to vedel ukoncit velmi rychlo, keby som mal pri sebe jadrovy kufrik...
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

To nič, Rusi vymysleli vodu v prášku... akurát ju potom nemali čím zarobiť.
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

"Som spat"
Moja reakcia: no a? :P
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

no tak vitaj naspat, mozes nam porozpravat jde si sa flakal, mozno si niekto z toho nieco pozitivne vezme, pripadne tu otvor interny predaj americkeho prasku na nespavost :-)
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

Vitaj naspäť, ale zmeň pomer danej látky drahý Les, nerobí Ti ti to dobre...

Automatickú prevodovku totiž vymyslel Kanaďan Alfred Horner Munro v roku 1921... :wink:
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

lol este ta nekleplo za tie roky? Pred rokom som si akurat nahodou na teba spomenul, ked som cital nejake kraviny na fore :p
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Les napísal:Robil som moju najoblubenejsiu cinnost a to zarabal som peniaze a cestoval som po krajinach, ktore som este v zivote nenavstivil. Aj teraz som v Belgicku, na Slovensko sa vratim o par dni a pobudnem tam isty cas. Som velmi znechuteny, ako vyzera Belgicko. Je tu viac Arabov, ako v SAE. Niektore stvrte su nebezpecnejsie, ako v Sudane. A aj to tak podobne vyzera len s tym rozdielom, ze na ceste je asfalt a nie blato. Nuz Europa sa meni mile deti a ako sa toto skonci, na to radsej nemysliet. Ja by som to vedel ukoncit velmi rychlo, keby som mal pri sebe jadrovy kufrik...
A ty ako dlhoročný obyvateľ USA na multi-kulti ešte nie si zvyknutý? Veď v USA je viac prisťahovalcov inej pleti ako pomaly v celej západnej Európe. Jedine, že by si býval niekde v Alabame :)

Ty si to totiž písal takým štýlom, ako keby si to videl prvýkrát v živote...
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Pilifo napísal:Ty si to totiž písal takým štýlom, ako keby si to videl prvýkrát v živote...
CIA ho asi odblokovala, skončila mu misia a nahrali mu naspäť jeho pamäť. Len tá je 10 rokov neaktualizovaná, tak to teraz prežíva intenzívnejšie a nahráva nové dáta. :smt059
ropman
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa ropman »

Na psychiatrii uz zaviedli internet ?
fildinko
King
King

Príspevok od používateľa fildinko »

Asi dostal priepustku na dva dni :lol:
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Alebo na malý moment vytriezvel :D
Les
King
King

Jeden z vas sa takmer trafil :)
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

No tak nás nenapínaj! :nervozita:
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

12 rokov si bol offline? :D Bol si v Leopoldove, Iľave alebo inde? :lol: A to už sa radšej ani neopýtam kvôli čomu. :lol:
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Cesar napísal:Bol si v Leopoldove, Iľave alebo inde? :lol:
V San Quentine :D
Napísať odpoveď