prave preto sa divimjackb napísal: 29 sep 2021, 10:00 vidis a mne si pisal, ze som za obmedzovanie ludi, ktori sa ockovat dat nechcu. a pritom nie je vynimka pre ludi, ktori su plne ockovani a prakticky aj negativne testovany rapid lateral flow testom a nasledne PCRkom.
povazujem to za nestastne a ak si sa ma pytal, ci toto pomaha zvysit preockovanost, tak teda urcite nepomaha
imunitna pamat sa vytvara vzdy pri kazdej chorobe (az na naozaj specificke choroby a u specifickych ludi), ak ju stihne telo eliminovat a medzitym nezomrie (covid je bezny koronavirus a spomenitu specificki ludia maju problem i s dalsimi respiracnymi ochoreniami, takze ti vedia ako sa chranit)lenze na "moznost nevytvorenia sa imunitnej pamate" si link dostal. na opacny pripad si dal jednu aj to je pre-print a mam tendenciu konspirovat o tom co je za jej vysledkami. kiezby tych studii bolo viac a uz aj peer-reviewed a publikovanych odbornej tlaci.
ak by to tak nefungovalo, nebolo by mozne detekovat protilatky
ak by to tak nefungovalo, kazdy vylieceny by sa pri styku s virusom okamzite znova nakazil, to nie je badatelne, realna reinfekcia je vynimocna a ak nastava, tak s odstupom casu
ak by to tak nefungovalo, neboli by vylieceni a "vylieceni" povazovani za vyliecenych pocas 180 dni od vyliecenia
ak by to tak nefungovalo, ludstvo by vymrelo
toto som zopakoval specialne pre teba, nepytaj sa na to znova
potvrdzuje alebo vyvracia to video nieco z vyssie spomenuteho?