Presne tento model v 50" uhlopriečke mam doma cca. 3 mesiace. Ambilight ako inak super, osvetli to takmer celu izbu. Systém je celkom rýchly a nezamŕza, dokonca oveľa stabilnejší ako Philips bez Android OS. Obraz po nastavení je fajn (kontrast, farby), čierna v rámci možností uspokojujúca (LCD VA panel). Čo sa týka obrazu, mám len jednu výhradu k spracovaniu pohybu. Akékoľvek iné nastavenie pohybu ako "vypnuté" a "film" spôsobuje pri rýchlych pohyboch artefakty v obraze. Pri filmoch je plynulosť celkom OK, avšak napr. spodný pas tituliek na TA3 nie je veľmi plynulý.uNfEiL napísal:
Či radšej počkať na akciu na Philips 50PUS7304/12? To "Ambilight" sa mi fakt páči. Aspoň niečo, keďže v kategórii 50" s HBO GO nie je veľký výber. Má s tým niekto skúsenosti? Je to fakt tak dobré ako to prezentujú a funguje to na všetko čo sa prehráva?
Možno je to spôsobené aj tým, že firmware, ktorý aktuálne mám nainštalovaný, Philips dodatočne stiahol z netu, lebo obsahoval chyby... Skúsim nahodiť poslednú verziu, možno nastane zmena.
Čo sa týka HBO Go, appka funguje, teraz keď ho O2 sprístupnilo na mesiac zadara, tak som si to nahodil. Appka celkom stabilná, ale pri HD sa menil nádych obrazu dozelena. V prehliadači v PC to nerobilo.