Ockovanie Covid-19
Re: Ockovanie Covid-19
Objektivne. Robil Matovic loteriu, pisal pravidla, scenar do TV alebo to len zadal ludom na vypracovanie?
Musim sa poopravit SMS posiela Min.Financii, nie zdravotnictva moja mama sa pomylila. Dnes segre 100 eur cinklo na učet. 18.8. vylosovaná a 24.9. peniaze na účte.
Min. Financii uviedlo, že ludia čo uviedli zlé cislo učtu tak preto im mešká výhra na účet a že takýchto ludí kontaktuju že napísali nesprávne číslo učtu.
1. segra robí zodpovednu prácu v ktorej sa nesmie pomyliť takze pochybujem zeby zle napísala číslo svojho učtu.
2. ju nikto nekontaktoval z min. financii o tom ze ona uviedla zlé cislo učtu. Skrátka nekontaktuju nikoho lebo to nie je tým, žeby ludia svoje čísla účtov zle vypísali, ale preto, lebo na min. financii je chaos ako vo všetkom co sa tu deje ohladom covidu, vyplácania atd.
Min. Financii uviedlo, že ludia čo uviedli zlé cislo učtu tak preto im mešká výhra na účet a že takýchto ludí kontaktuju že napísali nesprávne číslo učtu.
1. segra robí zodpovednu prácu v ktorej sa nesmie pomyliť takze pochybujem zeby zle napísala číslo svojho učtu.
2. ju nikto nekontaktoval z min. financii o tom ze ona uviedla zlé cislo učtu. Skrátka nekontaktuju nikoho lebo to nie je tým, žeby ludia svoje čísla účtov zle vypísali, ale preto, lebo na min. financii je chaos ako vo všetkom co sa tu deje ohladom covidu, vyplácania atd.
-
maiikY
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Čaute, prišiel som sa podeliť o skúsenosti s očkovaním. Dostal som prvú dávku v utorok, 21.9.2021. Nebolo mi nič, v ten deň som bol trošku unavený a večer ma bolela ruka, inak žiadne príznaky. Včera večer som si ľahol, mal som veľmi zvláštny pocit akoby v srdci a išlo mi to do ľavej ruky, začala mi tŕpnuť a mal som vysoký tlak, okolo 150 na 100 a pulz 100. Neviem to moc opísať, ale proste som mal taký divný pocit pri srdci, ako keby sa mi nedokrvovalo alebo ako keby som mal málo krvi v srdci.. volali sme aj na 155, tam pani povedala že to je z očkovania a mám si na to dať studený obklad.. ale mňa miesto vpichu nebolelo, no nevadí... potom to nejako prešlo, tak som zaspal.. ale dnes som stále taký divný, necítim sa 100% zdravý.. ale tak uvidíme, hádam to prejde čím skôr.. mali ste niekto niečo podobné?
zajtra budes v poho
Ja som mal nieco podobne po druhej davke, pri prvej akurat taky pocit ako ked na cloveka nieco lezie a po dni dvoch v pohode, pri druhej davke tiez nic, no na druhy den som nie celkom oddychoval a na to som sa necitil celkom fit a zacala ma boliet lava noha az s takym opuchom z vnutornej strany stehna a trvalo to asi tyzden, potom do preslo, klop na drevo...
Inac dnes uz pripisali vyhru na ucet, takze si zase len davali na cas, teda ak vam prisla sms ze ste vyhrali, tak by vam vyhra mala prist do niekolkych dni, mozno...
Inac dnes uz pripisali vyhru na ucet, takze si zase len davali na cas, teda ak vam prisla sms ze ste vyhrali, tak by vam vyhra mala prist do niekolkych dni, mozno...
mohli by spravit prieskum, kolko ludi sa dalo zaockovat na popud loterie
lebo mam taky pocit, ze zaockovanym by malo stacit to, ze su zaockovani a zdroje vyclenene pre loteriu sa mali vyuzit efektivnejsie v ockovani rizikovych skupin, ale to je len moj nazor....
lebo mam taky pocit, ze zaockovanym by malo stacit to, ze su zaockovani a zdroje vyclenene pre loteriu sa mali vyuzit efektivnejsie v ockovani rizikovych skupin, ale to je len moj nazor....
-
maiikY
Light Star
No to sa priznám aj ja že som moc neoddychoval, deň po očkovaní som bol s frajerkou a deň na to som bol celý deň v robote.. dnes je to už lepšie ale dúfam zajtra už bude úplne bez týchto pocitov
Ja napríklad som sa dal zaočkovať kvôli tomu, aby som mohol "slobodne" ísť s frajerkou na kávu alebo si zacvičiť.. lotériu hodnotím neutrálne, je to podľa mňa smiešne, že za to že sa zaočkuješ súťažíš o peniaze, ale zapojil som sa lebo prečo nie? Je to "zadarmo" tak som v tom, typický slovák
Ja napríklad som sa dal zaočkovať kvôli tomu, aby som mohol "slobodne" ísť s frajerkou na kávu alebo si zacvičiť.. lotériu hodnotím neutrálne, je to podľa mňa smiešne, že za to že sa zaočkuješ súťažíš o peniaze, ale zapojil som sa lebo prečo nie? Je to "zadarmo" tak som v tom, typický slovák
-
starysomar
Hardcore addict
Po oboch dávkach Astry som nemal doslova nič, po druhej ani len boľavé rameno.
Zaočkovať som sa dal by ma koroňáčik nezabil - vzhľadom k pľúcam, poničeným od mladosti ťažkým komplikovaným zápalom pľúc.
Dcéra po Comirnaty tiež vôbec nič.
Zaočkovať som sa dal by ma koroňáčik nezabil - vzhľadom k pľúcam, poničeným od mladosti ťažkým komplikovaným zápalom pľúc.
Dcéra po Comirnaty tiež vôbec nič.
ja som mal tiez dve Astry. Druha davka bola uplne bezpriznakova ale po prvej som sa necitil dobre cca 2dni. Teplotu som vobec nemal ale celkovo ten stav bol pomerne neprijemny.
Cize sa da povedat, ze plati co som pisal podla statutu sutaze a teda, ze 7 dni na overenie udajov a 30 dni na poslanie. V pripade tvojej sestry teda limit podla statutu splnili (7+30 dni) a tvoje sproste reci boli bezvyznamne. Okrem toho si tu zavadzal o tom, ze to posiela min. zdravotnictva a bol si upozorneny, ze to posiela min. financii. Teraz si to sam potvrdil.Blastbit napísal: 24 sep 2021, 13:40 Musim sa poopravit SMS posiela Min.Financii, nie zdravotnictva moja mama sa pomylila. Dnes segre 100 eur cinklo na učet. 18.8. vylosovaná a 24.9. peniaze na účte.
Teraz je aj v mojom okolí veľa ľudí nejako chorých...kašel, sopel, chytené hlasivky a hrdlo. Ale ani jeden nemá covid.
-
harrison314
Hardcore addict
Minuly rok sa o takomto case nosili ruska uz mesiac. Tak to to asi utlmilo.
heker- mama sa pomýlila, a ty si tvrdil ze 30 dní a pritom je to 37 dní. Ludia boli v tom ze to dostanu do 30 dní takže žiadne zavádzanie.
Ano opravil som to, viem si uznať chybu narozdiel od niekoho ako ty.
ephramko - začína klasické chrípkové obdobie.
Ano opravil som to, viem si uznať chybu narozdiel od niekoho ako ty.
ephramko - začína klasické chrípkové obdobie.
30 dni na vyplatenie vyhry. Potom som to doplnil obrazkom z pravidielz ze ide o 30 dni a k tomu este bezi 7 dnova lehota na overenie. Pozornejsie citaj.
A ked som písal o lehote si sa čudoval o akej lehote to píšem. Lepšie bude ked my dvaja sa nebudeme vzajomne k sebe vyjadrovať, ale ignorovať sa a je po probleme.
K téme - Norsko má takmer 70% zaočkovanosť budu uvolnovat opatrenia https://www.topky.sk/cl/11/2187847/KORO ... e-opatreni
K téme - Norsko má takmer 70% zaočkovanosť budu uvolnovat opatrenia https://www.topky.sk/cl/11/2187847/KORO ... e-opatreni
Laskavo neprekrucaj. Pisal som o lehote 30 dni a potom som to doplnil. Pozri si moj prispevok v ktorom som reagoval na teba - post2386593.html#p2386593
Toto je tema o ockovani, o uvolnovani opatreni som pisal v teme venovanej covidu ako takemu - post2386666.html#p2386666
Toto je tema o ockovani, o uvolnovani opatreni som pisal v teme venovanej covidu ako takemu - post2386666.html#p2386666
Píšem o Norsku ty o Dánsku, ako vravím poslednýkrát od tohto postu prestávam na teba reagovat vybavené bodka.
Takže Famine sa chce očkovať no skor asi len tak zo srandy to napísal
Takže Famine sa chce očkovať no skor asi len tak zo srandy to napísal
-
maiikY
Light Star
Takže idem hlásiť zmeny. Včera to už bolo viac menej ok, nič som necítil. Večer som meral tlak a bol zvýšený, 140/95 a pulz 90. Ráno som meral znova, tlak bol nižší ako včera, 130/85 a pulz 70. Teraz ale napríklad som v kľude, hral som PSko a začal som cítiť búšenie srdca.. Dúfam zajtra už nebudú žiadne príznaky 
btw včera došla stovka, po piatich dňoch od losovania