Re: Facebook
Ahojte , chcem sa opytat da sa nejako vyhladat v Marketplace urcitu vec ale aby mi ukazovalo ponuky z celeho sveta ?
-
DanielDevil
Addict
- Kontaktovať používateľa:
najväčší rádius ktorý to ponúka je 500km
-
Mek
Addict
Velmi dobra a poucna debata o (a)socialnych sietach isla dnes vecer na dvojke, odporucam
link
link
Potrebujem sa v rámci FB skupiny dostať na rok 2018..príspevky. Dá sa to nejak ?
Ked sa prihlasim do appky, web stranky tretej strany cez FB ucet, zmeni sa moj aktualny stav na online?
-
hojko
Site Admin
Hensym: Tiez som sa nad tym zamyslal, aj som to chcel odsledovat, ale nerobil som to. Podla mna ale nie, pretoze sa pouziva na to akesi API Facebook Login, teda OAuth a tam sa status neprenasa.
taki7: Ano, scrollovat.
taki7: Ano, scrollovat.
Ten rok 2018 sa dá cez vyhľadávanie - ale musíš dať vyhľadať konkrétne slovo. Netuším, či je aj nejaký spôsob na vyhľadanie všetkých príspevkov..
-
starysomar
Hardcore addict
taki7 - scrolovať, pokiaľ Ťa to "pustí".
Ak je v tom "vlákne", teda na "tabuli" hodne príspevkov - asi sa tam nedostaneš.
FB uchováva históriu len do určitej "hĺbky", takže môžeš naraziť na to, že pod ... už - nič ...
Ak je v tom "vlákne", teda na "tabuli" hodne príspevkov - asi sa tam nedostaneš.
FB uchováva históriu len do určitej "hĺbky", takže môžeš naraziť na to, že pod ... už - nič ...
Re:
Áno..to je presne ten problém v tomto prípade. Je tam veľa príspevkov.
Áno..to je presne ten problém v tomto prípade. Je tam veľa príspevkov.
-
starysomar
Hardcore addict
Aj mobilom aj v PC som "narazil" na to, že po odscrolovaní x... viac proste nenačíta.
Drobný nápad - pohľadať na "osi" konkrétneho človeka - no úspech nijak nearučujem.
Drobný nápad - pohľadať na "osi" konkrétneho človeka - no úspech nijak nearučujem.
Ahojte. Chcem na FB spraviť satirickú stránku na meme a rôzne haluze. Nechcem to mať previazané s vlastným osobným účtom ani vlastným telefónnym číslom, aby som si ho nejakým spôsobom neohrozil.
Rozhodol som sa preto spraviť nový "fake" účet cez ktorý vytvorím FB stránku ale, FB mi blokuje nové účty do pár minút od založenia, ani nestihnem nastaviť profil... Dôvod - "účet porušuje normy komunity". Ako to obísť? Pri registrácii nových účtov som používal emaily na seznam.cz a email.cz.
Vopred díky za akékoľvek rady.
Rozhodol som sa preto spraviť nový "fake" účet cez ktorý vytvorím FB stránku ale, FB mi blokuje nové účty do pár minút od založenia, ani nestihnem nastaviť profil... Dôvod - "účet porušuje normy komunity". Ako to obísť? Pri registrácii nových účtov som používal emaily na seznam.cz a email.cz.
Vopred díky za akékoľvek rady.
-
DanielDevil
Addict
Nový účet je vždy riziko, je to proti pravidlám a ak ti ho náhodou bloknú, budú žiadať sken OP a vymyslené meno môže byť problém. Potom by si mohol prísť aj o danú stránku.
Je to problém, keby si chcel len fake fb to ešte si zaregistruješ cez inú ip adresu, prehliadač ale hocikedy môžu od teba pýtať fotku alebo fotku dokladu s fotkou a vtedy si skončil. A keď si spravíš stránku tak si môžeš byť na 100% istý, že ťa budú chcieť overiť.
Možno niečo v tom smere, že či sa pri stránke musí zobraziť, že kto je založil?
Možno niečo v tom smere, že či sa pri stránke musí zobraziť, že kto je založil?
Len potom naozaj nechápem existenciu všetkých tých evidentne fejkových účtov a mien, ktoré denne vidím na FB? Je možné že FB blokuje vytvorenie nového účtu z mojej IP adresy lebo vidí, že na nej je prihlásený iný účet? To by ale potom v rodine mohol byť len jeden účet a ostatní rodinní príslušníci z tej istej wifi by mali smolu...
Ešte dodám že na môj klasický účet idem cez Chrome, fejk som sa snažil vytvoriť na Firefoxe. Neviem či to má nejaký vplyv na to...
1) Niekto mi nahlási satirickú stránku, FB mi ju blokne a s ňou teoreticky môžem dostať ban aj na svoj súkromný účet. Mám na ňom rodinný archív videí a fotiek a rozhodne nechcem o to prísť.
2) Ak sa mi tam niekde zobrazí meno, je možné že sa mi nejaký urazený kotlebovec (alebo iná chamraď) bude chcieť vyhrážať. U takejto skupiny ľudí rozhodne nechcem, aby mali prístup k fotkám mojich detí a skrz mňa ku profilom členov mojej rodiny.
Ešte dodám že na môj klasický účet idem cez Chrome, fejk som sa snažil vytvoriť na Firefoxe. Neviem či to má nejaký vplyv na to...
Nejde mi len o to nezobrazovať autora stránky. Mám obavu z dvoch vecí:Cesar napísal: 09 mar 2021, 9:28Možno niečo v tom smere, že či sa pri stránke musí zobraziť, že kto je založil?
1) Niekto mi nahlási satirickú stránku, FB mi ju blokne a s ňou teoreticky môžem dostať ban aj na svoj súkromný účet. Mám na ňom rodinný archív videí a fotiek a rozhodne nechcem o to prísť.
2) Ak sa mi tam niekde zobrazí meno, je možné že sa mi nejaký urazený kotlebovec (alebo iná chamraď) bude chcieť vyhrážať. U takejto skupiny ľudí rozhodne nechcem, aby mali prístup k fotkám mojich detí a skrz mňa ku profilom členov mojej rodiny.
-
starysomar
Hardcore addict
Neviem, ako teraz no mám FB pod prezývkou, ilustračne "Donald Káčer".
Pôvodne som mal ilustračne "Káčer Donald" - FB pindal, že to nie je moje pravé meno.
Tak som otočil poradie a dodnes kľud
Pôvodne som mal ilustračne "Káčer Donald" - FB pindal, že to nie je moje pravé meno.
Tak som otočil poradie a dodnes kľud
neviete preco prestali v messegneri (cez webstranku) fungovat ‘skryte konverzacie’? Asi dva tyzdne dozadu mi zacalo pisat ‘nemate ziadne skryte cety’...aj ked ich tam presuniem, tak sa tam nezobrazia...
Neviem ani mne to nezobrazuje skryté konverzácie. Pred pár mesiacmi nešlo hladanie v komverzácii a potom to tam dali tak možno nejaký ten bug aj v tomto prípade ohladom skrytej konverzácie.
Má FB nejaký bug? Po rozkliknutí správy mi stále ukazuje červený krúžok.
Zdravím, mal som do asi 05:25 vypnutý mobil, vraj som svietil nazeleno okolo 03:25, je to možné ? Má niekto podobnú skúsenosť ? Mobil som vypol okolo 23:15. Využívam WiFi.
-
starysomar
Hardcore addict
Skype malo taký "zvyk" nesprávne zobrazovať stavy. Dávnejšie.
Teoreticky môže byť do Tvojho konta prihlásený niekto inde.
Teoreticky môže byť do Tvojho konta prihlásený niekto inde.