Ockovanie Covid-19

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Ste za povinné očkovanie proti Covid-19?

Áno
50
49%
Nie
43
42%
Neviem
9
9%

Celkom hlasov: 102

Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Re: Ockovanie Covid-19

Príspevok od používateľa Gothar »

M4jk1:-) napísal: 14 jún 2021, 20:53 Inak čo si myslíte o tejto teórii, teraz ľudia podstupujú prvé očkovanie na covid, o pol roka bude nová mutácia na ktorú budeme potrebovať ďalšiu vakcínu a za 3. roky si človek povie " Mne už to je jedno, dal som sa zaočkovať 5. krát, nevidím problém aby som si nezaočkoval 6. krát"
A keby aj, tak co? U nas je ockovanie zadarmo, co ti na tom vadi? Doteraz pouzivane vakciny su preukazatelne bezpecne a hlavne bezpecnejsie ako covid. Ja bez problemov pojdem na ockovanie aj o rok.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

retkvic - u nás to riešila firma pre zamestnancov, pracujeme celoročne v exteriéri, hodne aj mimo miest, obcí, teda v teréne.
fildinko
King
King

Príspevok od používateľa fildinko »

Gothar napísal: 14 jún 2021, 23:08 A keby aj, tak co? U nas je ockovanie zadarmo, co ti na tom vadi? Doteraz pouzivane vakciny su preukazatelne bezpecne a hlavne bezpecnejsie ako covid. Ja bez problemov pojdem na ockovanie aj o rok.

Asi aj budeme musieť chodiť každý rok, podľa tohto https://www.facebook.com/ministerstvovn ... =3&theater
Josa
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Josa »

Skúšali ste niekto kto bol pozvaný na 2. dávku Pfizera zmeniť si miesto očkovania? Funguje im to? By som si chcel zmeniť miesto, ale bojím sa, že sa to celé pokašle. :D

Včera (15.6.) mi prišlo info, že 22.06. sa mám dostaviť na druhú dávku.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

Taka trochu blbost, ale...
Plno ludi na nete tvrdi, ze vedia hned na mieste poznat ockovaneho (lebo nema spravne cakry, je to zomby alebo mu odpadava hlava), tak ak takeho poznate poslite mu tuto vyzvu, moze si slusne zarobit ;)
199618333_2268497559948482_9061569036725595166_n.png
No na druhej strane ocakavam rovnake vysledky ako u vsetkycj jasnovidcov co predpovedali Covid...
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Josa - pár strán dozadu som spomínal, že kolega si chcel zmeniť druhý termín - na NCZI sa nevedel dovolať, lebo furt obsadení operátori a cez web s PIN mu to hádzalo nejaké chyby - nešpecifikoval aké, ale keďže je ITčkar, asi to nebola chyba medzi počítačom a stoličkou. Nakoniec si spravil s rodinou výlet a šiel podľa pôvodného termínu.

Do 22.6. máš ešte týždeň, tak môžeš skúšať... daj potom vedieť.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Ide vam stiahnut certifikat o ockovani? Ked som sa registroval, tak som dostali asi 3 dni neskor verfikacny kod na mail. Teraz ked som zbadal tuto temu, tak si hovorim, ze si stiahnem certifikat o ockovani. Zadam rodne cislo, mail, pride mi sms autentifikacia. Tieto dva kroky prebehnu a v tretom to chce verifikacny kod, ktory mi mal byt poslany na mail. Davam kod, ktory mi prisiel dake 3 dni po registracii, lenze napise hlasku, ze kod je neplatny. A ze mam volat na NCZI. Co je toto za kravinu, na co je tam verifikacny kod, ak som sa dokazal identifikovat rodnym cislom, zadal priradeny mail a overil to kodom z sms spravy? To teraz mam najblizsi tyzden skusat volat na NCZI?

Autoeditácia príspevku po 2 min 1 sek:
Aha, tak ono to chcelo kod, ktory poslali teraz na mail. Len skoda, ze prisiel s 10 minutovym oneskorenim. Aj tak je to zbytocne skomplikovane celym overovanim. Ten verifikacny kod, ktory som dostal 3 dni po objednani na ockovanie, to bude zrejme kod, ktory mi dosiel ked som menil registraciu na ockovanie alebo menil termin na antigenovy test.
Josa
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Josa »

Ja som si ho generoval hneď a išlo to. Co si pamätám tak príde sms kod, ten zadas, potom ti pošlú kód na mail a ten tiež zadas. Nie nejaký starý z emailu.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Vyskytol sa prípad 39 ročnej právničky, ktorá si dala v jeden deň druhu dávku Pfizeru a na druhý deň sa už nezobudila.
Nevie sa, či sa jedná konkretne o samotnú dávku Pfizeru alebo to sposobilo niečo iné jej smrť, je to predmet vyšetrovania.
ropman
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa ropman »

Ked niekto zomre po ockovani tak panika a nechcu sa kvoli tomu ockovat. Ale este nikdy nikto neprestal pit potom, co niekto zomrel po chlastacke.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Pritom skrz chlast umrie rádovo tisíce krát viac. Aj skrz údené, nezdravé stravovacie návyky, cigarety (aj ja som fajčiar). Aj skrz následky kovidu je neporovnateľne viac krvných zrazenín. Je to celé o miere rizika a rozhodnutí konkrétneho človeka. Nič menej - nič viac.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Ked budú nové definitívne informácie pošlem sem link. Ja suhlasim s vami, alkohol,cigarety,udeniny tiež kvoli umrtiam nikto nestiahol z trhu.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

No a hlavne vôbec nie je vylúčené to, že očkovanie s tou smrťou nemalo žiadnu súvislosť. Každý deň predsa relatívne bežne zomierajú aj mladí ľudia, ktorí vyzerali byť zdraví. A zomierali tak aj pred korona apokalypsou.

Konšpirátori si ale očkovanie veľmi radi dajú automaticky do súvisu s nečakanou smrťou. Mňa by tiež zaujímalo, ako dlhé časové okno sa bude viazať na očkovanie. Keď zomriem o 5 rokov na infarkt, tiež sa to hodí na to, že som sa nechal zaočkovať Pfizerom, takže je to jasná príčina? :)
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

Z evolucneho hladiska je clovek naprogramovany na zivot do 40rokov. Kazdy kto je starsi /vratane mna/, už si nadrába- to je proste biologia,gény, ci sa nam to paci alebo nie. Ako sa hovorilo v starom Grecku: „Koho bohovia milujú, umiera mladý.“

Princip entropie plati pre vsetky javy aj pre samotny vesmír.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Pilifo napísal: 16 jún 2021, 21:27Keď zomriem o 5 rokov na infarkt, tiež sa to hodí na to, že som sa nechal zaočkovať Pfizerom, takže je to jasná príčina? :)
vo vedlajsej teme by ti kolega vysvetlil, ze je to bud post covidom alebo zrazeninami kvoli covidu
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

Pilifo napísal: 16 jún 2021, 21:27 Keď zomriem o 5 rokov na infarkt, tiež sa to hodí na to, že som sa nechal zaočkovať Pfizerom, takže je to jasná príčina? :)
Podla mojich skunosti sa na nete objavia aj take teorie. Uz teraz je jedno, ze clovek zomer 2 mesiace po druhej davke, alebo 5 mesiacov, moze za to ockovanie.

Dokonca uz aj tie tisice obeti corony pripisuju ockovaniu (to, ze drviva vacsina zomrela este pred zacatim vacinacie je pre konspiratorov nepodstatny detail).
konyk87
King
King

Príspevok od používateľa konyk87 »

vcera nam prisiel 2. termin na 24.6. a frajerke na 27.6.
kedze to nemame uplne blizko, tak som cez stranku poziadal o posun o 3 dni, na co mi o par minut prisiel novy termin opat na 24.6. na rovnaky cas...
teraz neviem ci tam nie su volne terminy alebo sa zas nieco nepodarilo nakodit na prvu supu, resp to nikto netestoval.
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

konyk87 napísal: 17 jún 2021, 9:07 vcera nam prisiel 2. termin na 24.6. a frajerke na 27.6.
kedze to nemame uplne blizko, tak som cez stranku poziadal o posun o 3 dni, na co mi o par minut prisiel novy termin opat na 24.6. na rovnaky cas...
teraz neviem ci tam nie su volne terminy alebo sa zas nieco nepodarilo nakodit na prvu supu, resp to nikto netestoval.
Rovnaka skusenost zo vcerajsku, na infolinku nemozne sa dovolat, dnes mi to dvihol typek po 25 minutach vyzvanania (tej ppci muzicky v backrounde) a ochotne mi to chcel zmenit, no ale ze tam vidi termin max. do 25., takze tam budem volat az buduci tyzden.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Ak neprežijem blížiacu sa operáciu - bude to Astrou?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

starysomar: V pripade konspiracnych webov ano, bude to vedlajsi ucinok vakcinou AZ.
Napísať odpoveď