Aký seriál začať pozerať
Re: Aký seriál začať pozerať
tak som dopozeral The Handmaid's Tail a uz sa to mohlo skoncit.
pozrel som prvy diel druhej serie Terror. okolo japonskej mytologie som presiel len z velkej dialky citanim Murakamiho, tak dufam, ze to bude znesitelne.
pozrel som prvy diel druhej serie Terror. okolo japonskej mytologie som presiel len z velkej dialky citanim Murakamiho, tak dufam, ze to bude znesitelne.
Chýba mi jeden diel dokonca.M142 napísal:eeeehm, a kolko dielov si to videl? lebo toto by som s nadsenim napisal po prvom diely tiez. po druhom uz s mensim, ale stale. neskor je to priserne a finale je uz len plesniva ceresnicka na kope hnoja. povodny napad je skvely, ukazat politicky vyvoj sveta na osudoch jednej silno korektnej rodiny(surodenci: gay, zena na voziku, muz ktory ma cernosku za manzelku, aktivistka) a zaciatok to ma naozaj slubny. taktiez ukazky z toho co sa deje vo svete navnadili. ale ta prisernost s tym implementovanim ludi do siete je taka zla, ze to cele zabija. ako keby sami tvorcovia neverili, ze im to odklepnu a tak potom z paradnej vizie narychlo spichli serial.
Konečne som sa pustil do The Haunting. Už prvý diel ma dostatočne navnadil. Akože žiadny brutálny horor, ale atmosféra a koncept super.
Posledná séria 13 Reasons Why veru dosť slabá a zdĺhavá. Tuctový a recyklovaný koncept, kde v každej časti sa snažia ukázať, že každý môže byť vinný. Takéto klišovité budovanie príbehu by aspoň malo byť zakončené poriadnym zvratom, ktorý stojí na pevných základoch, ale neprichádza to.
5.5/10
5.5/10
Der Pass - vyslielala ČT ako Průsmyk. Podobal sa mi na dansko-svedsky Most. aj ked temny inym sposobom. odporucam zvazit pozretie
Hrobari - serial na JOJke. Ak ma by toto slovensky pokus o remake Six Feet Under, tak je to len mršenie. Prave mozno porovnat toto dielko so SFU mohol recenzent Pravdy spomenut a usetril by mi polhodinu zivota.
Hrobari - serial na JOJke. Ak ma by toto slovensky pokus o remake Six Feet Under, tak je to len mršenie. Prave mozno porovnat toto dielko so SFU mohol recenzent Pravdy spomenut a usetril by mi polhodinu zivota.
Batwoman - veľké očakávania som nemal, mne to dosť pripomína seriál Arrow, čo by nebol problém ale problém pre mňa bol v tom, že každých x minút tam musí byť nejaká lesbická scéna hlavnej postavy. Je to obyčajná LGBT propaganda. Vo finále sa možno dozvieme, že Batwoman bol pôvodne muž, len sa dal preoperovať za ženu.
Dúfam, že sa nedočkáme aj nového seriálu Batman, tam asi Batman by sa každých x minút vášnivo bozkával s nejakým mužom, možno s Robinom.
Dúfam, že sa nedočkáme aj nového seriálu Batman, tam asi Batman by sa každých x minút vášnivo bozkával s nejakým mužom, možno s Robinom.
-
awtt
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Watchmen na HBO, zatial vonku len prva cast
-
R1k1nko
Darca
hej ten Watchmen sa celkom da...
dnes som kukol aj dve casti toho SEE ( Jason Momoa ) aple tv serial... co ja viem vela WTF veci na mna dam sancu tretej casti a uvidim
darmo ja uz mam vysoke naroky asi na vsetko
inac 6 seria Silicon Valley a to je pecka furt !!
dnes som kukol aj dve casti toho SEE ( Jason Momoa ) aple tv serial... co ja viem vela WTF veci na mna dam sancu tretej casti a uvidim
darmo ja uz mam vysoke naroky asi na vsetko
inac 6 seria Silicon Valley a to je pecka furt !!
-
awtt
Medium Professional
Na amazon prime je nova seria Jack Ryan 4/5 zamna.
Wu-Tang: An American Saga
je to o vzniku Wu-Tang Clanu, celkom dobre natocene. len treba ratat s tym ze sa to (aspon tato prva seria) viac toci okolo zivota na Staten Island ako o skupine samotnej. prva seria je totiz o tom co predchadzalo ich vzniku.
je to o vzniku Wu-Tang Clanu, celkom dobre natocene. len treba ratat s tym ze sa to (aspon tato prva seria) viac toci okolo zivota na Staten Island ako o skupine samotnej. prva seria je totiz o tom co predchadzalo ich vzniku.
-
R1k1nko
Darca
inac dnes na supu druhu seriu !! ovela lepsia nez prva !! ta herecka je bomba to jej hlaskovanie
https://www.csfd.cz/film/556602-the-end ... d/prehled/
https://www.csfd.cz/film/556602-the-end ... d/prehled/
The Kominsky Method, 2 seria, v zasade to isté, čo prvá séria. Rozumej, rovnako super
Micheal Dougles rulez.
Criminal UK - čo ja viem, taká jednohubka, ale nezostane to v hlave dlho
Siréna - pcvina
Beforeigners , Zprítomnelí - 7/10
Criminal UK - čo ja viem, taká jednohubka, ale nezostane to v hlave dlho
Siréna - pcvina
Beforeigners , Zprítomnelí - 7/10
Najnovšie: Prodigal son
https://www.imdb.com/title/tt10327354/
Zo začiatku to bolo viac psycho krimi, ale uvidíme, ako sa to vyvinie.
https://www.imdb.com/title/tt10327354/
Zo začiatku to bolo viac psycho krimi, ale uvidíme, ako sa to vyvinie.
-
R1k1nko
Darca
ja len tak off topic ze zacala 4 seria Ricka a Mortyho
plus ten novy serial o SW ... na tit.com ma za den 1000 stiahnuti .. vlastne ja sa riadim poslednu dobu podla toho .. kde je vela to si stiahnem a ceknem ... lebo inac nemam prehlad .. je toho strasne moc .
plus ten novy serial o SW ... na tit.com ma za den 1000 stiahnuti .. vlastne ja sa riadim poslednu dobu podla toho .. kde je vela to si stiahnem a ceknem ... lebo inac nemam prehlad .. je toho strasne moc .
The Mandalorian - celkom v pohode sci-fi seriál, zatiaľ sú dve časti vonku.
Je to dobré aj po "nie SW" stránke? Myslím tým, je tam dobrý príbeh, cliffhangery, scenár, príp. zvraty a tak?
Ide mi o to, že nie som žiadny SW fanúšik. SW som videl niekoľko krát všetky časti, ale nikdy ma to až tak nevtiahlo do deja, ale vnímam hype okolo tohto seriálu, tak ma zaujíma, či je to len pre skalných, alebo nie.
Pýtam sa ale len informačne, ak si to pozriem, tak až keď to vyjde celé.
Ide mi o to, že nie som žiadny SW fanúšik. SW som videl niekoľko krát všetky časti, ale nikdy ma to až tak nevtiahlo do deja, ale vnímam hype okolo tohto seriálu, tak ma zaujíma, či je to len pre skalných, alebo nie.
Prvá časť bola len takým rozbehom, druhá časť mala na moje prekvapenie len 30 minút, zatiaľ je možné všetko, podľa dostupných informácií bude toto mať 8 častí, takže asi veľa toho sa tam neudeje, hlavne keď spravia 30 minútové časti. Ja tiež Star Wars veľmi nemusím ale tento seriál sa mi zatiaľ páči.
See - zatiaľ je vonku 5 častí, je to dosť podobný seriál ako Vikongs, je to dosť napínavé.
See - zatiaľ je vonku 5 častí, je to dosť podobný seriál ako Vikongs, je to dosť napínavé.
-
R1k1nko
Darca
Hensym napísal:Je to dobré aj po "nie SW" stránke? Myslím tým, je tam dobrý príbeh, cliffhangery, scenár, príp. zvraty a tak?
neviem ci to mozem napisat ale je to taky polo SPOILER !!!!! je tam YODA ten co si vo filme videl ma mozno 900 rokov tu bude ako 2 rocny a pouzije silu .... mega epiC !!! .. uz len jeden dva svetelne mece tam daju a ja im kludne poslem 36 euro len tak .... lebo su dva tábory SW fans ! ty co maju radi tie stare filmy .. alebo ( ja ) co ma rad 1 2 3 ... a cim viac mecov a bitiek tym lepsie...
k "polospoileru", ozaj je to yoda? vzhladom na to ze serial sa odohrava medzi epizodami 6 a 7, teda po smrti yodu (po tom co sa stal duchom "one with the force")... jedna sa o nejaku reinkarnaciu? alebo je to niekto uplne iny, rovnakej rasy ako yoda?
ja som starwars fanda, aj ked posledna trilogia a filmy okolo nej ma az tak nechytili, toto je super. brnka to uplne na tie spravne struny. je to svet starwars, je to nieco ine ako povodny pribeh (ja osobne dufam ze sa tam ziadne svetelne mece neobjavia) ale je to trochu dospelejsie. taky trochu iny pohlad na svet star wars (klasicka star wars scena, trh na tatooine, na razni sa opeka nejaka vtipna animatronicka humanoidna potvorka, ale zrazu kamera skoci na klietku vedla kde narieka dieta tej humanoidnej potvorky a pozera ako sa jeho mama(asi) pecie)
no a jon favreau je super reziser a ja mu verim ze z toho spravi nieco fakt dobre.
ja som starwars fanda, aj ked posledna trilogia a filmy okolo nej ma az tak nechytili, toto je super. brnka to uplne na tie spravne struny. je to svet starwars, je to nieco ine ako povodny pribeh (ja osobne dufam ze sa tam ziadne svetelne mece neobjavia) ale je to trochu dospelejsie. taky trochu iny pohlad na svet star wars (klasicka star wars scena, trh na tatooine, na razni sa opeka nejaka vtipna animatronicka humanoidna potvorka, ale zrazu kamera skoci na klietku vedla kde narieka dieta tej humanoidnej potvorky a pozera ako sa jeho mama(asi) pecie)
no a jon favreau je super reziser a ja mu verim ze z toho spravi nieco fakt dobre.