Prekopírovanie dát z mobilu

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
NHISPVM
Star
Star

Prekopírovanie dát z mobilu

Príspevok od používateľa NHISPVM »

Zdravím,

cca pred 4 rokmi som si kúpil taký low end mobil za 90€, teda nič moc, keďže mobil moc nevyužívam a stačilo mi to. Avšak z ničoho nič jedného dňa mobil bol strašne horúci a vypol sa. Po rozobratí som zistil, že sa poškodila batéria (môžem byť rád, že nezhorel... :D ), takže som ju z mobilu vybral a bezpečne zlikvidoval. O mobil mi nejde (už mám aj tak nový...), ale chcel by som z toho starého mobilu dostať niektoré fotky.

Otázka znie: ako ? Je to možné bez baterky ? Vzhľadom na hodnotu mobilu nechcem do neho už investovať a kúpiť batériu, len aby som z neho dostal fotky. Je nejaká možnosť ?

Ďakujem za odpovedete
Mek
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Prekopírovanie dát z mobilu

Príspevok od používateľa Mek »

Da sa pripojit na externy napajaci zdroj s nastavenym napatim podla ocakavaneho napatia baterie. Kedysi som takto zachranoval data z nejakeho stareho tlacitkoveho sony-ericssonu, ale mozno smartphony/androidy maju nejake ine specifika. Teoreticky by mohol byt problem, ak pripojis telefon na zdroj, a zaroven kabel k PC, ze sa bude telefon pokusat nabit "baterku" a tlacit teda napatie do zdroja, ale to mi len teraz napadlo, kto vie ako to je v skutocnosti moze napisat viac.
Preto by som radsej ako kabel pouzil na zalohu bluetooth.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Pri troche šťastia áno.
Cez USB by mohol mať použiteľné napájanie.
Ak si ho už mal pripojený ku PC, teda je povolený prenos súborov cez USB.
Prípadne skúsiť aplikáciou výrobcu mobilu.
Prípadne ak si mal povolené, budú v Tvojom Google...
jojo44
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa jojo44 »

Len tak mi napadá... objednať baterku, všetko vytiahnúť a vrátiť ju vrámci 14 dňovej lehoty? :) Prípadne nejaký servis... kde by si stým mohli poradiť v tom zmysle... že majú náhradné batérie :)
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Dreamer »

Nie je tam vynimka na vratenie tovaru pri bateriach? Ako zistia ci nie je pouzita?

Kazdopadne, taka bateria moze stat 10 eur, co tak dat inzerat mozno za 20 alebo 30 eur, dopisat ze s novou bateriu a ked sa najde kupca, objednat bateriu, stiahnut fotky a mobil predat, takto este zarobis.
Napísať odpoveď