Ockovanie Covid-19
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ockovanie Covid-19
Tak mam cca den po ockovani, dostal som Pfizer. Po dvoch hodinach ma zacalo boliet rameno, ale nebolo to nic hrozne. Pocas dna to bolo ako tak, vecer cca 8 hodin po ockovani bola bolest vacsia a pred spanim to bolo celkom neprijemne. Rano rameno este pobolievalo, ale teraz cez obej je to uz len trosku. Ine vedlajsie ucinky v podobe teploty, zimnice ci nevolnosti som nemal. Za mna pohoda.
Prave spustili ockovanie vsetkych pfizer, moderna, dal som iba svoj okres, tak dufam, ze nebudem dlho cakat.
Tu máš dáta, v ktorom okrese koľko ľudí čaká k 17.5.2021:
https://datawrapper.dwcdn.net/rOLs1/7/? ... Aq3pBXrZtM
Dik, da sa este editovat v tom konte pridanie dalsieho okresu? Ja som v ZA a tam caka docela dost, este Bytca pripada v uvahu, ale tak mozem pockat aj tyzden, otazka kolko ludi denne v tom okrese zaockuju, ak sa teraz nahrnie plno 30-tnikov na termin, moze to by na dlho. Mne to zase tak neponahla, preto nejdem na ockovanie na druhu stranu republiky.
-
hojko
Site Admin
Ano, da sa editovat pridanie okresov. Vsak si oznac okresov viac, ak si zo ZA, tak si tam daj Cadcu, Kysucke, Martin, Kubin, Ruzomberok, Teplice... a nieco trafis. Napriklad Turcianske Teplice podla statistik ma len 145 ludi cakajucich na prvu davku Pfizeru.
A stale to plati, ze na druhu davku sa ide na to iste miesto? Cize ak dostanem termin do Turcianskych, tak druhy bude tiez tam?
pisali, ze na to iste, kvoli distribucii
napr krstna dostala prvu davku v Bojniciach a dnes jej prisiel 2. termin do Trencina. (AZ)
Zdravím,
mám o chvíľku 27 rokov a v noci mi prišla SMS o očkovanie. Pridelili mi Pfizer / Biontec 1. Lenže moc tomu nerozumiem. Otcovi pridelili pred 2 týždňami tiež a jemu prišlo: comirnaty 1. Viem, že je to názov vakcíny od rovnakej spoločnosti... Ale na základe čoho niekomu uvádzajú názov vakcíny správny a v mojom prípade ako názov vakcíny uviedli názov spoločnosti ? Je to to isté, či nie je ? alebo je tam nejaký iný rozdiel ? Alebo o čo vlastne ide ?
mám o chvíľku 27 rokov a v noci mi prišla SMS o očkovanie. Pridelili mi Pfizer / Biontec 1. Lenže moc tomu nerozumiem. Otcovi pridelili pred 2 týždňami tiež a jemu prišlo: comirnaty 1. Viem, že je to názov vakcíny od rovnakej spoločnosti... Ale na základe čoho niekomu uvádzajú názov vakcíny správny a v mojom prípade ako názov vakcíny uviedli názov spoločnosti ? Je to to isté, či nie je ? alebo je tam nejaký iný rozdiel ? Alebo o čo vlastne ide ?
Pfizer / Biontech je vyrobca vakciny
Comirnaty je nazov vakciny
Comirnaty je nazov vakciny
Od polovice júna 21 by mohla byť v EÚ oficiálne nová vakcína.
taki7 ďakujeme, že si nenapísal názov novej vakcíny a teda nám neskazíš prekvapenie!
NHISPVM.. možno medzitým zmenili názov v smskách alebo ste obaja boli cez rôzne systémy. Mne z náhradníckeho systému, ktorý prevádzkuje samosprávny kraj, prišla SMS s info, že dostanem vakcínu Pfizer. Už som neskúmal, prečo tam nebol spomenutý BioNTech ani názov vakcíny Comirnaty. Na papieri po očkovaní už boli všetky údaje.
NHISPVM.. možno medzitým zmenili názov v smskách alebo ste obaja boli cez rôzne systémy. Mne z náhradníckeho systému, ktorý prevádzkuje samosprávny kraj, prišla SMS s info, že dostanem vakcínu Pfizer. Už som neskúmal, prečo tam nebol spomenutý BioNTech ani názov vakcíny Comirnaty. Na papieri po očkovaní už boli všetky údaje.
Čakáreň síce do včera ešte ukazovala, že pre vek 18-34 je určená AstraZeneca, ale očkovanie prvými dávkami AZ je pozastavené už od 11. mája. A od dnes AZ úplne vypadla z čakárne a všetkým 18+ by sa mal prideľovať Pfizer a Moderna, takže aj tie čakajúce prvé dávky AZ by zrejme mali preradiť do skupiny na Pfizer a Modernu.brm napísal: 19 máj 2021, 12:15 Tu máš dáta, v ktorom okrese koľko ľudí čaká k 17.5.2021:
To viem, ale prečo niekomu v SMS uvádzajú názov vakcíny a niekomu názov výrobcu ?
Brm - no asi, aj keď sme sa prihlasovali cez tu čakáreň v rovnaký deň a rovnaké mesto. Aj keď je pravda, že mňa dali miesto v nemocnici a jemu v športovej hale... ale tak nerieším no. Aspoň ,že som sa dočkal
Odhadujem okolo 28 percent (aspoň 1 dávkou), 26 bolo pred dvomi dňami.
26,66 % prvou davkou
-
Mek
Addict
Kamos dostal termin dnes kratko po polnoci a uz mu prisla v SMS z NCZI napisana vakcina Pfizer/BioNTech. Asi sa ludia vela vypytovali, co je to Comirnaty 
-
starysomar
Hardcore addict
Takmer 30-ročná dcéra (vzhľadom k anamnéze) dostala Comirnaty.
Domnievam sa, že systém má nejaké prepojenie na anamnézu človeka.
Domnievam sa, že systém má nejaké prepojenie na anamnézu človeka.
Mne stále nič neprišlo. Takže "finta" so zmenou okresov/krajov nezabrala. 
-
hojko
Site Admin
ephramko: Funguje to, len ides do poradovnika kvoli veku. Ja som mal povodne dake 3 miesta oznacene, potom som to po tyzdni ci kolko upravil na 10 alebo 11 miest a dostal som termin na ockovanie z miesta, ktore som pridal. Taktiez kamarat, mal oznacene len jedno mesto, potom pridal dalsich par a hned behom dna dostal termin v meste, ktore pridal. Termin prisiel o tyzden pred ockovanim.