K: POGy
-
Mijuz
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
K: POGy
Kúpim pogy, z nostalgie a aj preto lebo som to po rokoch videl u kamoša a nechce mi to predať, vraj to musim od neho vyhrať...
Ponuky do správy, kúpim aj tie hadzatka či ako sa volali tie prehadzovače...
Ponuky do správy, kúpim aj tie hadzatka či ako sa volali tie prehadzovače...
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Re: K: POGy
Mám nejaké u rodičov. Najbližšie keď budem doma pošlem ti foto.
-
Mijuz
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Perfekt!K-u-b-i-a-k napísal:Mám nejaké u rodičov. Najbližšie keď budem doma pošlem ti foto.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Poprípade mi dnes vyskočilo na Markateplace - https://www.facebook.com/marketplace/it ... 371265610/
-- 05 Júl 2020, 10:04 --
prvá foto sú original pogy. 4 pogy hore na foto sú tie tvrdé z plastu. druhá foto sú pogy z jogurtov a chipsov (star wars)
-- 05 Júl 2020, 10:04 --
prvá foto sú original pogy. 4 pogy hore na foto sú tie tvrdé z plastu. druhá foto sú pogy z jogurtov a chipsov (star wars)
tie plastove pogy sa volali Kiny a s nimi sa rozbijala ta kôpka, a myslim ze original Pogy su len tie na ktorych je aj to zvieratko Pog, teda ten chlpaty maskot, zvysne su neoriginaly ale samozrejme v tej dobe to nikto neriesil
a potom boli aj specialne kovove Kiny, napr taka hviezdica alebo taka hruba plastova kina s hologramom v strede a zo zadnej casti mala vyrez na 2 bruska prstov...nostalgia [emoji3]
tie original pogy s pogom sa delili na normalne, potom boli vzacnejsie so striebornym pruzkom a potom boli rare pogy so zlatym pruzkom, o tie sa ani nehralo len sa zbierali
a potom boli aj specialne kovove Kiny, napr taka hviezdica alebo taka hruba plastova kina s hologramom v strede a zo zadnej casti mala vyrez na 2 bruska prstov...nostalgia [emoji3]
tie original pogy s pogom sa delili na normalne, potom boli vzacnejsie so striebornym pruzkom a potom boli rare pogy so zlatym pruzkom, o tie sa ani nehralo len sa zbierali
-
K-u-b-i-a-k
Addict
na originäloch boli aj iné postavičky 
myslim ze original boli prave tie s tym pogmanom. postupne zacali vychadzat nove edicie, casto aj licencovane. ale tie ozaj povodne boli iba s pogmanom, ine by som ani nechcel.
ja som si takto na pogy spomenul asi 5 rokov dozadu, samozrejme svoje z detstva som uz nenasiel (netusim kde by mohli byt) ale podarilo sa mi od kamarata kupit jeho zbierku, neni toho vela mozno 30 pogov a 10 vyrazaciek, ale nikomu ich nepredam ani nevymenim
ja som si takto na pogy spomenul asi 5 rokov dozadu, samozrejme svoje z detstva som uz nenasiel (netusim kde by mohli byt) ale podarilo sa mi od kamarata kupit jeho zbierku, neni toho vela mozno 30 pogov a 10 vyrazaciek, ale nikomu ich nepredam ani nevymenim
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Ja som ich chcel a mal ich odložené, nikdy som sa s nimi nehral. Trošku od témy, ale stále som chcel pokémon album kde sa zbierali nálepky.