Cache som neskúšal, neviem ako sa to robí na telke ale skúsim asi továrenské nastavenia. A presne po 2 rokoch prestali ísť všetky google aplikácie, na bratovej TV aj na svokrovej. Svokrovi v predajni vraj povedali toto s licenciou.Ryan Giggs napísal: 23 máj 2021, 10:08 Nemam informaciu o tom, žeby kdekoľvek u čohokoľvek s androidom vypršala nejaka licencia. Navyše ak by sa niečo take stalo, tak ti to TV oznami. Mam tiež model z 2015 a všetko funguje.
Čo konkretne znamena "nič nejde"? Nespusti sa, zamrzne? Ako dlho to nejde, stalo sa to z ničoho nič?
Skušal si vymazať cache, odpojiť TV z elektriny?
Kúpa TV
-
PhYs0c
King
- Kontaktovať používateľa:
Re: Kúpa TV
- Prílohy
-
- received_1930894970408257.jpeg (9.3 KiB) 1241 zobrazení
-
Ryan Giggs
VIP
Keby to bolo licenciou, tak to nefunguje nikomu. The ti pisal že mu to ide, mne tiež. Ani sa o tom nikde na nete nepiše.
Na niektorych staršich modeloch nemusi isť youtube a par inych aplikacii (twiter, photo sharing...), ale určite nie aby nešla žiadna. Licencie niektorych aplikacii končia na každom systeme. To je uplne bežne. Ale nie žeby naraz skončilo všetko. Problem bude inde. Toto sa občas stava.Tovarenske by mohlo pomôcť.
https://www.google.com/search?q=service ... CA8&uact=5
Na niektorych staršich modeloch nemusi isť youtube a par inych aplikacii (twiter, photo sharing...), ale určite nie aby nešla žiadna. Licencie niektorych aplikacii končia na každom systeme. To je uplne bežne. Ale nie žeby naraz skončilo všetko. Problem bude inde. Toto sa občas stava.Tovarenske by mohlo pomôcť.
https://www.google.com/search?q=service ... CA8&uact=5
To nemá nič s licenciou, očividne máš problém s internetovým pripojením.
Pripájaš sa cez wifi alebo kábel?
Skús vypnúť tv, odpoj z elektriny a taktiež vypni/odpoj router na minútu. Zapni router, zapni TV a skús. Ak nie, tak skús to spraviť 2-3x.
Skús vypnúť tv, odpoj z elektriny a taktiež vypni/odpoj router na minútu. Zapni router, zapni TV a skús. Ak nie, tak skús to spraviť 2-3x.
-
PhYs0c
King
Internetom to samozrejme nebude. Cez browser televízora normálne internet ide. Skúsim tie továrenské.The napísal: 27 júl 2021, 21:49 To nemá nič s licenciou, očividne máš problém s internetovým pripojením.
-
Michael123
Medium Expert
PhYs0c - ten problem s intenetom by som hned takto nezavrhoval... Z vlastnej skúsenosti..
Doma mam cca 3-4 ročnú Philips Smart TV... net mám 4G od 4ky cez TP-Link router... na telke cez Wifi všetko ide: YT, browser atd... až dokým chcem stiahnuť nový SW update.. telke mi ho síce nájde, ale samotné stiahnutie stále skončí Error-om. Vtedy si musím urobiť hotspot z mobilu a stiahnuť nový SW update cez mobilné dáta (opäť rovnaký operátor). Neviem prečo to je takto... ale skus sa pripojit napr. cez mobil.
Doma mam cca 3-4 ročnú Philips Smart TV... net mám 4G od 4ky cez TP-Link router... na telke cez Wifi všetko ide: YT, browser atd... až dokým chcem stiahnuť nový SW update.. telke mi ho síce nájde, ale samotné stiahnutie stále skončí Error-om. Vtedy si musím urobiť hotspot z mobilu a stiahnuť nový SW update cez mobilné dáta (opäť rovnaký operátor). Neviem prečo to je takto... ale skus sa pripojit napr. cez mobil.
Našiel som takúto ponuku a chcem sa spýtať či sa to oplatí. Momentálne mám Sony KD-65XE9005, ktorý by som chcel vymeniť za https://www.planeo.sk/katalog/1316261-s ... -sada.html . Keď odrátam 20%, tak cena vychádza na 1567,20€, čo je celkom fajn si myslím. A samozrejme je k tomu ten Xbox, ktorý nepotrebujem, keďže PS 5, takže ten Xbox sa dá predať za cca 200- 250€. Len neviem moc veľa vecí o týchto nových LG. Ak niekto má nejaké info, dajte prosím vedieť.
Ďakujem
Ďakujem
Skladom 0 ks, myslíš si že ho ešte budú mať?
Objednal som ešte pred tým, jak mali vypredané
. Takže môžem to zrušiť, ak s oled panelmi od LG má niekto zlé skúsenosti.
-
PhYs0c
King
Vyriešili to továrenské nastavenia.Doma mam cca 3-4 ročnú Philips Smart TV... net mám 4G od 4ky cez TP-Link router... na telke cez Wifi všetko ide: YT, browser atd... až dokým chcem stiahnuť nový SW update.. telke mi ho síce nájde, ale samotné stiahnutie stále skončí Error-om. Vtedy si musím urobiť hotspot z mobilu a stiahnuť nový SW update cez mobilné dáta (opäť rovnaký operátor). Neviem prečo to je takto... ale skus sa pripojit napr. cez mobil.
Aký xbox k tomu dávali? Ja mám oled LG 65 už tretí rok, som maximálne spokojný, tiež som prechádzal zo SONY, za 1500€ bol k nej ešte 500w reprák.Romeo2006 napísal: 05 aug 2021, 10:01 Našiel som takúto ponuku a chcem sa spýtať či sa to oplatí. Momentálne mám Sony KD-65XE9005, ktorý by som chcel vymeniť za https://www.planeo.sk/katalog/1316261-s ... -sada.html . Keď odrátam 20%, tak cena vychádza na 1567,20€, čo je celkom fajn si myslím. A samozrejme je k tomu ten Xbox, ktorý nepotrebujem, keďže PS 5, takže ten Xbox sa dá predať za cca 200- 250€. Len neviem moc veľa vecí o týchto nových LG. Ak niekto má nejaké info, dajte prosím vedieť.
Ďakujem
Mam oled LG a tiez spokojnost.
-
Ryan Giggs
VIP
Vsetky oledy maju panel od LG.Romeo2006 napísal: 05 aug 2021, 13:42 Objednal som ešte pred tým, jak mali vypredané. Takže môžem to zrušiť, ak s oled panelmi od LG má niekto zlé skúsenosti.
Dávali k tomu Xbox S. Ale zrušil som objednávku, na koľko som samé zlé referencie našiel po internete na tie oledy, tak som sa zľakol, nechcel som to riskovať.
Tak som si kúpil do spálne LG 50Nano75P, čo som aj vrátil, a zobral som si radšej minuloročný Samsung QE50Q60TA. Ako pôvodne som chcel niečo s androidom, ale čo mal aj AirPlay bol všetko nad 800€ a rozpočet bol max 600€. Tak Vám poviem, že ani ten Samsung nie je výhra, ale obrazovo sa mi páči viac jak LG, len ten Tizen je chaotický a vadí mi, že si neviem nainštalovať VLC, alebo aj iný prehrávač, lebo vsatavaný nechce všetko prehrať a ani na NAS mi nechce pripojiť všetky zložky čo mám, ale to je najmenej, prekopíroval som inde veci.
Tak som si kúpil do spálne LG 50Nano75P, čo som aj vrátil, a zobral som si radšej minuloročný Samsung QE50Q60TA. Ako pôvodne som chcel niečo s androidom, ale čo mal aj AirPlay bol všetko nad 800€ a rozpočet bol max 600€. Tak Vám poviem, že ani ten Samsung nie je výhra, ale obrazovo sa mi páči viac jak LG, len ten Tizen je chaotický a vadí mi, že si neviem nainštalovať VLC, alebo aj iný prehrávač, lebo vsatavaný nechce všetko prehrať a ani na NAS mi nechce pripojiť všetky zložky čo mám, ale to je najmenej, prekopíroval som inde veci.
Caute
Ideme brat telku z telekomu.
Vedeli by ste mi poradit, ktora telka by bola fajn?
Philips-50PUS7906-12
Samsung-UE50TU7092UXXH
Samsung-UE65TU7092UXXH
Ten posledny Samsung 65 bude asi onicom, ale ak by ste poradili bolo by fajn.
Diky
Ideme brat telku z telekomu.
Vedeli by ste mi poradit, ktora telka by bola fajn?
Philips-50PUS7906-12
Samsung-UE50TU7092UXXH
Samsung-UE65TU7092UXXH
Ten posledny Samsung 65 bude asi onicom, ale ak by ste poradili bolo by fajn.
Diky
-
Ryan Giggs
VIP
Z tychto dvoch Philips.
diky
Ahojte minule ste mi poradili super TV Smart TV Philips 50PUS7303/12. Teraz potrebujem nový televízor do nového bytu a chcel by som tiež Philips Smart TV s ambilight od 50 palcov hore a aby stál tiež okolo 500 eur. V podstate niečo ako ten čo mám len novší typ. Poprosím vás dajte nejaké typy čo najlepšie sa dá zohnať. Ďakujem.
-
Ryan Giggs
VIP
58PUS8505 za 550€.
A na konci čo má šestku, že by som si priplatil. Je už aj taký dostupný ? Ževraj majú niečo nové tam v nich. Prosím vysvetli mi to. Mali by to byť najnovšie modely , ale neviem či už také sú keďže na sektore písali že sú zatiaľ len minuloročné modely.
-
Ryan Giggs
VIP
Na trhu už su, nove z hľadiska obrazu neprinašaju nič. A stoja viac. Väčšinou nema zmysel isť po najnovšich modeloch.
58PUS8506 Som pozrel cez heureku a najlacnejší bol za 899€, čo je vlastne 400€ cez limit, ako si si nastavil.