pracka skace

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: pracka skace

Príspevok od používateľa starysomar »

Taká možno blbá otázka - je presne vodorovne? Nerozštelovali sa nožičky, na ktorých stojí? Respektíve ak majú plastové spodky - nepraskol niektorý?
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

To som testoval ako prve. Snazil som sa pracku naklonit na kazdu zo stran a tak zistit ci niektora nozicka nie je nizsia ako ostatne. Ale je to stabilne.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Ostávajú tie tlmiče na 99%
Alebo jeden z nich no menil by som komplet.
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Daj mi presny typ zo stitku a mozem ti skusit zistit co vyjde zhruba vymena tlmicov s robotou. Ale neviem ci otec robi aj LG.
gogo956
Redeemer
Redeemer

wladas
Jeden tlmic na LG sa da kupit za 12€ takze pár za cca do 30€/teda take som nasiel na nete/. Este sa rozhodnem ci ich vymenim sam, alebo rovno pojdem do novej pracky, lebo tato ma uz 7rokov a da sa ocakavat ze zacnu sa postupne kazit aj dalsie veci, dnesne pracky moc dlho nevydrzia. Ale dakujem za ponuku :)
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Arkaz »

Cauko. trosku sa pridam do temy. moja pracka LG wd10396nd sice neskace ale obcas zvykla vytiect. Dnes som ju rozobral prv vrchny dekel popozeral celu cast kde napusta vodu. Okrem drobnych netesnosti nic zvlastne. Potom som pracku nahol a zospodu pozeral cast systemu na vypustanei vody. Tu som objavil velmi zaujimavu vec. po demontazi cerpadla ktore tlaci bordel von z pracky som v nom nasiel extremne vela bahna. Mam pocit ze to je este bordel z trubiek vodnych kedze pocas stavny som mal okolo domu velmi vela blata mohlo sa dostat do privodnej trubky k domu a amater vodar nepreplachol trubky. Spravil som aj zopar foto ak by dakoho zaujimalo. Mna najviac ale sokovalo ze to blato bolo v tej casti cerpadielka ako je magnet je to za tesnenim. Dufam ze to bola pricina. Okrem ineho som vsetky hadice demontovane vycistil vnutri bol riadny brajgel. Teraz som zapol cistiaci program s tabletkou proti vodnemu kamenu tak uvidime ci bude tiect snad nie :D Inak pracku mam cca od 03/2014.
Prílohy
IMG_20200321_101712.jpg
IMG_20200321_101717.jpg
IMG_20200321_102538.jpg
IMG_20200321_102836.jpg
IMG_20200321_110453.jpg
IMG_20200321_110457.jpg
IMG_20200321_110556.jpg
IMG_20200321_111032.jpg
wladas
Redeemer
Redeemer

A to cerpadlo akoze prezilo? :-D
Vyvar ju aj klasicky s octom.
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

no cerpadlo ide :D trosku vrci ale to neviem ci rezonuje daco alebo nie este to skumam. teraz sedim pri pracke dekle su dole a skumam kade este unika voda. nasiel som este jeden unik kvapkalo na spodu bubna ako je skurtka co spaja bubon alebo ten plast okolo bubna ci ako to nazvat vid foto. a ked napusta vodu tak trochu vytecie cez nadobku nanorasok neni tam ziadne tesneniento vytecie na plech z vnutra a stecie az dole.
Prílohy
IMG_20200321_140629.jpg
wladas
Redeemer
Redeemer

Cez suflik je to bezne. Aj mne troska vytecie na Goreni
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

No tak cez bubon uz netecie to je OK. ale cez ten suflik tecie stale a to ma serie :D Skusam sa hrat s nastavenim tlaku vody do pracky ale nezda sa ze by to malo efekt. skor pri slabom tlaku mozno nevyleje vodu ale zas nevyplachne dobre asi sufliky s praskom a avivazou.
wladas
Redeemer
Redeemer

Prasok davaj do bubna priamo. Avivas nepotrebuje vyplachnut. Tam len natecie voda a ked sa zvyhne hladina tak sam vytecie cely obsah (spojena nadoba). Teda ak je v tej vanicke taky komin.
gogo956
Redeemer
Redeemer

nie je lepsie davat iba tekuty/kapsle? z toho potom nie je taky bordel..My sme donedavna davali prasok a teraz ked prestali tak spokojnost.
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

No asi sa mi to podarilo tak naladit ze ide aj dost vody ale nevyteka. Este raz som demontoval komplet tu cast kde sa zasuva suflik. do nej idu dve hadicky a vrchom cez take dierky vyteka voda do suflika. to som komplet umyl aj samotny suflik. moj sufkik ma dve kolonky na prasok a jeenu v strede na avivaz. uvidime ako to pojde manzelka pouziva tusim klasicky praci prasok + avivaz.
Napísať odpoveď