Vsetko okolo YouTube
Re: Vsetko okolo YouTube
Kolko to stoji? Mozno kamarat s iPhonom by sa pridal.
Nemá niekto voľné miesto v YouTube premium family? Pripadne môžeme vytvoriť novú rodinu. Stojí to 14,49 a v rodine môže byť tuším až 6 ľudí. Premium vie nahradiť aj Spotify, takže niekomu to môže prísť vhod.
Diky, nevedel som o tom. Kedysi som aj hladal a nic nenasiel. Vyskusam a dam vediet, ze ci funguje.
funguje
použivam denne
Si aj lognutý na svoj účet? Funguje v pohode?
Na väčšine zariadení to už nefugnuje, mne aspoň nie. Ale dlho to fungovalo dobre. Ale je zase iné niečo, dá sa aj prihlásiť, aj s viacerými účtami naraz, generuje tak isto youtube tv službu, už sa dá aj spárovať s telefónom, je to rýchle a reklamy žiadne:
A ešte sa tam dajú blokovať veci ako intro, kde sa len rozpráva, pri hudobných videách, funguje to veľmi veľmi dobre. Je to na televízory nie na mobily a tablety, na tie sú iné dobré aplikácie. Oproti pôvodnej aplikácii to vyzerá dosť slabo ale sa to stále vylepšuje a hlavne funguje!
Na mobily je naj asi youtube vanced alebo newpipe.
Kód: Vybrať všetko
https://github.com/yuliskov/SmartTubeNextNa mobily je naj asi youtube vanced alebo newpipe.
Ak máte F-Droid, tak existuje aj NewPipe alebo SkyTube. Inklinujem k týmto, keďže sú open-source.
A Android potrebuje celkovo blokovač, okrem iného kvôli reklamám v appkách celkovo, existuje napríklad Blokada alebo Adaway (na nerootovanom zariadení funguje štýlom VPN). Prípadne nemusí byť ani soft, stačí si spraviť vlastný list na NextDNS a to použiť formou DNS over HTTPS alebo DNS over TLS priamo v Androide.
A samozrejme taký Firefox pre Android podporuje rozšírenia, vrátane uBlock Origin.
A Android potrebuje celkovo blokovač, okrem iného kvôli reklamám v appkách celkovo, existuje napríklad Blokada alebo Adaway (na nerootovanom zariadení funguje štýlom VPN). Prípadne nemusí byť ani soft, stačí si spraviť vlastný list na NextDNS a to použiť formou DNS over HTTPS alebo DNS over TLS priamo v Androide.
A samozrejme taký Firefox pre Android podporuje rozšírenia, vrátane uBlock Origin.
Ja som skúšal Blokada ale možno som niečo nenastavil dobre ale youtube reklamy mi idú cez oficiálnu aplikáciu youtube na androide. Už dávnejšie som to skúšal s tým istým výsledkom, nefungovalo to.
Zatiaľ na telefónoch asi najlepšie vanced alebo newpipe. Firefox s ublock tiež ok, možno je to pomalšie ale zase blokuje všade všetky reklamy, aj na youtube.
A DNS blokácia pri youtube reklamách nefunguje.
Zatiaľ na telefónoch asi najlepšie vanced alebo newpipe. Firefox s ublock tiež ok, možno je to pomalšie ale zase blokuje všade všetky reklamy, aj na youtube.
A DNS blokácia pri youtube reklamách nefunguje.
Na mobile aj na PC použivam Brave browser. Ten ma adblock priamo v sebe, youtube v pohode bez reklam. Na androidTV použivam vacsinou ten SmartYoutubeApp, uplne vsetko bez problemov
Na PC mam v prehliadači ešte aj doplnok SocialFixer a ten na FB funguje skvelo, viete vyfiltroat reklamy, navrhy atd. Dokonca skryva aj prispevky o COVIDe
Na PC mam v prehliadači ešte aj doplnok SocialFixer a ten na FB funguje skvelo, viete vyfiltroat reklamy, navrhy atd. Dokonca skryva aj prispevky o COVIDe
Mam 3 miesta volne, ak by dakto chcel. 24e rocne.
Cauko, nema niekto nahodou volne miesto v rodine? Uz mam plne zuby byt v rodine s ludmi z celeho sveta, kde hlava rodiny zapina a vypina premium ako sa mu zachce 
Ja mam, napis.
Rad by som dal info do eteru pre tych, ktori pouzuvaju YouTube Vanced, teda Android aplikaciu na YT bez reklam. Kedze YT spravil aktualizaciu 2 dni dozadu a znefunkcnil aplikaciu, tak je tu nova verzia. Mne je cez Vanced Manager nenaslo, ale rucne je vsetko ok.
Teda ak mate staru verziu, tak treba dat odstranit data+udaje v nastaveni aplikacie (androidacke nastavenia - aplikacie - odstranit data & odstranit udaje), odinstalovat Vanced MicroG, Vanced Manager aj Vanced YouTube. A potom nainstalovat novu verziu z webu MicroG a YouTube Vanced, pripadne kto chce, tak aj Vanced Music (YouTube Music). Vsetko funguje ako ma, aj prihlasovanie a personalizovane navrhy/videa.
Link - https://vancedyoutube.org/
Tu je verzia pre iOS - https://vancedyoutube.org/vanced-youtube-for-ios/
Teda ak mate staru verziu, tak treba dat odstranit data+udaje v nastaveni aplikacie (androidacke nastavenia - aplikacie - odstranit data & odstranit udaje), odinstalovat Vanced MicroG, Vanced Manager aj Vanced YouTube. A potom nainstalovat novu verziu z webu MicroG a YouTube Vanced, pripadne kto chce, tak aj Vanced Music (YouTube Music). Vsetko funguje ako ma, aj prihlasovanie a personalizovane navrhy/videa.
Link - https://vancedyoutube.org/
Tu je verzia pre iOS - https://vancedyoutube.org/vanced-youtube-for-ios/
Díky moc, už som myslel, že je to mŕtve
Uz to blokli opat. Teraz vysla verzia 18.16.37, ale neslo mi ju nahodit. Aj na XDA fore ci kde to sa stazovali. Tak uvidime. Bez prihlasenia to funguje, ale to je mi na nic, kedze nebudem mat svoje personalizovane playlisty a ine.
Mne to zatiaľ funguje aj s prihláseným účtom
Ja sa čudujem, že Vanced ešte stále funguje v takej miere, keď YT Premium stojí pomaly menej ako jedna káva (ja platím ak sa nemýlim 1,80 €). Teraz nerýpem, len sa úprimne čudujem - lebo aj minule som sa zamýšľal, že sa aj skostnatelé slovensko celkom posunulo, čo sa týka platieb za soft, služby, filmy a hry. Pirátstvo so streamovacími platformami, predplatnými a pod. kleslo o tisíce percent. Stále sme pozadu oproti svetu, ale je tam veľký progress oproti 10 rokom späť a pod.
Jediné čo si platím je Spotify, Youtube Premium nahrádza Vanced v mobile a Smart Tube v Android TV a Netflix, Disney, HBO, Voyo, nahrádza Stream Cinema
Ako to vlastne funguje s family? Tiez to nekontroluju ako Netflix a Spotify? Lebo platim si par mesiacov premium a nepohrdol by som usetrit par eur.Hensym napísal: 29 apr 2023, 0:51keď YT Premium stojí pomaly menej ako jedna káva (ja platím ak sa nemýlim 1,80 €)