Čo ma dnes nahnevalo / Čo ma dnes potešilo
Re: Čo ma dnes nahnevalo / Čo ma dnes potešilo
Uz ti to samozrejme nepomoze, ale na tieto veci existuje vela open source alternativ. Napriklad 7-Zip.
Jop, viem, ide čisto o zvyk. 
-
mirak2
Hardcore addict
aj mna otravovali tie popupy a vyriesil som to stiahnutim 7zip, ktory vie robit uplne to iste a je free a open source. ale to ti s tvojim ransomwarom nepomoze 
toto sa musim postazovat: objednaval som tovar z US, v hodnote cca 45 eur. chcel som to mat rychlejsie tak som priplatil za DHL 6 eur. dhl mi poslalo avizo o colnom konani. vo stvrtok. v piatok ma uz upozornovali ze ak neposlem urychlene doklady tak po 3 dnoch sa plati skladne 6 eur na den. tie doklady som poslal v piatok vecer. dnes mi prisla ziadost na platbu.
Odvolaj sa.
Otázne je, či ti tie ťahanice stoja za 24e.
Otázne je, či ti tie ťahanice stoja za 24e.
urcite im to nezaplatim.
ja som si s nimi pisal uz ked som sa docital ze za vybavenie colneho konania pytaju 2% zo cla, minimalne 24 eur... to je proste uletene, hlavne ked mi nasledne vysvetlili ze sam si colne konanie riesit neviem ak nemam novy obciansky.
vtedy som pisal eshopu z ktoreho som to objednaval ze co s tym ze to je strasne vela platit 20% dan, 5% clo a dalsich 50% poplatok DHL. tak povedali ze mi to preplatia.
odvolat som sa uz odvolal, s tym ze mi napisali ze skladne sa plati od tretieho dna a ja som im doklady poslal po 2 dnoch. pokial budu robit problemy, napisem znova eshopu ci mi preplatia aj 60 eur, ked samotny tovar stal 45...
ale mam chut to neprebrat tak ti tak, uz len z principu ze nebudem zlodejov podporovat.
ja som si s nimi pisal uz ked som sa docital ze za vybavenie colneho konania pytaju 2% zo cla, minimalne 24 eur... to je proste uletene, hlavne ked mi nasledne vysvetlili ze sam si colne konanie riesit neviem ak nemam novy obciansky.
vtedy som pisal eshopu z ktoreho som to objednaval ze co s tym ze to je strasne vela platit 20% dan, 5% clo a dalsich 50% poplatok DHL. tak povedali ze mi to preplatia.
odvolat som sa uz odvolal, s tym ze mi napisali ze skladne sa plati od tretieho dna a ja som im doklady poslal po 2 dnoch. pokial budu robit problemy, napisem znova eshopu ci mi preplatia aj 60 eur, ked samotny tovar stal 45...
ale mam chut to neprebrat tak ti tak, uz len z principu ze nebudem zlodejov podporovat.
Čo ti bráni v tom, aby si taký príspevok nahlásil ako spam?
Spam boti. Hojko to maže.Blastbit napísal: 04 máj 2021, 11:00v poslednej dobe sa na tomto fore objavuju kadejaký niktoši zo zahraničia co sem posielaju nejaké linky, samozrejme nikto nech to neotvára ale ako sa dozvedeli o tomto fore a prečo sa tu neustále objavujú? čo tym mienia dosiahnuť?
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Za 15 rokov co tu táto tema vznikla tu tisice komentárov padlo do nej
. Mnohý z ludí ešte chodili v tých dobách na stredné školy a nemali ani rodiny, teraz ich majú tak sem sporadicky prídu niečo napísať 1-2 príspevky a idu off.
V tej dobe 2006 som este bol na Zš a nemal ani PC a internet
a vy ste už takéto veci tu riešili.
klasika pekný deň a mam dobru náladu aj kvoli tomu, že zajtra bude hokej s CR
som realista CR je v hokeji lepšie ako SR aj teraz majú silnejšiu supisku a to im prídu este viacerí schopní hráči
V tej dobe 2006 som este bol na Zš a nemal ani PC a internet
posty od konkretneho uzivatela si predsa vies vyhladat cez search.php
Hľadať príspevky od autora:
alebo myslis priamo v danom vlakne?
Hľadať príspevky od autora:
alebo myslis priamo v danom vlakne?
Áno, hore máš rýchle hľadanie v tejto téme....
aha, to som nikdy nepouzil, vzdy idem cez normalny search