Kúpa TV

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Arkaz
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Kúpa TV

Príspevok od používateľa Arkaz »

Tento model v akcii s kuponom dobra kupa ?

https://www.alza.sk/75-philips-75pus850 ... ?IDP=11594
Ryan Giggs
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

Za tisicku tazko najdes nieco lepsie. Za predpokladu, že je tam VA panel. Lebo čo viem, tak tam môže byť aj aj.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Z recenzie:

Maximálna nespokojnosť. Zakúpené, resp. prevzaté 1.3.2021 a od tej doby 3 problémy. Po 6 dňoch sa TV nechcel zapnúť. Po prebehnutí rôznych fór a stránky podpory Philipsu je to "bežný problém", pri ktorom je nutné odpojiť na 60 sekúnd TV z elektrickej siete. Fungovalo. Bol to však šok, keď po necelom týždni nezapne nový televízor. Povedal som si však, že to nebudem riešiť - snáď ojedinelý prípad. Žiaľ, o ďalšie 3 dni neskôr, TV opäť nezapínala. Opäť pomohlo vypnutie z elektrickej siete. Keby sa mi tento problém vyskytol raz za 2-3 mesiace, poviem si OK, prežijem. Ale 2x v priebehu 3 dní?! O deň neskôr sa mi zase na druhú stranu TV sám zapla. Evidentne si žije svoj život. Podľa príspevkov na nete ide o bežný a dlhodobý jav ("funkciu") Philips televízorov. Kontaktoval som už zákaznícku podporu priamo od Philips, aby mi k tomuto dali nejaké vyjadrenie. Fakt je o držku dávať hore-dole 30kg ťažký a 170cm širokú TV. Počkám na vyjadrenie a následne pôjde TV na reklamáciu. Som však zvedavý, ako bude tento problém odstránený, keďže je to evidentne častá porucha.

+ ambilight (neskutočná nádhera ak vám teda zapne TV)

- nefunkčný výrobok
- nezapína sa
- zapína sa sám od seba

:(
Ryan Giggs
VIP
VIP

Čo chcel tymto basnik povedať? Že nejaka elektronika sa môže pokaziť? Myslim, že to je každemu uplne jasne.
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Ono to je tak, recenzent napíše, že podľa fór je to "bežný jav", lenže ak je ten bežný jav 15 sťažností na fórach zo 100 tisíc predaných kusov, tak je to stále skôr výnimka. Len samozrejme tí, čo problém nemajú, na to fórum pochváliť produkt neprídu. Preto e-shopy doslova čarujú, aby naháňali recenzie od spokojných zákazníkov a dávajú im za recenzie benefity, pretože pochváli málokto, ale sťažovať sa príde každý po prvom probléme. Netvrdím, že to nemôže byť chybový model, lebo to vyzerá na SW chybu, ktorá sa dá opraviť, a pri high end triede by som čakal rýchly fix.

Inak, nedá mi: Ale nie je jednoduchšie zhodiť na pár sekúnd istič, ako skladať zo steny 30 kg telku? :D
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Tak, tak. 1000 ludi spokojnych, traja nespokojni a zrovna ti traja napisu negativnu recenziu.
Ryan Giggs
VIP
VIP

O to nejde, nech napisu, ved to je fajn. Ale ono sa z tych par pripadov potom skoro vzdy vyraba medzinarodny skandal. Akokeby sa t tykalo vsetkych kusov.
heker
Redeemer
Redeemer

Vsak tak som to myslel. TV si kupi 1000 ludi, trom sa pokazi a daju 3 negativne recenzie. Ale zvysnych 997 spokojnych ludi pozitivnu recenziu uz nenapise.
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Arkaz »

Tak som objednavku zrusil a zalozil znovu :D zlacnela o 150€ a to ju mali uz zajtra doniest. takze je za 620€ bez dph :D
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Nadeo »

Nejaky soundbar k PANASONIC TX-55HX580E? Cena cca 300e, na bezne pouzivanie. Treba kupovat soundbar rovnakej znacky, aby to bolo co najviac kompatibilne, ci nato sluzi ARC? (popravde toto vobec netusim, nemam to prestudovane)
spermi2
Novice
Novice

Príspevok od používateľa spermi2 »

Zdravím, pozerám, že sa dá teraz kúpiť PHILIPS 70PUS8505 so soundbarom za 1000 eur. Je to dobrá kúpa, alebo je to len dopredaj starých modelov a čoskoro príde niečo lepšie za rovnakú cenu?

Ak dobre chápem, tak 70PUS8505 by mal mať VA panel. Dajú sa na takej telke zahrať aj pc hry, alebo okrem oled sa nič iné neoplatí?

Aj ak by mal niekto nejaké dobré, alebo zlé skúsenosti tak by mi pomohlo ich vedieť :)
Vopred ďakujem za odpovede.
Ryan Giggs
VIP
VIP

Niečo lepšie nove, nikdy nepride v lepšej cene ako staršie modely.

V 70" uhlopriečke toho aj tak nemaš veľa na vyber. V tomto rozmere je to najlepši TV na trhu.

Hrať hry sa da na čomkoľvek. Technologia panela s tym nijako nesuvisi.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

https://www.nay.sk/lg-oled65bx-televizor (2020)

toto je teraz za 1170 idem po to, povedzte mi ze to nie je blbost

Autoeditácia príspevku po 26 min 37 sek:
Keď mám VeSa držiak 200x200 a 300x300 tak dám aj 300x200, niektoré stránky uvádzajú a niektoré stránky neuvádzajú túto rozteč.
Ryan Giggs
VIP
VIP

Veľa v tejto cene nenavymyšľaš.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

S tým VeSa nevieš poradiť?
heker
Redeemer
Redeemer

Ak som si vsimol na mojej TV, tak vzadu mam otvory na sroby. Mam tusim VESA 400 a 300 a podla toho si vzdialene otvory. Takze ak to mas na TV ako ja, tak su tam diery v standardnej vzdialenosti od seba a tesa 200, 300 alebo 400 milimetrov. Cize si myslim, ze ak mas aj 300 a aj 200, tak mas od stredy otvory po oboch stranach 15cm (pri 300) alebo 10cm (pri 200). Preto si myslim, ze drziaj 300x200 moze byt problem, pokial nejde o nastavovaci univerzalny drziak, ktory si vies prisposobit. Hod sem fotku zadnej strany TV kde mas otvory na VESA a pripadne si ich premeraj. A potom si po porovnaj s tym ako je spravena konstrukcia drziaka.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

https://www.nay.sk/mkf-mkf-17dp641

Tento držiak mám.

Televízor je vyššie.
heker
Redeemer
Redeemer

Ak dobre vidim, je to nastavovaci drziak, ktory sa da nastavit v horizontalnom aj vertikalnom smere. V takom pripade v tom nevidim ziadny problem, pretoze si ho vies prisposobit podla rozvoru dier na TV.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Dakujem za radu, toto video a ich stranka mi dodala sebavedomia, zajtra rano idem preň, za menej ako 1200 nemam o com rozmyslať. Takúto akciu som čakal!

https://mk-eshop.cz/drzaky-na-tv-kloubo ... 40-kg.html
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

begbeee napísal: 10 apr 2021, 14:57 https://www.nay.sk/lg-oled65bx-televizor (2020)

toto je teraz za 1170 idem po to, povedzte mi ze to nie je blbost

Autoeditácia príspevku po 26 min 37 sek:
Keď mám VeSa držiak 200x200 a 300x300 tak dám aj 300x200, niektoré stránky uvádzajú a niektoré stránky neuvádzajú túto rozteč.
fuck it, toto som ani nemal vidiet :D
na jesen som kupoval philips 65oled754 za 1500... mal som sice cas (realne ho pouzivam ani nie 2 mesiace) ale dochadzali zasoby a nevypadalo to na ziadnu lepsiu ponuku...

samozrejme som s nim velmi spokojny (kedze mam externu krabicku, z toho ich systemu by ma asi porazilo) ale tak toto lg asi nebude v nicom horsie a mohol som usetrit 300 eur...
urcite to ber.
Napísať odpoveď