1. Matovičova vláda (2020-2021) + 1. Hegerova vláda (2021-2023) + Odorova vláda (2023)
Re: 1. Matovičova vláda (2020-2024)
Celkom divne ako matovic zas otocil. Najprv ma rozhodovat komisia. Teraz uz zase on. Na zaciatku 30 za den isiel vypnut krajinu. Teraz skoro 200 a nevadi. Na keru onu potrebuje niekto na svadbe 150 ludi. Akcie v baroch by som osobne teraz zrusil, asi najhorsie miesto. Mali priestor spoteni ludia, vydychane.
Anton Hrnko z SNS ide robiť Kollárovi poradcu. Keby bolo sranie si do huby disciplína na olympiáde, tak Hrnko vyhrá bronz, striebro aj zlato.
-
Makovnik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Hrnkov znovasef Danko, ci multizlodej Fico je potom co? rakovinou nasho naroda?
Hrnko dostal od zivota riadnu po papuli, ale velmi to s nim nepohlo.
Zatial po polroku som z Matovicovlady celkom sklamany, najma z Igorka, z ktoreho sa mnohi smeju ako sa ospravedlnuje, nevie co robit, vystupuje ako decko, ma infantilne statusy, ako na prokracovanie je attention whore, ktora sa musi predvadzat na tlacovke.
Cakal som, ze sa preberie zo sna, ale on sa plynule prehupol do dalsieho.
Katoliban z Olano je tragedia a nestastie zaroven, a je to Igorova chyba, on si osobne ludi na kandidatku vybera.
Mnoho parazitov, multiotecko uz honi na vsetky strany atd... zatial aspon nekradnu, ale diletantov si do funkcii dosadzuju presne ako Ficovlada. Ficovlada aspon formalne nejak vyzerala, teraz to tiez podobne nefunguje, ale casto ani nevyzera.
Brusic chodil mrdat malolete do Dna, ale dokazali to ututlat. Keby toto spravil dakto z aktualnej vlady, Fico to vylepi na bilboardy a hanbu by mali aj Papua Guinea.
Aspon ze sa hospodarstvo cini a trochu ekonomika a skolstvo. Lebo polnohospodarstvo zacalo teatralne a z burky zostal spluchanec v pohari.
a tak dalej a tak dalej, nadsenie zatial daleko predcilo realitu
Hrnko dostal od zivota riadnu po papuli, ale velmi to s nim nepohlo.
Zatial po polroku som z Matovicovlady celkom sklamany, najma z Igorka, z ktoreho sa mnohi smeju ako sa ospravedlnuje, nevie co robit, vystupuje ako decko, ma infantilne statusy, ako na prokracovanie je attention whore, ktora sa musi predvadzat na tlacovke.
Cakal som, ze sa preberie zo sna, ale on sa plynule prehupol do dalsieho.
Katoliban z Olano je tragedia a nestastie zaroven, a je to Igorova chyba, on si osobne ludi na kandidatku vybera.
Mnoho parazitov, multiotecko uz honi na vsetky strany atd... zatial aspon nekradnu, ale diletantov si do funkcii dosadzuju presne ako Ficovlada. Ficovlada aspon formalne nejak vyzerala, teraz to tiez podobne nefunguje, ale casto ani nevyzera.
Brusic chodil mrdat malolete do Dna, ale dokazali to ututlat. Keby toto spravil dakto z aktualnej vlady, Fico to vylepi na bilboardy a hanbu by mali aj Papua Guinea.
Aspon ze sa hospodarstvo cini a trochu ekonomika a skolstvo. Lebo polnohospodarstvo zacalo teatralne a z burky zostal spluchanec v pohari.
a tak dalej a tak dalej, nadsenie zatial daleko predcilo realitu
Moja mama robí v nemocnici, volila Matoviča a v nemocnici sa najprv tešili, že sa zbavili riaditeľa, teda do momentu, keď im tam OLANO nenanominovalo nového ale presne rovnakého debila. A karavána ide ďalej. Nemocnica má presne určený ročný rozpočet pre manažérske pozície a primárov, prišiel dočasný riaditeľ a hneď ho vyčerpal, lebo on potrebuje mať telefón za 1400€ a nové auto a čo ja viem čo... Na pozície si dosadzuje svojim kamošov bez vzdelania. Ľudí, ktorí mu začali kecať do roboty, začal úplne otvorene šikanovať...bossing ako z učebnice. Jeho kamoš na teraz vytvorenej vymyslenej pozícii ma v nemocnici 3 parkovacie miesta, ale primár nemá ani jedno parkovacie miesto, lebo mu ho riaditeľ zobral. A takéto naschvály robí stále, s tým, že keď sa to tomu človeku nepáči, má dať výpoveď. Plus najnovšie začal zamestnancov posielať za nemocničným psychológom na sedenia, lebo takto sa asi riešia pracovno-právne nezhody...že ťa šéf pošle za cvokárom...
zase raz, preco sa toto napisem sem na forum ale nie do medii napriklad? alebo matovicovi na facebook nech sa k tomu vyjadri on?
Si myslíš, že Matoviča to zaujíma? Alebo že nevie, akých debilov nominovali na štátne fleky? Alebo že šikanovému lekárovi stojí za to sa XY rokov súdiť, keď vie, že ho hneď zoberú v súkromnej sfére a aj s lepším platom?
-
yoggy
Ach, taketo problemy boli aj vo svidnickej nemocici, ale odkedy to zobrala penta, tak je to o dost lepsie. Maju zaujem si udrzat zamestnancov, nasluchaju zamestnancom a budovy nevyzeraju jak z cernobylu. 
tak ved nech to napise verejne. ale toto je ta hlupa logika "och ake je to tu zle, ale ja budem radsej ticho a nic s tym nerobit" ktoru ma z nejakeho dovodu kazdy druhy slovak.ephramko napísal: 24 sep 2020, 21:45 Si myslíš, že Matoviča to zaujíma? Alebo že nevie, akých debilov nominovali na štátne fleky? Alebo že šikanovému lekárovi stojí za to sa XY rokov súdiť, keď vie, že ho hneď zoberú v súkromnej sfére a aj s lepším platom?
nikto ta nenuti aby si stal na namestiach ci strajkoval. ale napisat jeden mail ci komentar je minimum. hlavne ked uz mas dost energie to napisat sem, tak preco nie aj matovicovi na stenu? alebo napisat na NAKA? https://www.vlada.gov.sk/kam-nahlasovat-korupciu/
je to absolutne minimum co ako obcan ktory chce svoju krajinu zlepsit mozes spravit. ale ty si miesto toho povies "na co, aj tak s tym nic nespravia"...
accid ty máš nejaké príliš optimistické, ba až naivné predstavy, ako tieto veci v praxi fungujú. Ja v štátnej správe reálne dostávam na stôl podnety ľudí - rôzne sťažnosti a žalovania sa, ako veci (ne)fungujú. Som priamym svedkom toho, ako sa s takým materiálom nakladá a ako je braný vážne. Väčšinou sa podnet postúpi kompetentným orgánom, odkiaľ vždy príde informácia (po pol roku, niekedy aj dlhšie), že sa nič nezistilo a všetko je ok.
Z akého dôvodu sa nazdávaš, že súčasná vláda bude aktívne riešiť kritiku súčasnej vlády?
Z akého dôvodu sa nazdávaš, že súčasná vláda bude aktívne riešiť kritiku súčasnej vlády?
spravit cokolvek ma vyrazne vyssiu pravdepodobnost uspechu ako nespravit nic
dakujem beardie, to je presne to co som tym chcel povedat.
Muffi: ja netvrdim ze to nieco vyriesi, asi pravdepodobne nie. ale ja nedokazem ovplivnit skutky inych ludi, ja dokazem ovplivnit iba tie svoje. preto jedine na com zalezi co spravim ja a preto nechapem ako moze byt niekto zaroven tak nespokojny s niecim aby sa vyplakaval na fore a zaroven mu to moze byt tak fuk ze nespravi aspon absolutne minimum a nenapise jeden mail.
Autoeditácia príspevku po 14 min 37 sek:
nie to este ked to priamo ovplivnuje moj zivot. pokial by som ja mal takeho manazera niekde nadomnou, tak sa pravidelne stazujem jeho manazerovi, hoci aj anonymne.
ja by som matovicovi kludne aj denne pisal na stenu kym na to nezareaguje. a pokial s tym ma problem cele oddelenie tak ne sa cele oddelenie stazuje pravidelne. tomu sa hovori sila socialnych sieti. ludia to zacnu sharovat, za chvilu si na zomri
Muffi: ja netvrdim ze to nieco vyriesi, asi pravdepodobne nie. ale ja nedokazem ovplivnit skutky inych ludi, ja dokazem ovplivnit iba tie svoje. preto jedine na com zalezi co spravim ja a preto nechapem ako moze byt niekto zaroven tak nespokojny s niecim aby sa vyplakaval na fore a zaroven mu to moze byt tak fuk ze nespravi aspon absolutne minimum a nenapise jeden mail.
Autoeditácia príspevku po 14 min 37 sek:
nie to este ked to priamo ovplivnuje moj zivot. pokial by som ja mal takeho manazera niekde nadomnou, tak sa pravidelne stazujem jeho manazerovi, hoci aj anonymne.
ja by som matovicovi kludne aj denne pisal na stenu kym na to nezareaguje. a pokial s tym ma problem cele oddelenie tak ne sa cele oddelenie stazuje pravidelne. tomu sa hovori sila socialnych sieti. ludia to zacnu sharovat, za chvilu si na zomri
No a ako to mám ja riešiť teda? Moju mamu nešikanujú, zatiaľ... Takže to je len svedectvo svedectva. Nemám žiadne konkrétnejšie dôkazy. A z praxe viem, že bosing sa strašne ťažko dokazuje, aj keď sa to deje priamo tebe. V každej práci sa dajú vymyslieť nejaké naschvály, za ktoré ťa pokarhajú a následne vyhodia. Viď príklad toho policajného kapitána, ktorý písal ešte Kaliňákovi a Gašparovi, ako jeho nadriadený (krajský policajný riaditeľ) manipuluje s policajnými štatistikami, ako prikazuje policajtom, aby na obete vyvíjali nátlak, že nemajú podať trestné oznámenie, alebo ako policajti trestné činy prekvalifikovali na priestupky, keď sa im nedarilo nájsť páchatela. Tohto naivného kapitána, ktorému nedošlo, že jeho riaditeľ to má nakázané od svojho riaditeľa a ministra, nakoniec degradovali na pochôdzkára, pretože mu našli v hláseniach nejaké gramatické chyby a našli mu škvrnu na uniforme! A to bol človek, ktorý mal viac než 20 vyznamenaní a pochváľ. A keď sa mu vraj nepáči, tak má pár rokov pred dôchodkom podať výpoveď.
Takže nie vždy je to také jednoduché. Ľudia majú hypotéky, práca sa teraz ťažko hľadá, najmä starší ľudia pred dôchodkom už do konfliktu nepôjdu.
A okrem toho, aj keď máš pravdu, zabojuješ za seba a nakoniec vyhráš, tak sa v štátnej správe staneš personou non grata a nikde ťa nezoberú. Lebo všade sa dejú nejaké špinavosti a tvoj potencionálny zamestnávateľ sa bude báť, že by si náhodou na niečo prišiel.
Však možno o tom ešte budeme počuť. V nemocniciach na východe podobnú situáciu musel tento mesiac "zachraňovať" minister.
Takže nie vždy je to také jednoduché. Ľudia majú hypotéky, práca sa teraz ťažko hľadá, najmä starší ľudia pred dôchodkom už do konfliktu nepôjdu.
A okrem toho, aj keď máš pravdu, zabojuješ za seba a nakoniec vyhráš, tak sa v štátnej správe staneš personou non grata a nikde ťa nezoberú. Lebo všade sa dejú nejaké špinavosti a tvoj potencionálny zamestnávateľ sa bude báť, že by si náhodou na niečo prišiel.
Však možno o tom ešte budeme počuť. V nemocniciach na východe podobnú situáciu musel tento mesiac "zachraňovať" minister.
tak spasitel matovic si berie covid znovu pod svoje kridla. "Situácia je mimoriadne vážna, a preto po troch mesiacoch preberám vedenie boja voči COVID-19 do vlastných rúk s rovnakým cieľom ako počas prvej vlny.“
On to snad robi naschval toto a smeje sa na tom. Este minuly tyzden bojoval za miernejsie opatrenia, megalomanske svadby so 150 ludmi. A uz zrazu su vsetci navine len on nie.
On to snad robi naschval toto a smeje sa na tom. Este minuly tyzden bojoval za miernejsie opatrenia, megalomanske svadby so 150 ludmi. A uz zrazu su vsetci navine len on nie.
-
Mek
Addict
Asi bude nasledovat zavretie krciem, tie su vkuse plne korona-nekorona. OK, ale nech zatvoria aj kostoly. Obe su zabavky, bez ktorych ludia chvilu v zaujme ochrany zdravia vydrzia.
mozes to nahlasit aj anonymne. aj na ten facebook to mozes pisat anonymne. a dokazy nepotrebujes, naka nechce aby si za nich vyriesil pripad ale oni ho vyriesit nemozu pokial nevedia ze existuje. a pisal si tu dost jasnu korupciu a rodinkarstvo, ze niektori novi zamestnanci maju 3 parkovacie miesta a primar o to svoje prisiel.ephramko napísal: 25 sep 2020, 21:02 No a ako to mám ja riešiť teda? Moju mamu nešikanujú, zatiaľ... Takže to je len svedectvo svedectva. Nemám žiadne konkrétnejšie dôkazy. A z praxe viem, že bosing sa strašne ťažko dokazuje, aj keď sa to deje priamo tebe. V každej práci sa dajú vymyslieť nejaké naschvály, za ktoré ťa pokarhajú a následne vyhodia. Viď príklad toho policajného kapitána, ktorý písal ešte Kaliňákovi a Gašparovi, ako jeho nadriadený (krajský policajný riaditeľ) manipuluje s policajnými štatistikami, ako prikazuje policajtom, aby na obete vyvíjali nátlak, že nemajú podať trestné oznámenie, alebo ako policajti trestné činy prekvalifikovali na priestupky, keď sa im nedarilo nájsť páchatela. Tohto naivného kapitána, ktorému nedošlo, že jeho riaditeľ to má nakázané od svojho riaditeľa a ministra, nakoniec degradovali na pochôdzkára, pretože mu našli v hláseniach nejaké gramatické chyby a našli mu škvrnu na uniforme! A to bol človek, ktorý mal viac než 20 vyznamenaní a pochváľ. A keď sa mu vraj nepáči, tak má pár rokov pred dôchodkom podať výpoveď.
Uprimne. Tento týždeň napíšem Matovičovi. Lebo som sa dozvedel nové skutočnosti. V nemocnici sa situácia zhoršuje. Bossing ako z učebnice. Dočasný riaditeľ šikanuje čoraz viac zamestnancov a hlavne šikanuje ľudí, ktorí v nemocnici naozaj makajú, robia tam roky a majú za sebou výsledky. Začal si robiť čiarky, že kto bol koľkokrát na záchode. Buzeruje v noci lekárov na pohotovosti, že si dovolili si zdriemnuť a vraj im zruší odpočinkovú miestnosť. To sú lekári, ktorí od rána odrobia 8 hodín u seba na ambulancii, potom idú večer na 12 hodinovú službu a hneď ráno zase do svojej ambulancie. Dosadzuje si na miesta svojich kamošov bez výberového konania, čo je jasné porušenie zákona. Na expertnú pozíciu dosadil geológa, ktorí nikdy v živote nepracoval v zdravotníctve. Keď prídu noví lekári na pohovory a zisťujú si pracovné podmienky a atmosféru v nemocnici, tak všetci utekajú radšej k Pente. No a najnovšie sa zamestnanci tešili, že sa riaditeľa zbavia, lebo mu vypršalo funkčné obdobie. Riaditeľ odvolal ďalších členov riaditeľstva a sám seba vymenoval za nového dočasného riaditeľa, takže tam bude minimálne ďalší polrok. Aj keď jeho hlavnou praconou úlohou bolo od marca zastabilizovať nemocnicu a realizovať verejné výberové konanie na post riaditeľa nemocnice.
-
harrison314
Hardcore addict
Vyzera to, ze s Krajciho nominaciami su problemy uplne vsade https://www1.pluska.sk/regiony/vychodne ... u-nechceme.
https://dennikn.sk/minuta/2063391/?ref=pop
Tak toto je totálny výsmech obyčajným ľuďom ktorí volili zmenu
Tak toto je totálny výsmech obyčajným ľuďom ktorí volili zmenu
ti, co volili zmenu, nevolili SMERodina
Ze vraj Matovic mal nejaky trapas v Bruseli..