1. Matovičova vláda (2020-2021) + 1. Hegerova vláda (2021-2023) + Odorova vláda (2023)
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: 1. Matovičova vláda (2020-2024)
V sucasnosti je zmaranie platov naozaj len populisticka banalita bez akehokolvek efektu. To je to posledne, co by som riesil.
Ono je to populisticka banalita prakticky vzdy a vzdy je to v podstate len gesto. Tu ide len o to ako sa Matovic chova v opozicii a ako sa chova vo vlade a tento kontrast vo mne moc dovery nevzbudzuje.
poslanecke platy su nizke, lebo sa tak nejak predpoklada, ze tam pojdu odbornici
odbornici ti za 4k v hrubom poslanca robit nepojdu, lebo zarabaju nasobky tejto sumy
odbornici ti za 4k v hrubom poslanca robit nepojdu, lebo zarabaju nasobky tejto sumy
Tak zase poslanecky mandat nie je TPP za pasom 5 dni v tyzdni a vacsina tych poslancov tam je ajtak iba do poctu, vajca si valat a popritom nejaka firma ako "bokovka". Koniec koncov, Matovic, Kollar su toho zivym prikladom. Presne ten kontrast chovania poslanca v opozicii a v koalicii je az do oci bijuci. Pritom nejde len o banality typu poslanecky plat, ale napr. aj o zmenu zakona o verejnom obstaravani. A to ze proti tomu v parlamente nikto vehementne nebojkotuje je tiez celkom zarazajuce. Este aj ta pofiderna reforma sudnictva, kde sudy zdecimuju a jednak ich zahltia plejadou pripadov korupcie predoslej vlady.
Mi to pride uz iba ako zivna poda na dalsiu rozkradacku.
Mi to pride uz iba ako zivna poda na dalsiu rozkradacku.
Ja som postrehol informáciu že chcu byt solidárny a si maju dokonca platy znižovať, čo je na tom pravdy neviem ale hlavne na bokovkách sa dobre nabalia. Každopádne Matelkovič je nervozny zo Sulika lebo mu hatí kradnutie na nepresných antigenových testoch. Odvádzaju pozornost od dalsích kšeftikov a covid kriza im padla vhod. Je krásne ako kriminalizuju opoziciu a ich clenov ale kludne by som sa stavil ze ak by Matelkovic vladol 12 r ako Smer tak by tých skandalov s uplatkami,podvodov má 2 krat viac ako Ficošík
Fico je uz minimalne niekolko dni v Dominikanskej republike, myslite ze sa este vrati na Slovensko alebo si uz vybera nove utocisko kam nedosiahne NAKA? 
https://www.cas.sk/clanok/1068568/najsk ... v-exotike/
https://www.cas.sk/clanok/1068568/najsk ... v-exotike/
Ajaj, to bude zase konšpirácii po internetoch.
https://www.aktuality.sk/clanok/851972/ ... amovrazdu/
https://www.aktuality.sk/clanok/851972/ ... amovrazdu/
zbytok bandy by sa mala inšpirovať, nech tie kreatury nemusime zivit my danovi poplatnici. Za mna palec hore, ze sebareflexiu. Ostatni by mohli tahat napriklad zapalky, nech je v tom nejaka kontinuita a nezahltia patologiu..
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Ja by som bol ovela radsej za uzavrtie kauz, a nech sa pri sude podelia o mena kupmanov.gogo956 napísal: 29 dec 2020, 20:22 zbytok bandy by sa mala inšpirovať, nech tie kreatury nemusime zivit my danovi poplatnici. Za mna palec hore, ze sebareflexiu. Ostatni by mohli tahat napriklad zapalky, nech je v tom nejaka kontinuita a nezahltia patologiu..
Za mna radsej vyciciavanie statnej kasy, nech si to uziju.
harrison314
wladas
Takyto co mali moc a peniaze si vedia zariadit celkom prijatelny zivot aj v base.
Velmi zla je vazba v ktorej uz vsetci obvineni su. Je to z toho dovodu ze su na kope spolu vsetci- vrahovia, polodementi, fetaci. Zato nasledne vazanie je vo vseobecnosti uz o dost lepsie. Pokial je niekto z prostredia policie, sudnictva a pod. tak bachari mu budu robit doslova pohodlíčko- kto ma na to tak aj koksík až do cely. A po polke ich aj tak pustia.
Aj Kočner bude v base pánko, zariadi si potrebné.
wladas
Takyto co mali moc a peniaze si vedia zariadit celkom prijatelny zivot aj v base.
Velmi zla je vazba v ktorej uz vsetci obvineni su. Je to z toho dovodu ze su na kope spolu vsetci- vrahovia, polodementi, fetaci. Zato nasledne vazanie je vo vseobecnosti uz o dost lepsie. Pokial je niekto z prostredia policie, sudnictva a pod. tak bachari mu budu robit doslova pohodlíčko- kto ma na to tak aj koksík až do cely. A po polke ich aj tak pustia.
Aj Kočner bude v base pánko, zariadi si potrebné.
Odborne sa to volá bilančná samovražda. On veľmi dobre vedel, čo všetko spravil. Aké dôkazy proti nemu majú. Koľko rokov v base ho čaká. A aj keby svedčil, tak aj ten krátky pobyt v base by určite nebola prechádzka rúžovou záhradou. Mikuláš sa už naňho musel tešiť. Tak to proste psychicky nezvládol.
Z môjho pohľadu je to také pyrrhovo víťazstvo. Radšej by som bol, keby Lučanský natrel ľudí, od ktorých bral úplatky a na koho príkaz, tak konal. No a okrem toho, proti mŕtvemu nie je možné viesť trestné stíhanie. Takže tie nehnuteľnosti za milióny už zostanú rodine.
Teraz je to len na ich svedomí. Či im to stálo za to. Či by nebolo lepšie, mať otca doma a žiť obyčajný nemilionársky život.
Z môjho pohľadu je to také pyrrhovo víťazstvo. Radšej by som bol, keby Lučanský natrel ľudí, od ktorých bral úplatky a na koho príkaz, tak konal. No a okrem toho, proti mŕtvemu nie je možné viesť trestné stíhanie. Takže tie nehnuteľnosti za milióny už zostanú rodine.
Teraz je to len na ich svedomí. Či im to stálo za to. Či by nebolo lepšie, mať otca doma a žiť obyčajný nemilionársky život.
ephramko
s tym majetkom by som si az tak isty nebol, ak nie je zdokladovany povod penazi za ktore bol ziskany. Rad sa ale necham poucit.
Hentaki nemaju svedomie, su to profici, ak by prejavili lutost, tak aj tak iba ucelovu, co je bezcenne.
Mako aj Paksi uz spievaju, takze pridu aj na dalsich "slabé chvílky".
s tym majetkom by som si az tak isty nebol, ak nie je zdokladovany povod penazi za ktore bol ziskany. Rad sa ale necham poucit.
Hentaki nemaju svedomie, su to profici, ak by prejavili lutost, tak aj tak iba ucelovu, co je bezcenne.
Mako aj Paksi uz spievaju, takze pridu aj na dalsich "slabé chvílky".
ephramko napísal: 29 dec 2020, 20:40 proti mŕtvemu nie je možné viesť trestné stíhanie. Takže tie nehnuteľnosti za milióny už zostanú rodine.
tak ho treba za kazdu cenu udrzat pri zivote do konca procesu!
V dedičskom konaní sa neskúma pôvod majetku a za akých okoľností ho zosnulá osoba nadobudla. Bol len obvinený, nebol odsúdený, na nehnuteľnostiach nemal plombu od sudcu. Ak sa rodina priamo nepodielala na trestnej činnosti a "len" žila z tých úplatkov, tak nie je možné ich stíhať a siahnuť im na majetok. Keďže dôkazy má polícia len proti Lučanskému a zosnulého nie je možné trestne stíhať.
Plus, vieš, do dedičského konania keš a zlaté tehly schované niekde v bezpečnostnej schránke v zahraničí ani nepôjdu.
Plus, vieš, do dedičského konania keš a zlaté tehly schované niekde v bezpečnostnej schránke v zahraničí ani nepôjdu.
konyk87
telo funguje, len gebula je odpálena - definitívne
Autoeditácia príspevku po 8 min 46 sek:
ephramko
bol policajt, vedel co robit, urcite mal aspon cast bezpecne uliatu vo forme ktora je nevystopovatelna. Keby isiel do basy, tak za par rokov je vonku a peniaze by si uzival.
telo funguje, len gebula je odpálena - definitívne
Autoeditácia príspevku po 8 min 46 sek:
ephramko
bol policajt, vedel co robit, urcite mal aspon cast bezpecne uliatu vo forme ktora je nevystopovatelna. Keby isiel do basy, tak za par rokov je vonku a peniaze by si uzival.
Trollovia zatiaľ kvičia, že to bola vražda na objednávku Matovičovej fašistickej vlády. Ale motív žiadny. Asi zatiaľ nedostali inštrukcie, čo majú napísať.
Tipneme si, s čím prídu? Ake konšpirácie vymyslia?
Podľa mňa to bude niečo o tom, ako Lučanský chcel prezradiť, kto naozaj zabil Kuciaka a bez Kuciaka by predsa nebol proti Ficovi ten puč riadený z USA. Akurát neviem, prečo by to ten Lučanský neprezradil už skôr...napríklad keď bol ešte prezidentom PZ pod SMERákmi.
Tipneme si, s čím prídu? Ake konšpirácie vymyslia?
Podľa mňa to bude niečo o tom, ako Lučanský chcel prezradiť, kto naozaj zabil Kuciaka a bez Kuciaka by predsa nebol proti Ficovi ten puč riadený z USA. Akurát neviem, prečo by to ten Lučanský neprezradil už skôr...napríklad keď bol ešte prezidentom PZ pod SMERákmi.
sice len na topkách, ale už som čítal, že Smer "tancuje na hrobe" (či ako to vravel RF svojho času) Lučanského, obvinili z toho špecialne matoviča ale aj jeho vládu a prokuratorov a že zajtra sa k tomu vyjadrí aj osobne RF
čo iné sa dalo čakať
čo iné sa dalo čakať
bude sa da z videa zistit, ci je RF v Dominikanskej? 
Ako ďalšiu konšpiračnú teóriu by som prihodil to, že Fico a spol. Lučanskému dôrazne doporučili spáchať samovraždu vo väzbe, aby nemohol svedčiť na súde, v opačnom prípade by sa mohlo niečo veľmi zlé stať niektorým členom jeho blízkej rodiny.
To je mimochodom úplne prebraté z 2. série Prison Breaku a osud C-Note
To je mimochodom úplne prebraté z 2. série Prison Breaku a osud C-Note