retarodovaný systém. A potom sa čudujú že všetci utekajú do zahraničia a miesto nejakej prijateľnej dani 10-15% tento štat uvidí holý kkt
Inak 2-3 roky dozadu v Polsku to platilo tak že na kazdy obchod si musel ručne vyplnit tlačivo
Da sa to, a chapem, ze su maximalne 20k. Samozrejme, ak niekto planuje, ze na tom bude zarabat miliony, tak ja mu jeho sen brať nebudem a dodám, že pre budúceho milionára to teda vhodná cesta nie jeyoggy napísal: 18 dec 2020, 10:26 Aj keby sa to dalo, tak kazdy predaj je prijem a snad chapes, ze pausalne vydavky su max 20K.
No ved mensich podnikatelov. Ked nezdanis 10k tak pohoda. Pokial ale zarobis 500k a chces s nimi nieco normalne robit, tak ina moznost ako ich zdanit neexistuje.kayko napísal: 18 dec 2020, 22:15 Práve to som myslel. Poznám v mojom okolí zopár ľudí, ktorí si moc hlavu so zdaňovaním zisku nerobia a verím tomu že v tejto krajine je takých menších podnikateľov veľa. A pri schopnostiach našich úradov v IT sfére by si najbližších pár rokov nerobil zbytočnú hlavu z priznania každého jedného tradeu na burze. Neverím, že niekto je taký poctivý, to by mu zabralo viac času než samotné tradeovanie so všetkými analýzami. A pri skúsenostiach s našimi úradmi, by mal človek väčší prúser z toho, že má nejaké nezrovnalosti v daňovom priznaní, ako že žiadne priznanie nepodal