Uspať - NTB

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Eros98
Novice
Novice

Uspať - NTB

Príspevok od používateľa Eros98 »

Čaute,
Mám také "Trable" s lenovo L540.. Vždy ked ho zamknem, zatvorím alebo aj dám uspať, tak mi ho po chvíli vypne... Nejaké rady ako to napraviť?
Prílohy
Bez názvu.png
CrazyJerry
Light Star
Light Star

Re: Uspať - NTB

Príspevok od používateľa CrazyJerry »

Ja s tymto bojujem na viacerych notasoch.. tie nastavenia wo Windowse vobec nefunguju.. notebook si robi co chce. Nastavim mu nech nikdy nazhasne ani sa neuspi a po case aj tak zhasne a uspi sa..
Ked tu niekto nieco poradi co bude fungovat, tak budem tiez rad :D
Eros98
Novice
Novice

CrazyJerry napísal: 15 sep 2021, 17:07 Ja s tymto bojujem na viacerych notasoch.. tie nastavenia wo Windowse vobec nefunguju.. notebook si robi co chce. Nastavim mu nech nikdy nazhasne ani sa neuspi a po case aj tak zhasne a uspi sa..
Ked tu niekto nieco poradi co bude fungovat, tak budem tiez rad :D
Dočítal som sa, že to robia aj chybné aktualizácie... Tak mi napadlo, že či niekto nemá nejaké rady ako to "obísť" :D
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa starysomar »

Skúste sa pohrať s nastaveniami tadeto:

https://ibb.co/pX0D3Xb

Manželka má noťas s Win10 a žiadne podobné kúzla jej nerobí. Zatvára (skrz naše mačky), uspáva (skrz svoje niečo rozrobené).
Eros98
Novice
Novice

starysomar napísal: 15 sep 2021, 19:14 Skúste sa pohrať s nastaveniami tadeto:

https://ibb.co/pX0D3Xb

Manželka má noťas s Win10 a žiadne podobné kúzla jej nerobí. Zatvára (skrz naše mačky), uspáva (skrz svoje niečo rozrobené).
Skúsil som zapnúť hybridný režim spánku a po zatvorení a naslednom otvorení mi ho takmer okamžite pustilo. (Nabehlo logo, načítavanie a hneď kontá na prihlásenie) Uvidím čo to spraví po dlhšej dobe, keď nebudem na ntb.
Zatiaľ ďakujem za radu
ja_som
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ja_som »

Tan screenshot, čo postol starysomar, tam sa dostanete cez Nastavenia, vyhľadať "napájanie", prvá položka Nastavenie napájania a spánku, na pravej strane Ďalšie nastavenia napájania, v ľavej časti Vybrať akcie pre tlačidlá napájania, tam nastavíte čo sa má stať keď zavriete kryt.
O krok späť, skôr ako ste išli do nastavení na ľavej strane, pri profile, ktorý je vyznačený Zmeniť nastavenia plánu, nižšie je Zmeniť rozšírené nastavenia napájania, tam je nastavení ešte viac.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

My lenivší prípadne:
Štart - Spustiť (klávesa Win+R) - powercfg.cpl - Enter :)
Napísať odpoveď