1. Matovičova vláda (2020-2021) + 1. Hegerova vláda (2021-2023) + Odorova vláda (2023)
Re: 1. Matovičova vláda (2020-2024)
mLuks- Vtedy som napísal nielen medzi Smerom a Hlasom ale aj medzi Olanom a SaS čiže každá kombinácia z ktorej mi výjde ze spolupráca Hlasu a Sas by bola natrvácnejšia. A hej sudim to aj na základe tých diskusných relacii kde si Pelle v rozumnej miere diskutoval so Sulikom a aj sa zhodli.
" Nie skrátka, Olano robí inu "politiku" ako SaS a Hlas inu politiku ako Smer,príkladov by sa tam dalo nájsť viacero, to by som musel vypísať celu stranu aké su medzi nimi rozdiely."
Rozdiely robenia politiky medzi Hlasom,Smerom,Olanom,SaS...ak ma po tomto dlhom príspevku vytrolluješ urob si potom láskavosť a viac už na mna nereaguj, ja nepotrebujem byť maximálne detailný.
1. Vzdelanie- Matovič v tomto ohlade výrazne zaostáva nad ostatními. Posmieval sa Dankovi ze je plagiator a Matovič je to isté,čiže politika pokrytectva...Fico právnik, Sulik a Pellegrini ekonomovia.
2. Politické skusenosti-opäť z týchto štyroch politikov je na tom Matovič najslabšie a je to poznať.
3. Kauzy- Fico za 30 r v politike neurekom kauz, oligarchia+mafia, Pelle- večne nevýrazný člen az kým ho neurobil Fico premierom,neevidujem unho extra moc káuz , Sulik- dlhé roky výrazná postava vtedajšej opozicie, sedenia s Kočnerom, aj ked to olutoval beriem.
Matovic- plagiatorstvo,trnavská firma,sedenia s Kočnerom,bývanie v neskolaudovanom dome, menenie zakonov zo dna na den, atd
4. Povaha + správanie sa počas covid krizy - Matovič-egocentrik,povysenecky,arogantný,hrá na city,vydiera,robí veci inak ako ziadali odbornici,atd
Fico- ten roky nezije v realite, arogantný,on vie všetko najlepsie,samoluby, obhajuje údajných "politických väznov" atd
Sulik- mierne vyjadrenia, chcel kompromisi, nechcel reagovat na utoky Matovica, ak boli chyby priznal si ich, atd
Pellegrini- chcel komrpomisi, dával navrhy vláde ako co riešiť zmietnuté zo stola, tiez nechcel nejak reagovat na utoky od Fica o tom aký je zradca a odídenec,docela sa snazí diplomaticky rozprávať atd
5. Riešenie covid krizy- Fico demagog otváranie vtedy ked treba naozaj zatvarat, rúška dole, podcenovanie covidu v zaciatkoch, az neskor dávanie rozumov ako co má Matovič riešiť.
Pellegrini- vyzyvanie ludí aby nesli do zahranicia, zatvaranie hranic, kontrolovanie, mierny lockdown konieckoncov výsledky hovorili za vsetko v 1 vlne...Matovič- všetko naopak ved vieme to snád nemusím ani rozpisovat riesime to tu vsetci kazdý den...Sulik- riadit sa odbornikmi, kontrola hraníc, testovat v ohniskách, ist transparentne, atd
" Nie skrátka, Olano robí inu "politiku" ako SaS a Hlas inu politiku ako Smer,príkladov by sa tam dalo nájsť viacero, to by som musel vypísať celu stranu aké su medzi nimi rozdiely."
Rozdiely robenia politiky medzi Hlasom,Smerom,Olanom,SaS...ak ma po tomto dlhom príspevku vytrolluješ urob si potom láskavosť a viac už na mna nereaguj, ja nepotrebujem byť maximálne detailný.
1. Vzdelanie- Matovič v tomto ohlade výrazne zaostáva nad ostatními. Posmieval sa Dankovi ze je plagiator a Matovič je to isté,čiže politika pokrytectva...Fico právnik, Sulik a Pellegrini ekonomovia.
2. Politické skusenosti-opäť z týchto štyroch politikov je na tom Matovič najslabšie a je to poznať.
3. Kauzy- Fico za 30 r v politike neurekom kauz, oligarchia+mafia, Pelle- večne nevýrazný člen az kým ho neurobil Fico premierom,neevidujem unho extra moc káuz , Sulik- dlhé roky výrazná postava vtedajšej opozicie, sedenia s Kočnerom, aj ked to olutoval beriem.
Matovic- plagiatorstvo,trnavská firma,sedenia s Kočnerom,bývanie v neskolaudovanom dome, menenie zakonov zo dna na den, atd
4. Povaha + správanie sa počas covid krizy - Matovič-egocentrik,povysenecky,arogantný,hrá na city,vydiera,robí veci inak ako ziadali odbornici,atd
Fico- ten roky nezije v realite, arogantný,on vie všetko najlepsie,samoluby, obhajuje údajných "politických väznov" atd
Sulik- mierne vyjadrenia, chcel kompromisi, nechcel reagovat na utoky Matovica, ak boli chyby priznal si ich, atd
Pellegrini- chcel komrpomisi, dával navrhy vláde ako co riešiť zmietnuté zo stola, tiez nechcel nejak reagovat na utoky od Fica o tom aký je zradca a odídenec,docela sa snazí diplomaticky rozprávať atd
5. Riešenie covid krizy- Fico demagog otváranie vtedy ked treba naozaj zatvarat, rúška dole, podcenovanie covidu v zaciatkoch, az neskor dávanie rozumov ako co má Matovič riešiť.
Pellegrini- vyzyvanie ludí aby nesli do zahranicia, zatvaranie hranic, kontrolovanie, mierny lockdown konieckoncov výsledky hovorili za vsetko v 1 vlne...Matovič- všetko naopak ved vieme to snád nemusím ani rozpisovat riesime to tu vsetci kazdý den...Sulik- riadit sa odbornikmi, kontrola hraníc, testovat v ohniskách, ist transparentne, atd
Si osviež pamäť a zisti si, aké všetky posty zastával Pellegriny a čoho všetkého bol minister. Prakticky vždy, keď sa niečo veľké prevalilo a SMER musel svojho nominanta vymeniť (rozumej dočasne stiahnuť z verejného života a neskôr potichu mu dať ďalší teplý flek), tak tam nastúpil Pellegriny. Pravá ruka Fica, lojálny človek, ktorý vždy všade prišiel pozametať špinu pod koberec, aby sa náhodou na niečo ďalšie neprišlo.
Pellegriny ako premiér zaviedol najtvrdší lockdown, aký sme tu mali. Nešli ani fabriky. A to sme mali týždenne menej prípadov ako máš prstov na rukách. Keď sme mali desiatkytisíc prípadov denne, tak zvolával demonštácie, rúška dole a pravidelne hlasoval proti núdzovému stavu. A čerešnička na torte bolo potom jeho trestné oznámenie na vládu, kvôli obetiam na covid.
To isté s očkovaním, najprv vyzýva k očkovaniu, potom zase hovorí opak a potom nadáva, že sa neočkuje.
Papalášske maniere počas tvrdého lockdownu a zákazu vychádzania.
A najlepšie je to, ako vysvetľuje skutočnosť, že si žije nad svoje finančné možnosti. Vraj na ten jeho miliónový byt zarobil peniaze tak, že si od neho jeho 20 ročný asistent kúpil nejaké pozemky a halu...za niekoľkostotisíc eur. Odkiaľ na to zobral jeho asistent, to už vraj nie je jeho problém.
Ale nebudeš jediný, ktorý s láskou spomína na Pellegriniho. Taký Kičura je určite na tom rovnako. Za pár dní pandémie si naplniť trezor zlatými tehlami a 19 ročnému synovi kúpiť 2 byty v centre BA, to sa len tak za hocikoho nestane.
Pellegriny ako premiér zaviedol najtvrdší lockdown, aký sme tu mali. Nešli ani fabriky. A to sme mali týždenne menej prípadov ako máš prstov na rukách. Keď sme mali desiatkytisíc prípadov denne, tak zvolával demonštácie, rúška dole a pravidelne hlasoval proti núdzovému stavu. A čerešnička na torte bolo potom jeho trestné oznámenie na vládu, kvôli obetiam na covid.
To isté s očkovaním, najprv vyzýva k očkovaniu, potom zase hovorí opak a potom nadáva, že sa neočkuje.
Papalášske maniere počas tvrdého lockdownu a zákazu vychádzania.
A najlepšie je to, ako vysvetľuje skutočnosť, že si žije nad svoje finančné možnosti. Vraj na ten jeho miliónový byt zarobil peniaze tak, že si od neho jeho 20 ročný asistent kúpil nejaké pozemky a halu...za niekoľkostotisíc eur. Odkiaľ na to zobral jeho asistent, to už vraj nie je jeho problém.
Ale nebudeš jediný, ktorý s láskou spomína na Pellegriniho. Taký Kičura je určite na tom rovnako. Za pár dní pandémie si naplniť trezor zlatými tehlami a 19 ročnému synovi kúpiť 2 byty v centre BA, to sa len tak za hocikoho nestane.
ephramko- Ty si tiež obcas tazký kaliber bez urazky..ja nepopieram ze Pelle tiez nemá na hlave maslo ale to maju aj Fico,Matovic aj Sulik
Hej urobil lockdown aký bolo treba ale aj vsetkých odškodnil tak ako mal.Konieckoncov tie fabriky z ludí aj tak robia buducich invalidov..desiatky tisic pripadov denne? ty vieš co píšeš?...hej hlasoval proti nudzovemu stavu nakolko nudzový stav bol potrebný, suhlasím sak tam urobil chybu...hej podal trestné oznamenie na vládu aj pre obete covidu nakolko celoplosne testovanie stav zhorsilo cize zbytočné obete, porusovanie ludských práv, nadával aj nato ked mozu byt kostoly otvorené tak tým pádom nech otvoria aj restiky ale to bola len jeho logická reakcia na opatrenie kostoly mozu byt otvorené aj lyziarske strediská ale reštiky,fitká nie..áno vyzýva k očkovaniu a ked nadáva nato ked sa neočkuje tak to preto lebo značná cast vlády a ich dosadený surputníci nie vdy robia veci ako maju robit ako aj pri registracii, aj ked uznávam je to aj chyba dodavatelov vakcín ze meškajú. Obcas sa Pellegrini zbrklo správa to tiez uznávam.Papalaske maniere ked sa len opytal ci si moze nohavice upravit. Príklady papalasov by sme inde hladali.Kičura,Jankovská atd ked sa priznali ze robili podvody,kšeftiky tak som zato aby boli zato nálezite potrestaný. No aby som to nejako sám za seba zhrnul, rekonstrukcia vlády ak vobec bude bude taká ze Matovič mozno odstupi bohvie a dosadí tam bohvie koho a bude to taká istá situácia ako ked odstupil Fico a premierom bol Pellegrini. Ci uz bude vláda v tejto podobe alebo budu volby skody su uz teraz nenapravitelné a pritom nemuseli byť, len zial robenie si po svojom a do toho náckovia od Kotlebu,obcas Smerácka suita a ich volici a prirodzene nezodpovední ludia to tiez pekne posrali. Skrátka ja mam v p*či v tejto chvíli kto má aku minulosť ja chcem logické opatrenia, rozumnú komunikáciu vlády aby sme saz tohto dostali. Aby bolo jasné ja som ex volič Olana, najviac mi je už sympatický Sulik aj ked aj jemu sa dá co to vytknuť, ziaden smerák ani hlasista ja chcem len ludí co robia kompromisi v covid kríze.
Hej urobil lockdown aký bolo treba ale aj vsetkých odškodnil tak ako mal.Konieckoncov tie fabriky z ludí aj tak robia buducich invalidov..desiatky tisic pripadov denne? ty vieš co píšeš?...hej hlasoval proti nudzovemu stavu nakolko nudzový stav bol potrebný, suhlasím sak tam urobil chybu...hej podal trestné oznamenie na vládu aj pre obete covidu nakolko celoplosne testovanie stav zhorsilo cize zbytočné obete, porusovanie ludských práv, nadával aj nato ked mozu byt kostoly otvorené tak tým pádom nech otvoria aj restiky ale to bola len jeho logická reakcia na opatrenie kostoly mozu byt otvorené aj lyziarske strediská ale reštiky,fitká nie..áno vyzýva k očkovaniu a ked nadáva nato ked sa neočkuje tak to preto lebo značná cast vlády a ich dosadený surputníci nie vdy robia veci ako maju robit ako aj pri registracii, aj ked uznávam je to aj chyba dodavatelov vakcín ze meškajú. Obcas sa Pellegrini zbrklo správa to tiez uznávam.Papalaske maniere ked sa len opytal ci si moze nohavice upravit. Príklady papalasov by sme inde hladali.Kičura,Jankovská atd ked sa priznali ze robili podvody,kšeftiky tak som zato aby boli zato nálezite potrestaný. No aby som to nejako sám za seba zhrnul, rekonstrukcia vlády ak vobec bude bude taká ze Matovič mozno odstupi bohvie a dosadí tam bohvie koho a bude to taká istá situácia ako ked odstupil Fico a premierom bol Pellegrini. Ci uz bude vláda v tejto podobe alebo budu volby skody su uz teraz nenapravitelné a pritom nemuseli byť, len zial robenie si po svojom a do toho náckovia od Kotlebu,obcas Smerácka suita a ich volici a prirodzene nezodpovední ludia to tiez pekne posrali. Skrátka ja mam v p*či v tejto chvíli kto má aku minulosť ja chcem logické opatrenia, rozumnú komunikáciu vlády aby sme saz tohto dostali. Aby bolo jasné ja som ex volič Olana, najviac mi je už sympatický Sulik aj ked aj jemu sa dá co to vytknuť, ziaden smerák ani hlasista ja chcem len ludí co robia kompromisi v covid kríze.
Jedna vec je Pellegrini, ktory naozaj posobi stravitelne, druha vec su ti zombici ktorych ma v strane. To su ksichty vdaka ktorym Fico postavil cely ten mafiansky rezim, ktory sa teraz zacina odkryvat. Ti jeho poslanci su ti isti borci, ktori tam odhlasovali vsetkych tych prokuratorov a policajnych funkcionarov, ktorych teraz odvadzaju v putach. Ak si nevsimli, ze im tam Fico za chrbtom buduje takuto chobotnicu, tak su neschopni a nemaju v politike co robit. Ak si to vsimli, tak su to svine a tiez nemaju co v politike robit. Taki oportunisti fakt nebudu Slovensku chybat a dufam, ze cela tato generacia Smerakov sa uz ku moci nedostane
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
K Pelegrinimu asi tolko, ze bol roky v smere. Ktora moznost je pre Slovensko horsia, bud to, ze o tych kazach a oligarchoch nevedel, alebo ze sa na tom v tichosti podielal?
Ja neviem ja som pri nich nebol co tam vyvádzali ale merajme jedným metrom.Sak sám povedal ak je podozrenie na jeho osobu ze spáchal trestnný čin nech vznesú obvinenie, príde aj na vypocuvanie.Nezabudaj na gorily z SDKU a HZDS z minulosti a táto nová partička neni o nic lepšia, ludia umieraju, celebrity si lietaju po dovolenkách obcas aj politici ci z opozicie ci z koalicie, psíky zastekaju(čiže my ludia) a karavana ide aj tak dalej. Pojde dalej aj ked sa zmení vláda ci tento rok ci v 2024. SVK je Sicilia Strednej Europy .My sa tu mozme k*rva dotahovat kolko chceme nezávisle od toho ci sme voliči tejto koalicie ci nie.
prosim ta, uz nepis, robis zo seba hlupaka kazdou dalsou vetou
Niečo ako ty v téme koronavirus a vecný nazor tiez nedás alebo zacitujes celé strany ako keby si jediný ktorí má právo si povedat nazor, troll
vecny nazor? ved tam mas odomna cele traktaty
nemozem za to, ze nie si schopny precitat viac ako jeden odsek
x-krat ti bolo povedane, ze Hlas + SaS je blbost a ty to neustale tocis dookola, ignorujes vsetky posty, ktore to vyvracaju a nechapes kontextu, historii a suvislostiam
nemozem za to, ze nie si schopny precitat viac ako jeden odsek
x-krat ti bolo povedane, ze Hlas + SaS je blbost a ty to neustale tocis dookola, ignorujes vsetky posty, ktore to vyvracaju a nechapes kontextu, historii a suvislostiam
Halooooooo
Pelegriny & digitalizacia. Ale ano, to uz bolo davno. Len par desiatok milionov. To je nic. To uz bolo davno. Pome mu dat 25%. Toto je jednoducho vizitka priemerneho slovaka. My si inu vladu ani nezasluzime.
Autoeditácia príspevku po 1 min 7 sek:
Pelegriny & digitalizacia. Ale ano, to uz bolo davno. Len par desiatok milionov. To je nic. To uz bolo davno. Pome mu dat 25%. Toto je jednoducho vizitka priemerneho slovaka. My si inu vladu ani nezasluzime.
Autoeditácia príspevku po 1 min 7 sek:
Pri politickej teme tu len spamujes forum. Uplne bez pointy skoro vsetky posty.Blastbit napísal: 15 mar 2021, 21:18 Niečo ako ty v téme koronavirus a vecný nazor tiez nedás alebo zacitujes celé strany ako keby si jediný ktorí má právo si povedat nazor, troll
no to je na celú stranu..
ani z tých vecí čo si tam popísal mi nijako nevychádza kolaicia Hlas SaS a niekto, a mňa predovšetkým zaujímajú rozdiely miedzi Smerom a Hlasom, keďže ty si tvrdil, že Pelle by s Ficom nešiel do vlády. Lebo by to bolo ako teraz Sulík Matovič. Preto odpíšem len na niečo.
Pelleho kauzy napr.
Matovičove sedenie s Kočnerom
https://tv.pravda.sk/relacie/spravodajs ... s-kocnerom
A tak ako aj píšu ostatní, Pelle bol od 2002 v Smere, bol mýtnom tendri (čo je zlodejina) a keď sa ho pýtajú na oligarchov a kauzy, tak on sa tvári, že nič nevidel, nikoho nevidel, o ničom nevedel, že vlastne on tam len 18 rokov sedel a písal a zvíhal ruky jak Lašakova ukázala.
Čiže buď o tom vedel a kryl to alebo nevedel a v tom prípade je neschopný diletant rovanko ako Matovič.
ani z tých vecí čo si tam popísal mi nijako nevychádza kolaicia Hlas SaS a niekto, a mňa predovšetkým zaujímajú rozdiely miedzi Smerom a Hlasom, keďže ty si tvrdil, že Pelle by s Ficom nešiel do vlády. Lebo by to bolo ako teraz Sulík Matovič. Preto odpíšem len na niečo.
Pelleho kauzy napr.
Pelle nie je až tak nevýrazný, zastával dosť funkcií, bol taký zaskakovač za každého, kto musel odísť, preto zaskočil aj za Fica.2008 – Predražený mýtny tender kde netransparentne vyhrala schránková firma Skytoll – p. Pellegrini ako predseda Komisie pre dopravu, pošty, komunikácie a informatizáciu spoločnosti v parlamentnom výbore NR SR pre hospodársku politiku v r. 2006 – 2010. Predtým ako asistent poslanca Vážneho (neskôr ministra dopravy, ktorý mýtny tender zabezpečil). Európska komisia v marci 2009 dospela k záveru, že Slovensko v tomto tendri porušilo záväzné pravidlá: „Neoprávneným vylúčením určitých záujemcov a rozsiahlymi zmenami zmluvy po jej podpise Národná diaľničná spoločnosť porušila podľa Európskej komisie zásadu nediskriminácie ustanovenú v práve EÚ.“
P. Pellegrini kúpil luxusný byt na nábreží Dunaja v hodnote 410 000 EUR od firmy blízkej J&T. Byt kupoval v čase, keď ako vicepremiér pre investície obhajoval štátne úľavy na „strategickú investíciu“ J&T a firmy HB Reavis v Bratislave a investorom tak mohol na dani ušetriť desiatky miliónov. Pôvod prostriedkov nebol dôveryhodne vysvetlený a novinári nedostali odpoveď na všetky otázky.
Matovičove sedenie s Kočnerom
https://tv.pravda.sk/relacie/spravodajs ... s-kocnerom
menuj aké. V každej jednej politickej debate, sa bavia presne o tom, že súčasná opozícia len kritizuje a nič neprináša (čo sa týka kovid opatrení), keď boli vyznaví ľudia z Hlasu alebo SMeru v diskusii aby povedali, čo oni predložili, tak sa začali vyhovoráť, že oni sú len opozícia a oni len zahlasiujú za dobré návrhy. Takže ešte raz, menuj aké návrhy dal Pellegrini na riešenie kovidu a koalicia mu to zmietla zo stola.Pellegrini- chcel komrpomisi, dával navrhy vláde ako co riešiť zmietnuté zo stola,
A tak ako aj píšu ostatní, Pelle bol od 2002 v Smere, bol mýtnom tendri (čo je zlodejina) a keď sa ho pýtajú na oligarchov a kauzy, tak on sa tvári, že nič nevidel, nikoho nevidel, o ničom nevedel, že vlastne on tam len 18 rokov sedel a písal a zvíhal ruky jak Lašakova ukázala.
Čiže buď o tom vedel a kryl to alebo nevedel a v tom prípade je neschopný diletant rovanko ako Matovič.
Bez pointy tu spamujem no jasnačka, ved sa vyjadrujem k teme matovicova vláda..Vecný nazor k tomu co som písal ale radšej o to ani nemam zaujem to bybolo na xy citacii na kazdu jednu vetu...Vám by "prospelo" ak by sem písali tisice ludí s ich zlými skusenostami a náladami,aby ste sa tu niektorí nemohli olanotrollovia spojiť voci jednemu. Mna byste neumlčali ani v osobnej konverzacii nieto este v pisomnej, ale nevidim dovod sa neustále dotahovať.Ja co poviem a co si myslím to platí. Diskusné forum je na písanie svojich nazorov, to že nesuhlasite to neni moj problem.Moj nazor bol ak chce Sulik z mojho uhla pohladu rozumnejsieho partnera na vládnutie musí sa pozrieť inde do buducna ak to bude az v 2024 tak to bude vtedy.
A ty beardie ked chces pichni si astrazenecu do ineho svalu možno ti to pomoze,hlavne si nedaj modernu,sputnik,pfizer atd
A ty beardie ked chces pichni si astrazenecu do ineho svalu možno ti to pomoze,hlavne si nedaj modernu,sputnik,pfizer atd
Menuj JEDNEHO na tomto fore. A prave pre taketo tvoje nezmysli nema vobec zmysel citat tvoje posty v politike. Same bludy.
Ty,mLuks,obcas ephramko,beardie..ty mi tu hovor o tej vecnosti ked sa pytam na nieco v inej teme a ty tam vyprávaš o sebe, to ma fakt nezaujimalo. Skrátka ani koalicný volici sa nedohodnu, nezhodnu nie to este súcastná vláda. Na nič viac ohladom vás podaktorích sa uz nevyjadrujem bodka.
ja som olanotroll
ja čo od 2012 v každých voľbách som volil SaS som oľanotroll. Už keď sa tu tak obviňujeme, nie si nahodou zaľúbený do Pelleho a preto ho tu tak bezbreho chváliš a vynášaš do nebies?
toto som si musel odlozit pre dalsie generacieBlastbit napísal: 15 mar 2021, 21:28Mna byste neumlčali ani v osobnej konverzacii nieto este v pisomnej
Pre nechápavých iná otázka..ak by boli predčasné volby ktoré strany by ste si najviac priali ako buducich koaličných partnerov pre SaS?
Ja uz som svojich vypísal, teraz ste na rade vy.
Ja uz som svojich vypísal, teraz ste na rade vy.
urcite Hlas
Matoviča.