Facebook

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: Facebook

Príspevok od používateľa aacid »

ja mam na facebooku len ludi co ozaj poznam a kazdym rokom sa moj zoznam priatelov zmensuje, lebo pokial niekto viac krat zverejni nejaku totalnu kravinu tak ho jednoducho zrusim. pokial je to niekto s kym som sa stretaval a uz nie tak to uplne vyhodim z priatelov, pokial som s nim v kontakte stale tak len vypnem prispevky od neho.
aktualne mi vacsinu steny tvoria prispevky z roznych skupin, ci uz susedska burza, auto bazar alebo aktualne dost sledujem lokalne skupiny (rozumej skupina mestskej casti napr) a tam je to uplne bezne ze pisu ludia o kontakt na vodara, elektrikara ci kde sa da kupit dobre pecivo. ale tam to uplne chapem, predsalen nie vsetko je na internete a hlavne ked chces nejakeho lokalneho maleho remeselnika co ti spravi co potrebujes zajtra a lacno.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa starysomar »

Tiez tak redukujem.
K-u-b-i-a-k
Addict
Addict

Príspevok od používateľa K-u-b-i-a-k »

hojko napísal: 06 okt 2021, 21:42 Inak po tom vypadku z tohto tyzdna som si vsimol zaujimavu vec. Zacalo mi davat navrhy ludi, ktorych by som mohol poznat, ale uplne nelogicke mena mi hadze. Kedysi mi tam skakali ludia, kde som mal 50 spolocnych znamych atd..., no teraz mi tam dava ludi pri ktorych mam 1 spolocneho znameho, dokonca niekedy nikoho. Ako keby po tom vypadku ten algoritmus uplne zblbol. Nevsimol si niekto nieco podobne???
mám to rovnako
taki7
Professional
Professional

Príspevok od používateľa taki7 »

NeberToVazne
Vieme príčinu výpadku Fb, Instagramu a Whatsappu!
Vo videu padajú sprosté slová, takže by sa na to nemal nikto pozerať..https://www.facebook.com/NeberToVazneOf ... 129982777/
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

taki7, kolko mas rokov? seriozna otazka
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Mentalne max 16. Realnych sa bojim tipovat.
taki7
Professional
Professional

Niekto chápe srandu..niekto nie...
beardie
Redeemer
Redeemer

mna ta informacia naozaj zaujima, nemusis mi davat presny datum narodenia, ale vek by si napisat mohol, staci do sukromnej spravy
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

Konecne video o Facebook papers, ako vzdy dobre spracovane:

taki7
Professional
Professional

Na Facebooku sa nedajú editovať četové správy? Lebo napr. vo Viberi a Telegrame sa dajú.
Paťko
King
King

Príspevok od používateľa Paťko »

Nedajú, ani sa nikdy nedali.
beardie
Redeemer
Redeemer

mozes ju zmazat a poslat znova, bude tam ale vidiet, ze si ju zmazal
taki7
Professional
Professional

Áno..to viem.
Meken
King
King

Príspevok od používateľa Meken »

Viete mi poradit ohladom stranky na facebooku. Zablokovali mi po 5rokoch stranku , kde som roky pridaval len novinky a akcie atd.
Dovod je ten, ze som sa "tvaril ako niekto iny". No sme oficialny predajcovia, je to firemna stranka, dali sme do reklamy niekolko tisic eur a teraz netusim ani kde a s kym komunikovat, lebo ta ich "podpora" je automat je***...
A ked este chcem poslat spravu, ze preco mam ucet bloknuty , tak este ani to nefunguje a napise, ze mam skusit neskor..
fcbk.png
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

Zdravím.
Nemáte prosím skúsenosť s nasledovným problémov a ako ho môžem riešiť?
Už asi tri mesiace som mal deaktivovaný účet na FB a Messenger fungoval úplne bez problémov. Dnes som si na chvíľu účet obnovil, lebo som si chcel skontrolovať narodeniny jedného kamoša. Účet som aktivoval, zistil som čo potrebujem a znovu som ho deaktivoval.
Od toho momentu mám problém, že mi na Messenger nevie takmer nikto napísať. Od priateľky mi správa príde, bratovi a kamošom ukazuje "Táto osoba v aplikácii Messenger nie je k dispozícii."

Neviete ako to fixnúť? Facebook mi je po pravde ukradnutý, ale Messenger som využíval celkom aktívne.

Ďakujem
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Dreamer »

Ako vie facebook, ze mam X novych udalosti, ked som odhlaseny? Na PC stranke https://www.facebook.com/ - pri fotke mam cislo, po prihlaseni to cislo sedi s novymi udalostami. Neaktivoval som si ani tu funkciu automatickeho prihlasenia bez hesla.

Mam Firefox, Windows 10.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

Dreamer napísal: 26 feb 2022, 15:41 Ako vie facebook, ze mam X novych udalosti, ked som odhlaseny? Na PC stranke https://www.facebook.com/ - pri fotke mam cislo, po prihlaseni to cislo sedi s novymi udalostami. Neaktivoval som si ani tu funkciu automatickeho prihlasenia bez hesla.

Mam Firefox, Windows 10.
Kedze tam mas fotku, tak FB vie, ze si tam bol prihlaseny a pravdepodobne si tam nechalo nejaky token a tvoj identifkator a na zaklade nich zisti pocet udalosti.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Meken napísal: 20 nov 2021, 23:32 Viete mi poradit ohladom stranky na facebooku. Zablokovali mi po 5rokoch stranku , kde som roky pridaval len novinky a akcie atd.
Dovod je ten, ze som sa "tvaril ako niekto iny". No sme oficialny predajcovia, je to firemna stranka, dali sme do reklamy niekolko tisic eur a teraz netusim ani kde a s kym komunikovat, lebo ta ich "podpora" je automat je***...
A ked este chcem poslat spravu, ze preco mam ucet bloknuty , tak este ani to nefunguje a napise, ze mam skusit neskor..
fcbk.png
A keď som nahlásil ukážkových ruských botov, tak mi FB odpísal, že je všetko v poriadku a nezablokoval ich. Pritom by stačilo, keby tá ich umelá inteligencia vedela hodiť profilové foto do googlu a hneď by zistila, že sú to fejk ľudia.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

FB je zameraný na prachy, nie na pravdu. Neraz som nahlasoval sračky, odpovede v duchu: Nebolo zistené porušenie noriem komunity.

FB je v Rusku blokovaný teraz aby sa nedali šíriť názory na toho malého...
(info od tam žijúcej rodiny, nie z médií)

Spresnenie z popoludnia - mohli pozerať stránky FB, no nie komukoľvek napísať.
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Mne ešte NIKDY fb v nahlásení nevyhovel, a to nie som "bojovník za pravdu" čo nahlasuje všetko, ale len fakt okaté extrémy.

Dreamer: Nemusíš sa báť, že by unikali nejaké dáta, ide len o počet notifikácií/správ, bez hesla viac neuvidí nikto. Ako píše harrison, je tam nejaký token na overenie s platnosťou asi X dní uložený v prehliadači.
Napísať odpoveď