Cisco Webex
-
Duressae
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Cisco Webex
Caute moja zena studuje na vysokej skole a maju prednasky cez cisco webex na tych prednaskach ked odpovie na nejake otazky moze dostat extra body ku skuske klasika. Problem je s tym ze jej nefunguje mikrofon a tak straca cenne body. Zabudovany mikrofon funguje jak v Teamse tak na Skype či Discorde ale nie vo webexe. Tak som jej doniesol bluetooth sluchadla ktore jej asi 2 tyzdne fungovali a potom zase mikrofon prestal fungovat. Tak som jej dal moje USB sluchadla a tie tiez cca tyzden isli a zas ich webex ako keby ignoruje. V nastaveniach je všetko nastavene tak ako ma a nie nema mutnute nic v appke ani vo windowse ani na sluchadlach. Skúšal som forum od webexu ale tam neviem či odpovedaju nejaky boti ale skoro stale rovnaka odpoved ze si mam skontrolovat nastavenia v aplikacii. Ona pocuje aj prednasku aj kto čo hovori ale oni ju nepocuju lebo proste ten webex zacne ignorovat mikrofon. Neviem sa uz dalej pohnut
Re: Cisco Webex
Ak sa nemylim, mikrofon vseobecne vo Windowse ma trojstupnove ovladanie, kde sa da ovplyvnovat ako a ci bude fungovat resp. nefungovat.
1. stupen - samotny mikrofon cez nastavenia na zvukovej karte/sounds vo windowse.
2. stupen - nastavenia priamo v applikacii samotnej, ktora mikrofon ma pouzivat, v tomto pripade Webex.
3. stupen - vo windows settings - privacy - microphone - skontrolovat nastavenia ci je dovolene vseobecne applikaciam pouzivat mikrofon a ak ano potom si este prejst v zozname jednotlive aplikacie, ci ta dana aplikacia ma priamo povoleny pristup k pouzivaniu mikrofonu.
Ak by bolo vo vyssie uvedenych moznostiach vsetko nastavene ok, ale na Webexe by ten mikrofon stale nefungoval, tak by som skusil sa joinut na ten Webex meeting cez nejaky internet browser (firefox, chrome) v pripade, ze tam teraz ide cez nainstalovany Webex software - ci taktp tam bude mikrofon fungovat - teoreticky moze ist o bug vo Webex software.
1. stupen - samotny mikrofon cez nastavenia na zvukovej karte/sounds vo windowse.
2. stupen - nastavenia priamo v applikacii samotnej, ktora mikrofon ma pouzivat, v tomto pripade Webex.
3. stupen - vo windows settings - privacy - microphone - skontrolovat nastavenia ci je dovolene vseobecne applikaciam pouzivat mikrofon a ak ano potom si este prejst v zozname jednotlive aplikacie, ci ta dana aplikacia ma priamo povoleny pristup k pouzivaniu mikrofonu.
Ak by bolo vo vyssie uvedenych moznostiach vsetko nastavene ok, ale na Webexe by ten mikrofon stale nefungoval, tak by som skusil sa joinut na ten Webex meeting cez nejaky internet browser (firefox, chrome) v pripade, ze tam teraz ide cez nainstalovany Webex software - ci taktp tam bude mikrofon fungovat - teoreticky moze ist o bug vo Webex software.
-
Duressae
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Hmm problem vyrieseny. Mal som vypnute v services windows update takze si neaktualizoval audio ovladac po zapnuti sluzby a nainstalovani volitebnych ovladacov kde bolo na vyber aj audio sa problem odstranil a uz microfon funguje aj vo webexe. btw Skusal som cez webovi webex ale tam sa to spravalo rovnako. Ale diky co si napisal 1. stupen o zvukovej karte to ma inspirovalo ze co ak treba len aktualizaciu spravit.
Super, problem vyrieseny.