Banka Revolut

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
DropDead
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Banka Revolut

Príspevok od používateľa DropDead »

Inak, ak hoardujete veci z Aliexpressu a platíte s jednorázovými kartami, neblokujú vám platby týchto objednávok? Mne každú jednorázovú, no klasická karta funguje.
ArAsHiD
Professional
Professional

Príspevok od používateľa ArAsHiD »

Neskúšal som, ale je možné, že v momente objednávky príde len predautorizácia a v čase odoslania tovaru dokončenie predautorizácie a toto sa na jednorázovú kartu spraviť nedá.

Btw. podľa aktuálnych pravidiel MC a Visa by takto mal postupovať každý obchodník. 99% to ale zatiaľ nerobí.
DropDead
Addict
Addict

Z toho, čo mi povedali v Revolute (skúšal som aj "live" niečo platiť) a oni nevideli nič, ako keby sa nič ani nestalo, takže to vyzerá, že to je proste stopnuté niekde v Ali. Už som sa prebojoval cez Ali chat, posunú to ako report, vybojoval som si aj to, že nech ma informujú o postupe ale zaujímalo ma, či som jediný, kto má tento problém.
Mato70
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mato70 »

Platím pravidelne na ali s jednorázovou kartou od Revolutu a bez problémov, dokonca aj dnes som niečo kupoval.
bilidia
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa bilidia »

ArAsHiD napísal: 08 sep 2020, 11:48 Btw. podľa aktuálnych pravidiel MC a Visa by takto mal postupovať každý obchodník. 99% to ale zatiaľ nerobí.
Tak to super, ze EU sa chysta na konkurenciu pre MC a Visa :)
ArAsHiD
Professional
Professional

Toto sa EU určite nepodarí.
Potencionálna alternatíva bude UnionPay, ktorá začína byť zaujímavá aj pre EU banky (pre výrazne nižšie náklady).
cinges
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cinges »

chcel som si tam zriadit ucet, ale nejde mi to vobec.. neposle mi prihlasovaciu sms, ani na jedno cislo ktore mam.. robim daco zle? :D
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Neriesil niekto problem u N26 pri posielani penazi zo Slovenskeho uctu do N26? Ide o to, ze zivnostnik vystavil fakturu na 5000 eur, firma xxx to uhradila, ako spravu aj referenciu uviedla "Invoice 2020-05 Meno a priezvisko", ale N26 peniaze nepripisal a s rovnakym popisom ich poslal spat na firmu. Je problem v tom, ze je tam spomenute slovo invoice (faktura) alebo je problem s vysokou sumou? Dakujem.
DropDead
Addict
Addict

Obávam sa, že toto je otázka pre N26tku.
heker
Redeemer
Redeemer

To je mi jasne. Preto sa pytam ale tu, ze ci sa niekto nestretol s podobnym problemom.
kompi
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kompi »

heker N26 ma celkom slusnu podporu cez chat v aplikacii odporucam sa obratit nanich....
heker
Redeemer
Redeemer

Ta ich podpora bola uplne mizerna. Stale tie iste frazy dookola, ze tu platbu vidia v systeme a ze sa treba obratit na banku, ktora platbu posielala.
ArAsHiD
Professional
Professional

Úprimne si to neviem vysvetliť a nemyslím, že to bolo pre text v referencii. Nemohol byt preklep v IBANe a N26 platbu vrátila pre neexistujúci účet?
baldorex
Addict
Addict

Príspevok od používateľa baldorex »

DropDead
Addict
Addict

Nebude, to je výpadok v Revolute. S N26 to nemá nič.

Inak, celý ten Revolut je taký...keby že nemajú tak super kurzy a jednorázové debetky, tak to zruším, už pred nejakým týždňom bol jednodňový problém prihlásiť sa a vyriešila to až aktualizácia. Stále meniace sa UI s tlačením ich pikačovín a zhoršovanie prístupu k tomu, čo človek chce (skratku pre konverznú kalkulačku, históriu prevodov) ma niekedy už fakt nebaví.

Taktiež, dávnejšie som mal veľké problémy s tým, že mi Aliexpress odmietal platby - disoval som Aliexpress, dokonca som sa prebojoval aj cez chatbotov a L0 support a dostal sa aj k lepšiemu supportu. Revolut v chatoch omieľali, že u nich URČITE nie je chyba ale sranda, že práve v tom období sa zázračne začali meniť jednorázové karty z VISY na Mastercard a ešte pri niektorých platbách s VISA jednorázovkou som videl pri platbe prebliknúť URL pre 3D secure Mastercardky, tak nakoniec to bol určite Revolut a ich čáry-máry, ktoré už nevoňali ani Alibabe.
heker
Redeemer
Redeemer

ArAsHiD napísal: 10 dec 2020, 16:11 Úprimne si to neviem vysvetliť a nemyslím, že to bolo pre text v referencii. Nemohol byt preklep v IBANe a N26 platbu vrátila pre neexistujúci účet?
Nie, ucet je spravny. Uz tam v minulosti firma poslala peniaze a ten ucet je ulozeny. Len suma a cislo faktury bolo ine.
kompi
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kompi »

skusal si opakovat platbu? pripadne poslat cez revolut?
heker
Redeemer
Redeemer

Nejaky Revolut ci ine experimentovanie nie je riesenie. Peniaze posielala firma XXX, ktory ma podnikatelsky ucet vedeny v slovenskej banke a na zaklade faktury isli na nemecky ucet do N26.
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

ako sa teraz posielaju peniaze na sk iban ?? dlhsiu dobu som revolut nepouzival pozeram ze apku zmenili
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

sk iban?? Ak mas iban tak je jedno kam to posielas. Je to SEPA platba a prejde do hociktorej krajiny bez dalsich udajov.
Napísať odpoveď