Čo ma dnes nahnevalo / Čo ma dnes potešilo
-
mirak2
Hardcore addict
Re: Čo ma dnes nahnevalo / Čo ma dnes potešilo
ani omylom. 3 roky dozadu som si isiel kupit nieco mediamarktu, co je obchod s elektro. v obchode som zistil, ze cena na predajni oproti eshopu je drahsia o 10 eur, tak som vysiel z obchodu, na telefone som cez eshop objednal tu vec s vyzdvihnutim na predajni a o 20 minut som dostal email, ze si to mozem prist vyzdvihnut. zaplatil som tam na mieste
nehovoriac o tom, ze som este nikdy nepocul o tom, ze by to zo skladu poslali postou a namiesto mojej adresy tam dali adresu predajne, lebo som si to tak zvolil. postovne ku mne domov by ma stalo 3 eura, vyzdvihnutie na predajni je zadarmo. nejak logicky ocakavam, ze objednavky posielaju zo skladu vo vacsej varke na predajnu a setria tym naklady
nejde mi o to, ze si to mozem vyzdvihnut hned, lebo to tam maju, ale nemozem, lebo to poslali z druheho konca krajiny, ide mi o to, ze to je brutalne neefektivne.
nehovoriac o tom, ze som este nikdy nepocul o tom, ze by to zo skladu poslali postou a namiesto mojej adresy tam dali adresu predajne, lebo som si to tak zvolil. postovne ku mne domov by ma stalo 3 eura, vyzdvihnutie na predajni je zadarmo. nejak logicky ocakavam, ze objednavky posielaju zo skladu vo vacsej varke na predajnu a setria tym naklady
nejde mi o to, ze si to mozem vyzdvihnut hned, lebo to tam maju, ale nemozem, lebo to poslali z druheho konca krajiny, ide mi o to, ze to je brutalne neefektivne.
to je ale postoj obchodu ako to chce mať účtovne, ak máš účtovne oddelený obrat predajne od obratu eshopu, chodí to na predajne oddelene
nič viac za tým nehľadaj,
predstav si ze si zivnostík a vlastníš predajnu, preco by ti mali eshopove objednávky kazit svoju vlastnu marzu?
za seba osobne by som rozdiel v cenách na predajni a na eshope zakázal zákonom
nič viac za tým nehľadaj,
predstav si ze si zivnostík a vlastníš predajnu, preco by ti mali eshopove objednávky kazit svoju vlastnu marzu?
za seba osobne by som rozdiel v cenách na predajni a na eshope zakázal zákonom
Super. A čo rozdielne prevádzkové náklady sklad vs predajňa? Ten rozdiel je dosť výrazný, nájom a mzdy... Niekde sa to premietnuť musí, logicky že v rozdielnej cene.
datart má rovnaké ceny na webe aj na predajni
objednaný kus z eshopu ti príde z centrálneho skladu, nevydajú ti ho hneď na predajni
nayka má z veľmi veľkej časti tiež rovnaké ceny, v čom je rozdiel vedia dať na predajni za cenu z eshopu
netuším či vydávajú tovar z predajne alebo z centrálneho skladu
planeo má rovnaké ceny na webe aj na predajni
tovar z eshopu ti príde z centrálneho skladu, nevedia ti dať z predajne
okay nemá rovnaké ceny na webe a na predajni, na predajni ti nevedia dorovnať, musíš si objednať z eshopu
tovar ti na predajňu príde z centrálneho skladu, nevedia ti dať z predajne
každý to má nastavené inak, každý má svoje vlastné špecifiká
objednaný kus z eshopu ti príde z centrálneho skladu, nevydajú ti ho hneď na predajni
nayka má z veľmi veľkej časti tiež rovnaké ceny, v čom je rozdiel vedia dať na predajni za cenu z eshopu
netuším či vydávajú tovar z predajne alebo z centrálneho skladu
planeo má rovnaké ceny na webe aj na predajni
tovar z eshopu ti príde z centrálneho skladu, nevedia ti dať z predajne
okay nemá rovnaké ceny na webe a na predajni, na predajni ti nevedia dorovnať, musíš si objednať z eshopu
tovar ti na predajňu príde z centrálneho skladu, nevedia ti dať z predajne
každý to má nastavené inak, každý má svoje vlastné špecifiká
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
-
yoggy
//autoeditácia príspevku (22 Nov 2019, 10:19)
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Držím palce, aby tu za chvíľu nepribudlo "
-
yoggy
//autoeditácia príspevku (27 Máj 2020, 8:53)
kde si na to natrafil?
Mám podozrenie na WinRAR z torrentov, kde som sa pozrel len na vysoký počet peerov, ale nie na "Uploaded: today". Verified torrenty boli až nejaké 5. v poradí. Nie som si úplne istý, či je toto zdroj, ale zrejme.
Nuž, karma, asi si už treba ten WinRAR kúpiť.
Nuž, karma, asi si už treba ten WinRAR kúpiť.
a to naco ti bola plna verzia? co take ten trial nevie?
Doma ju mám tiež. Pri aktívnej práci (hlavne tvorba grafiky a nonstop sťahovanie assetov) neskutočne otravujú tie pop-upy. Detail, ale podstatný. Ale tak jasné, radšej tisíc popupov denne, ako takýto prúser.