Kúpa TV
Re: Kúpa TV
možno urobili inventúru 
-
Ryan Giggs
VIP
Určite ano. Taky tyždeň (možno aj viac) ho oni mali za 730€ a všade inde stal ďaleko cez 800€.baldorex napísal:určite nie, čo som pozeral tak za tú cenu to predávali všetci okrem alzy, zároveň bez poznámky že je to vystavený kus. To začali uvádzať možno posledné 2 dni, asi po tom čo im to ľudia začali vracať. Už mali viackrát uvedené že predaj skončil a 0 ks a zrazu majú zase 3 kusy na predajniach.
Je možné že boli prví pred 2 týždňami, každopádne keď som minulý týždeň pozrel heureku, tak všetky väčšie obchody mali túto cenu, okrem alzy, tam bola cena okolo 880€.
Zaujímavé, pred 3 dňami ukončili predaj že 0 kusov, včera sa objavili 3 kusy na predajniach a teraz pozerám že už majú 11 kusov, všetko vystavené na 11 predajniach, našťastie už poctivo uvedené.
Zaujímavé, pred 3 dňami ukončili predaj že 0 kusov, včera sa objavili 3 kusy na predajniach a teraz pozerám že už majú 11 kusov, všetko vystavené na 11 predajniach, našťastie už poctivo uvedené.
-
Ryan Giggs
VIP
Oni nepribudli. Mali ich tam furt. Len to nepredavali kym este mali nejake skladom.
Sony teda vrátim, no už som sa nejak rozmlsal, čo hovoríš na toto?
SAMSUNG UE55RU8002
Je to ešte o stovku lacnejšie ako Sony a príde mi to podobné parametrami ako to Sony...
SAMSUNG UE55RU8002
Je to ešte o stovku lacnejšie ako Sony a príde mi to podobné parametrami ako to Sony...
-
Ryan Giggs
VIP
To sa neda porovnať. Je to o kategoriu horši TV ako XF9005. Za tych 730€ nenajdeš nič ine čo sa kvalitou približuje. Konkurencia od Samsungu je model Samsung QE55Q80R/Q85R, ktory je aktualne za tisicku.
Vieš mi povedať čo konkrétne je tam horšie? Pozeral som porovnanie len tak zbežne a prišlo mi to +- rovnaké.
Definuj "zbezne". Pozeral si testy sondou?
-
Ryan Giggs
VIP
+- rovnake su vtom, ze obidva su televizory a maju 55".
Sony ma FALD, 10 bit panel, podstatne vyssi jas, takze tam mas HDR, dolby vision, podstatne lepsie spracovanie obrazu atd.
Proste porovnavas rozdielne kategorie.
Sony ma FALD, 10 bit panel, podstatne vyssi jas, takze tam mas HDR, dolby vision, podstatne lepsie spracovanie obrazu atd.
Proste porovnavas rozdielne kategorie.
Pozeral som napríklad totowladas napísal:Definuj "zbezne". Pozeral si testy sondou?
A tú druhú tv som len pozrel ako porovnanie parametrov v eshope, preto taká hlúpa otázka.
Ahojte,
potreboval by som poradit s kupou noveho TV do max 600 Eur pre kamaratov. Velkost 55", prehravanie roznych formatov filmov z USB (mkv, x265, divx, xvid atd), moznost zavesenia na stenu, moznost pripojit X-Box, wifi, youtube, bluetooth, USB nahravanie programu s casovym posunom. Ich vyhliadnute TV modely o ktorych predbezne uvazuju:
LG 55UM7100
LG 55SM8200
SAMSUNG UE55RU7402
SAMSUNG UE55RU7472U
Odporucili by ste niektory z tychto modelov, alebo radsej nieco uplne ine do tych 600 Eur?
Dakujem.
potreboval by som poradit s kupou noveho TV do max 600 Eur pre kamaratov. Velkost 55", prehravanie roznych formatov filmov z USB (mkv, x265, divx, xvid atd), moznost zavesenia na stenu, moznost pripojit X-Box, wifi, youtube, bluetooth, USB nahravanie programu s casovym posunom. Ich vyhliadnute TV modely o ktorych predbezne uvazuju:
LG 55UM7100
LG 55SM8200
SAMSUNG UE55RU7402
SAMSUNG UE55RU7472U
Odporucili by ste niektory z tychto modelov, alebo radsej nieco uplne ine do tych 600 Eur?
Dakujem.
Samsung ti neprehraje divx xvid
-
Ryan Giggs
VIP
Ru7402 a Ru7472 je ten isty tv len v inom dizajne.
Kazdopadne, z tohto vyberu ani jeden.
Philips 58PUS7304 alebo Hisense H55U7B.
Dakujem za rady a tipy.
Teraz je Samsung UE50RU7092 v mall za 280€. Oplatí sa to? Na Heureke ide od 330€.
Či radšej počkať na akciu na Philips 50PUS7304/12? To "Ambilight" sa mi fakt páči. Aspoň niečo, keďže v kategórii 50" s HBO GO nie je veľký výber. Má s tým niekto skúsenosti? Je to fakt tak dobré ako to prezentujú a funguje to na všetko čo sa prehráva?
Edit: Ešte som na nejakom porovnávači našiel že vraj SONY KD-49XG8096 má dobrú kvalitu obrazu a zvuku. Na mall za 479€.
Či radšej počkať na akciu na Philips 50PUS7304/12? To "Ambilight" sa mi fakt páči. Aspoň niečo, keďže v kategórii 50" s HBO GO nie je veľký výber. Má s tým niekto skúsenosti? Je to fakt tak dobré ako to prezentujú a funguje to na všetko čo sa prehráva?
Edit: Ešte som na nejakom porovnávači našiel že vraj SONY KD-49XG8096 má dobrú kvalitu obrazu a zvuku. Na mall za 479€.
-
Ryan Giggs
VIP
Ambilight funguje na vsetko co prehrava. A ci je to dobre, to si musis posudit sam. Kazdopadne drviva vacsina ludi uz iny TV ako s Ambi nechce. Ambi ale pouzivat nemusis, aj bez neho je 7304 dobry TV. Je lepsi ako ten Samsung, ale ono je to aj trochu ina kategoria.
XG8096 za tie prachy nestoji.
XG8096 za tie prachy nestoji.
Ďakujem ti za radu.
Už len tak okrajovo by ma zaujímala tá "technológia" ULED, ktorú má Hisense čo si vyššie odporúčal. Je to niečo čo by sa oplatilo zvážiť? Pretože som našiel že je aj 50" palcová verzia ale tá už nemá 120hz panel.
Už len tak okrajovo by ma zaujímala tá "technológia" ULED, ktorú má Hisense čo si vyššie odporúčal. Je to niečo čo by sa oplatilo zvážiť? Pretože som našiel že je aj 50" palcová verzia ale tá už nemá 120hz panel.
Do nového bytu budem potrebovať kúpiť TV. Pozerám samozrejme po Philips-och kvôli funkcií Ambilight. Veľkosť ešte neviem (musím zmerať priestor v obývacej stene), no ak sa bude zmestiť 55", tak beriem túto uhlopriečku. Vyhliadol som si už tu vyššie spomenutý model 55PUS7304/12. Všimol som si, že je aj model 55PUS7304. Aký je rozdiel medzi tými dvoma TV? Okrem toho, že model bez označenia "/12" je asi o 60-70€ drahší. Vďaka za odpoveď.
-
Ryan Giggs
VIP
Je to len chyba v popise, resp. jeho skratenie (ci uz vedome alebo nie) v konkretnych eshopoch. A zrejme nejaky algoritmus na heureke to tym padom povazuje za rozdiel, a rozdeluje na 2. Je to ale to iste.
Cislo za lomitkom je oznacenie trhu a 12 znamena ze su to modely urcene pre strednu a zapadnu Europu. Cize vsetky modely predavane u nas su /12.
Ak by sa ti to voslo, tak urcite radsej pouvazuj o verzii s 58" uhloprieckou. Je tam o dost lepsi panel ako v 55" a stoji to podobne.
Kazdopadne Hisense ma fajn televizory, takze to tiez nebude krok mimo.
Akurat trochu plaves v cenovkach, mas tam uplny lowend v podobe toho Samsungu a aj takme 2x tak drahe TV, tak je tazko sa nejak vyjadrit.
Cislo za lomitkom je oznacenie trhu a 12 znamena ze su to modely urcene pre strednu a zapadnu Europu. Cize vsetky modely predavane u nas su /12.
Ak by sa ti to voslo, tak urcite radsej pouvazuj o verzii s 58" uhloprieckou. Je tam o dost lepsi panel ako v 55" a stoji to podobne.
Ten uled su fosforove diody, co sposobuje sirsi farebny gamut. Pouzivaju to aj ini vyrobcovia, len to ma iny marketingovy nazov (napr. Triluminos u Sony, Nano led u LG...). Nie je to ale nic, co by malo mat zasadny vplyv na vyber TV.uNfEiL napísal:Ďakujem ti za radu.
Kazdopadne Hisense ma fajn televizory, takze to tiez nebude krok mimo.
Akurat trochu plaves v cenovkach, mas tam uplny lowend v podobe toho Samsungu a aj takme 2x tak drahe TV, tak je tazko sa nejak vyjadrit.