Takze chces povedat ze krajiny EU kde je zaockovanych viac ludi ako na slovensku tak je to len preto ze nesetria na druhe davky a potom na to doplatia? No uvidime tak o dva tyzdne ci to je pravda alebo nie.Hensym napísal: 08 jan 2021, 17:44 A keď ti tá dávka nepríde v druhej vlne zo stovky rôznych možných príčin? Napríklad takej, že sa v niektorej krajine/krajinách spravia ohniská, kde sa to začne šíriť 2x viac ako minulý mesiac (stávalo sa v 2020 pravidelne) a bude ich treba urgentnejšie dodať tam?
Ja všade čítam takéto komenty, aké je to zlé, neefektívne a pod. od ľudí, ktorí si nevedia bez cestovky ani booknuť lietadlo a pobyt na dovolenku, ale idú riešiť logisticko-zdravotnícku operáciu spoza klávesnice (nenarážam na teba, ale je ich plný facebook).
Autoeditácia príspevku po 5 min 19 sek:
A znova opakujem, ja nepindam ze to robia uplne zle, ja mam len vysoke ocakavania. Teda ocakavam ze budeme v EU co sa tyka vakcinacie na prvom mieste - a to preto, ze dokazali zorganizovat celoplosne povinne testovanie, co sa nikde inde v EU nestalo.