takže prvý krok, a to uvedomenie si problému, už mámeTerepin napísal:Takže áno, zrejme im nemám viac čo ponúknuť.
Co s tým teda plánuješ robiť?
takže prvý krok, a to uvedomenie si problému, už mámeTerepin napísal:Takže áno, zrejme im nemám viac čo ponúknuť.
Jedna kamarátka o mne povedala, že budem skvelým otcom už len kvôli tomu, ako nadšene som reagoval na jej syna. Druhá mi pre zmenu mi povedala, že nepozná žiadneho muža, ktorý by vyslovene chcel deti. Taktiež, že som skvelý romantik (jej slová, nie moje). Takže asi možno aj mám čo ponúknuť, ale čo mi je to platné, keď som pre ne vzduch? To je ako byť fantastickým plavcom uprostred Sahary.heker napísal:Zase vyhovorky? Tak snad vies, ze co im vies ponuknut. Mozes im ponuknut napriklad svoj cas, zabavit ich, chodit na turistiku v okolii, uvarit dobru veceru, rano ju potesit milym telefonatom, perspektivu do buducnosti alebo milion dalsich veci.
Terepin napísal:A už som x-krát napísal, že von som pozval každú jednu, ktorá sa mi páčila. A každá jedna odmietla, či už z takého alebo onakého dôvodu.
toto je vyberavost, ze si vyberas zeny o ktorych sam vies ze si pod ich uroven a potom sa cudujes ze ta odmietnu.Terepin napísal:Pri každej jednej som sa cítil ako bezdomovec, ktorý sa snažil vôjsť do predajne Ferarri.
Neviem. Zistiť, čo odo mňa chcú? Byť im k dispozícii 24/7? Vo všetko im vyhovieť? Nemám ani páru.
Pozri, ja som furt tvrdil, že som pod úroveň drvivej väčšiny žien, ak nie všetkých. Za čo mi bolo vynadané, že sa podceňujem. Tak som začal pozývať von každú jednu rad za radom. Za to mi pre zmenu bolo vynadané, že som zúfalý. Ani z voza, ani na voz.aacid napísal:konecne pochop co je to vyberavost.
toto je vyberavost, ze si vyberas zeny o ktorych sam vies ze si pod ich uroven a potom sa cudujes ze ta odmietnu.
najdi si zenu sebe rovnu. uvedom si konecne kto si, ako na tom si a co vies ponuknut a hladaj si zenu ktora je na tom rovnako.
O právničky ani nemám záujem, keďže tie si prácu nosia domov. Každopádne, ja nemusím mať ženu, ktorá má rovnaké záujmy. Úplne by mi stačila žena, ktorej sa páčia moje záujmy. Ale zistil som, že tú na Slovensku je šanca na niečo také ozaj malá. Príklad: na slovenskom koncerte som bol raz v živote, ešte ako stredoškolák, keď v Košiciach vystúpil Jean-Michel Jarre. A aj to som tam bol s mojou mamou, keďže z mojich rovesníkov ho nepočúval nikto. Ale s kamarátmi som sa dohodol, že začneme pravidelne chodievať spolu na koncerty. A ako inak - všetky v zahraničí. Avšak predsa len bude aspoň jeden koncert tu na Slovensku a možno dokonca aj v KE: ambientný nočný koncert. Minulé leto mal premiéru v BA a stretol sa s úspechom, tak dúfam, že ho rozšíria aj do ďalších miest.beardie napísal:Pre začiatok mat spoločne záujmy
Dracikmi a špecifickou hudbou asi pravnicku nezaujmes, bolo by asi vhodné hľadať inde
Krása: 0aacid napísal:heker to napisal vo vedlajsej teme paradne.
sprav si nejaku stupnicu. krasa, charizma, humor, financie, zaujimave hobby. kazde ma max 20 bodov, dohromady 100. ohodnot sam seba.
to je to co vies ponuknut zene. tak sa ohodnot a hladaj si zenu s podobnym cislom.
Co je toto preboha za blbost?gogo956 napísal:Fakt skus tu posilnovnu nech vidis ako vystupuju a reaguju chlapi
no dobre, sranda, hahaha, ale ja to myslim vazne. nemozes cakat ze ked ty sam seba ohodnotis na 15/100 tak budes mat sancu na zenu co je 80/100. ani 50/100.Terepin napísal:V nemocnici s AIDS.