No, mne to mamka vysvetlovala tak, ze tento "limit" je nejaky ich "kredit-pool" ktory musia pocas roka rozumne vyhospodarit tak, aby mu na cely rok vystacilo. Minanie tohoto poolu je hodnotene podla "ceny" vysetrenia. Takze v podstate myslime na to iste, len neviem preco tomu mamka hovori furt kredit, mozno sa to tak vola, mozno to je akysi ich "sleng" ale aj cesi to maju tak.pcsiete napísal: Lekári majú limity na oddelenie/obvod (neviem presne ako) od jednotlivých poisťovní, pričom tie "vypočítavajú" od regiónu, špecializácie a pod. a môžu ich meniť. Lenže každý pacient navyše (ktorý podľa zákona musí byť ošetrený, inak ich môže žalovať) ide na ich účet. Veci ako "je ošetrenie potrebné" by mal preverovať človek v nemocnici (ktorá chce mať dobré meno u poisťovní) a potom človek v poisťovni, lenže limity to čiastočne zaškatuľkovali a tak je to teraz v tomto stave.
Úder po hlave
Re: Úder po hlave
-
$HD_DaDo_Ts
Medium Expert
Fajn, nemusíte tu kecať o žiadnych limitoch, mna takéto blbosti nezaujímajú, peniaze mám, a ked je niečo potrebné vyplatiť, tak to není pre mna žiadny problém.
Nič mi není, takže chlapci s velkou fantáziou čo ma tu posielate na niaké magnitecké tektoufónske vyšetrenia, tak to asi nemáte moc v hlave poriadku.
Mám vsugerovanú bolesť hlavy, ked nato nemyslím, hlava ma nebolí - FUCK THE LOGIC!
báj^^
Nič mi není, takže chlapci s velkou fantáziou čo ma tu posielate na niaké magnitecké tektoufónske vyšetrenia, tak to asi nemáte moc v hlave poriadku.
Mám vsugerovanú bolesť hlavy, ked nato nemyslím, hlava ma nebolí - FUCK THE LOGIC!
báj^^
OK - tak ti poviem jeden velmi smutny a cierny pribeh...$HD_DaDo_Ts napísal:Fajn, nemusíte tu kecať o žiadnych limitoch, mna takéto blbosti nezaujímajú, peniaze mám, a ked je niečo potrebné vyplatiť, tak to není pre mna žiadny problém.
báj^^
Mal som (do nedavna)
Krvna zrazenina, otok mozgu, nador, metastazy... Intenzivna liecba v rukach tych najlepsich a z nicoho nic akoby zo dna naden vyhasol zivot mladeho cloveka.
Toto nieje bububu, toto je proste fakt, raz clovek spadne z 8. poschodia, oprasi sa a odkraca k vytahu... Raz sa clovek neopatrne zdvihne spod regalu a uz to nerozchodi... Taky je zivot.
Vidíš to. 3 strany o simulantovi. Ja som hneď písal, že si hypochonder.
-
pryja
Darca
- Kontaktovať používateľa:
nechcem ta sklamat, ale sama mam doma v sufliku svoju zrentgenovanu hlavu$HD_DaDo_Ts napísal:
Tak, RTG ti hlavu nepozre.
Tak to mi je jasne, ze nic take nenasla, nevidi predsa pod kozu.$HD_DaDo_Ts napísal:Prasklinu na lebke nemôžem mať, aspoň to mi vylúčila neurologička ked som u nej bol, skrátka žiadnu prasklinu tam nenašla, ani tymi jej "vyšetreniami" sa k nej nedopátrala.
Keď je otras mozgu, vzniká nárok na invalidný dôchodok?
Pri alergiách asi nie.
Pri alergiách asi nie.
-
starysomar
Hardcore addict
Reaguješ na (posledný) post spred 7 rokov 
Ak to Tvoje je otázka - založ nové vlákno.
Ak to Tvoje je otázka - založ nové vlákno.
Invalidny dochodok schvaluje vari posudkova komisia. Pochybujem, ze pri otrase mozgu priznaju invalidny dochodok. Priznaju ho asi len vtedy, ak skoncis ochrnuty alebo s inou vaznou diagnozou.
-
Bad.boy
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ty ukaz svoje posty na hojku doktorke a mozno ho dostanestaki7 napísal: 09 jún 2021, 13:02 Keď je otras mozgu, vzniká nárok na invalidný dôchodok?
Pri alergiách asi nie.
Zo zapasov som mal tiez par slusnych ran do hlavy, asi najhorsi bol, ked som bol skopnuty na zem a rovno na hlavu. Pamat bola v pohode, ani ma to nebolelo, nevracal som, ziadne zavrate, akurat som bol asi hodiny taky otapeny, ze kde som - kto mava nizky tlak, tak nieco take podobne. Nastastie to snad bolo bez nasledkov, ale dnes by som asi utekal k doktorovi (vtedy som bol dieta, cize to bola skor chyba mojho dozoru).