Brada a fuzy

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Brada a fuzy

Príspevok od používateľa aacid »

od leta si nechavam rast bradu. holenie ma vzdy otravovalo, tak som si dlhe roky udrzoval par milimetrove strnisko a postupne som intervaly zastrihavania stale skracoval a skracoval az som si nakoniec povedal ze preco to nenechat proste rast. aktualne ma uz brada dobrych par cm a som s nou celkom spokojny, aj ked rast sa trochu spomalil.

vacsie problemy mi aktualne robia fuzy, najprv som si ich zastrihaval vzdy ked mi zacali liezt do ust, potom som sa niekde docital ze treba to pociatocne obdobie prekonat a ked fuzy dostatocne odrastu tak ich vytrenovat aby prirodzene drzali do stran.
aktualne som ale stale v tom prechodnom obdobi a je to dost otrava, hlavne pri konzumovani jedal (po kazdom suste pomaly treba utriet usta). rozmyslam nad kupou vosku na fuzy, len mam z toho trochu strach, vobec netusim ako to funguje, vlasy si gelujem pravidelne a viem ze ked chcem aby mi vlasy drzali, treba toho gelu dost. fuzy su podstatne hrubsie ako vlasy a ja nechcem vyzerat ako Poirot.
dalsia vec je ze na nete maju tych voskov plnu rit, su tam nejake rozdiely?

mate s tym niekto skusenosti? udrzuje si tu niekto bradu a fuzy?
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Brada a fuzy

Príspevok od používateľa guess.whoo »

ja si na bradu nedavam ziadne vosky a pod. ani na fuzy..tie zastrihavam tak raz tyzdenne aby mi neliezli do ust. nejak extra ma to neotravuje. rovno oholim aj krk
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

ja si nechavam rast uplne vsetko, takze nic neholim. a chcel som sa vyhnut aj tomu zastrihavaniu fuzov. proste chcem vidiet kam to az porastie. z fuzov bude handlebar :D

inak som kupil ten vosk, funguje to celkom dobre, teda nie ze by sa ani nepohli fuzy, ale uz aspon nelietaju kadetade.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

a nemaju potom taky "mokry" efekt? resp. nie su take akoby zlepene k sebe?

aky vosk si si zaobstaral? davas aj na bradu?
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

prave nemaju, nie je to vobec vidno ze by som na fuzoch nieco mal. musim este vyskusat tam dat toho vosku viac, mozno by boli este pevnejsie a nevyzeralo by to zle.

kupil som tento:
https://www.beardguru.sk/p/310/percy-no ... a-fuzy-30g

davam len na fuzy aby drzali, keby som to mal davaj na bradu, tak asi skrachujem :D
kupil som tam este kondicioner, ten teraz davam na bradu miesto denneho samponovania (to vraj nie je vobec zdrave).
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

no celkom palka ty vole..ja bradu nesamponujem vobec
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

je to mrte, ale zase ho je dost, par mesiacov urcite vydrzi.
akurat dnes som si overil ze fakt ten vosk pomaha, rano som zaspal, tak som nemal cas sa poriadne vychystat, cele rano mi fuzy liezli do ust a otravovali ma. v robote som si ich navoskoval a hned bolo lepsie.

mne to prislo ako samozrejmost ze ked si samponujem vlasy, tak treba aj bradu, ked uz je dlhsia nez vlasy :D
ale asi to beriem moc vazne. ale tak je to nieco z coho sa aktualne celkom vytesujem, tak si mozem dovolit sa trochu opustat :D
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

vsak nasamponovanie nie je az taky extrem len ma nikdy nenapadlo si ju samponovat :D mavas potom fuzy jemnejsie alebo iba zo zvyku?
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

je to len zo zvyku.
problem je vraj tom ze podobne ako u vlasov, ti sampon zmyje vsetko mastnotu, ale aj vlasy aj brada sa mastia z nejakeho dovodu, aby sa moc nevysusovali a nenicili sa.
pocitovo po tyzdni nesamponovania mam pocit ze je brada jemnejsia, lebo nie je taka sucha.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

tak teda zacnem aj ja a uvidim :D
K-u-b-i-a-k
Addict
Addict

Príspevok od používateľa K-u-b-i-a-k »

Potrebujem sa poradiť. Tiež si stále nechávam narásť bradu, ale keď mi po stranách začne odstávať tak si ju musím úplne oholiť. Neviem si ju nejak skrátiť. Skúšal som to strojčekom na vlasy, ale vždy bez výsledku takže ju stále zhodím a nechám narásť znova. Po 3 rokoch mi ten strojček odišiel a tak som kúpil zastrihávač brady. S tým, že som myslel, že mi to s ním pôjde lepšie. Opak je pravdou, nedá sa to ani s ním. Bradu mám hustú a nádstavec mi tu bradu ťahá. Ako to riešite vy? Zastrihávač som dnes zakúpil a je už u nás na fóre na predaj. i-p-zastrihavac-brady-braun-bt-3020-t199874.html Čo s takou hustou bradou?
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

noznicky a rucne.
alebo lepsie chodit k holicovi.

este moznost ze si to nechas rast, cesat kefou smerom dole a oni postupne budu rast dole a nie do bokov.
K-u-b-i-a-k
Addict
Addict

Príspevok od používateľa K-u-b-i-a-k »

Pozeral som po nete, že dosť tomu pomáha kondicionér na bradu. Používa niekto z vás? Zjemní to bradu a nebude ako drôt.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

kondicioner pomaha ale aj olej staci.
uNfEiL
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa uNfEiL »

Trošku oživím tému. Funguje podľa vás niečo na rast brady ako napr "Bradorast" alebo niečo podobné? Viem že to ovplyvňujú gény, strava, vitamíny atď ale chcel by som vedieť či existuje niečo čo naozaj funguje.
Napísať odpoveď