Koronavirus: SARS-CoV-2 (Covid-19)
Re: Koronavirus: 2019-nCoV
To je asi jediný recept ako to prekonať. Minimalizovať sociálne kontakty na pár týždňov a zatiaľ v čo najväčšom počte testovať každého, čo je len trochu podozrivý alebo či prišiel do akéhokoľvek kontaktu s chorým. Iba tak sa dá efektívne a reálne "zvíťaziť", vo všetkých ostatných prípadoch to bude len porážka a tisíce mŕtvych.
V USA sa vírus preženie ako kombajn cez obilné pole, doteraz tuším ani neliečili tých, čo neboli poistení (a keďže tam poistenie nie je povinné, tak to určite bola väčšina).
V USA sa vírus preženie ako kombajn cez obilné pole, doteraz tuším ani neliečili tých, čo neboli poistení (a keďže tam poistenie nie je povinné, tak to určite bola väčšina).
V USA sa dosť rýchlo dostali do stavu ako v Taliansku, že zdravotnícky personál si oblieka vrece na smeti.
https://edition.cnn.com/videos/health/2 ... ay-vpx.cnn
https://edition.cnn.com/videos/health/2 ... ay-vpx.cnn
Till Linderman z Rammsteinu sa už cíti lepšie a test mu vyšiel negatívny. (zdroj ofic. FB stránka)
Čína v zozname už nefiguruje..https://www.worldometers.info/coronavirus/
-
starysomar
Hardcore addict
Asi údaje z pamäte, už to tam nie je...
//autoeditácia príspevku (28 Mar 2020, 10:58)
V Španielsku je pokuta 600 EUR uložená každému, kto bezdôvodne vyjde na ulicu.
//autoeditácia príspevku (28 Mar 2020, 11:01)
//autoeditácia príspevku (28 Mar 2020, 11:09)
Vyzerá to tak, že Čína sa zobrazuje len na PC/notebooku.
//autoeditácia príspevku (28 Mar 2020, 10:58)
V Španielsku je pokuta 600 EUR uložená každému, kto bezdôvodne vyjde na ulicu.
//autoeditácia príspevku (28 Mar 2020, 11:01)
//autoeditácia príspevku (28 Mar 2020, 11:09)
Vyzerá to tak, že Čína sa zobrazuje len na PC/notebooku.
Čína sa mi normálne zobrazuje aj na mobile aj na notebooku
Ale iOS alebo Android ? Lebo zdá sa, že iOS ju zobrazí...
Android
IpadOS mi zobrazuje Čínu.
Mne Chrome na Android aj Win zobrazuje normálne Čínu. Pribudol aj riadok "World", čo je super.
To USA brutálne rastie, už majú 104 tis.,... Ako to tam je s tým testovaním? Ako to, že testujú tak veľa, keď je to tak strašne drahé?
yoggy: to som nevedel
To USA brutálne rastie, už majú 104 tis.,... Ako to tam je s tým testovaním? Ako to, že testujú tak veľa, keď je to tak strašne drahé?
yoggy: to som nevedel
-
yoggy
Od 19.marca je testovanie zadarmo a od toho datumu to ide rapidne hore.
hej, pred 19.3. jeden test stál buď 1000$ alebo 3000$, podľa toho, či si poistený alebo nie
Vo Wuhane vyšli ludia do ulíc, keď sa dozvedeli, že im síce skončila karanténa ale zakázali im vycestovať z mesta.
Cina sa stale zobrazuje, klikol si na iny stlpec, mozno "Active cases", ked si das filtrovat "China", urcite tam bude, klikni na "Total cases" a bude aj hore.taki7 napísal:Vyzerá to tak, že Čína sa zobrazuje len na PC/notebooku.
Inak v Spanielsku a Nemecku uz bolo vcera viac novych pripadov ako v Taliansku - v USA bolo uz 3x viac novych pripadov ako v Taliansku.
Na TA3 spominali Bielorusko, ze sa tam normalne hra futbal, s divakmi, bez rusok, ti divaci hovorili, ze futbalovy klub je dolezitejsi ako nejaky virus, ze potrebuje ich podporu, zvlastne, zdravie a zivot ich rodin su pre nich menej dolezite ako nejaky futbalovy klub. Pritom uz maju takmer 100 pripadov, to sme este nedavno mali aj my a ten rozdiel v (ne)opatreniach je obrovsky.
Nasiel som aj clanok, ako z ineho sveta...
Bielorusko lieči koronavírus traktorom. Hrá tu aj náš futbalista: Domáci na mňa zazerajú ako...
"Podľa posledného európskeho diktátora a prezidenta Bieloruska Alexandra Lukašenka šíria poplašné správy o víruse opozičné médiá a radí: „Treba robiť. Je príjemné vidieť, ako ľudia pracujú s traktorom a nikto nehovorí o víruse. Traktor a pole vyliečia všetkých,“ tvrdí prezident a zároveň odporúča ľuďom, aby pili a umývali si ruky vodkou."
Myslím si, že nie, pretože som išiel priamo cez ikonu, ktorú mám na ploche. Každopádne, Čína sa mi tam už zobrazuje.
Skvelý recept na to, ako zostať doma ďalší mesiac. Idioti.retkvic napísal:Vo Wuhane vyšli ludia do ulíc, keď sa dozvedeli, že im síce skončila karanténa ale zakázali im vycestovať z mesta.
Futbal sa momentálne hrá len v Bielorusku, Kamerune, Paraguaji, Burundi, Mauritánii.
Zdroj: Šport na TV NOVA
Zdroj: Šport na TV NOVA
inak sme tretia krajina s najvacsim poctom nakazenych ludi bez umrtia na svete. Na druhu stranu zacinam pocitovat ze ludia to zacali brat na lahku vaku a vidavam strasne vela skupin ludi uz len okolo mna na sidlisku.
gorsche tiez mam ten pocit, uz mi pride ze ludi je na ulici tolko ako keby nic nebolo, niektori nemaju ani rusku... ale to s tymi umrtiami je take osemetne, lebo nie je jasne kedy sa povazuje za pricinu smrti covid-19 a kedy to vykazu ako nejake ine ochorenie ktore bolo zhorsene covidom...