Android aplikacie
Re: Android aplikacie
Aký problém máš s aplikáciou? Ja som ju používal cca 3 roky a nemal som jediný problém. Žiadne mrznutie, padanie aplikácie, ani nič podobné.
A mimochodom, máš inštalačný súbor v telefóne a vedel by si mi ho poslať?
A mimochodom, máš inštalačný súbor v telefóne a vedel by si mi ho poslať?
Nepada ani mne, len je jednoducho taka nijaka.
Nejaku instalacku som v telefone nasiel, vyskusaj
https://drive.google.com/file/d/185tdww ... p=drivesdk
Nejaku instalacku som v telefone nasiel, vyskusaj
https://drive.google.com/file/d/185tdww ... p=drivesdk
René ďakujem za ten inštalačný súbor. No asi tu bude problém s Androidom. Na predošlom telefóne som mal Android 10, teraz na novom mám Android 11 a akosi je s aplikáciou problém. Viď obrázky v prílohe. Po odkliknutí inštalácie novej verzie, dostanem na konci len hlášku o nejakej chybe. Škoda, ale ešte raz ďakujem za ochotu.
U mna tiez Android 11 a appka bezi bez problemov
da sa aktivovat badoo++/premium free ?
Nie som si istý .. ale tuším že keď dáš vymazať účet tak ti to dajú vyskúšať na týždeň zadarmo.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
neviete o aké povolenie sa presne jedná? ak to zakážem bude to robiť problém?
-
ja_som
Star
- Kontaktovať používateľa:
Pre Aliexpress môžeš zakázať všetko, ja som preň nepovolil nič a funguje bez problémov.
Bližšie info ohľadom toho povolenia:
https://android-developers.googleblog.c ... ermissions
Bližšie info ohľadom toho povolenia:
https://android-developers.googleblog.c ... ermissions
-
K-u-b-i-a-k
Addict
tak okrem systémových app to má povolené fb, messenger, whatsapp, instagram a appka od sušičky.
-
ja_som
Star
Neviete o apke alebo web stránke na ktorej sa dá vyhľadávať v akciových letákoch? V Kimbino to fungovalo, dal som do vyhľadávania napr. mitická a našlo mi to všetky letáky v ktorých je, ale už to nejak nefunguje.
Appka Dohliadač a Zlacnene.sk
-
ja_som
Star
Dohliadač som nenašiel ale zlacnene.sk funguje, vďaka.
Zlacnene.sk je aj appka.
Je aj www.dohliadac.sk , webová verzia.
Je aj www.dohliadac.sk , webová verzia.
-
ja_som
Star
Na webe dohliadača sa mi nepodarilo vyhľadať napr. spomínanú mitickú aj keď je v Tesco letáku a podľa zlacnené aj v Bille. Zlacnené ma apku z pred takmer 10 rokov, ktorá moc nefunguje. Ale web je OK.
Tak prave Miticka nie je nic moc, ked chces usetrit, myslim ze najlacnejsiu mineralku ma Lidl, tusim bola cena asi polovicna oproti Mitickej v akcii, ale celkovo balena voda nie je ani lacna, ani zdrava, ja som zacal pit ovela menej mineralky, pijem hlavne vodu z vodovodu a zvykol som si, bolo to kvoli zalohovaniu, nechce sa mi chodit s tymi vrecami stale.
Prip. este sodastream, bombicky su sice drahe, asi 25€, ale vymena prazdnej za plnu je asi za 7-8€ a netreba nosit tie plne flase, ani prazdne potom. No je to OT, riesi sa to v teme Zalohovanie flias a je tusim aj tema o Sodastream.
Prip. este sodastream, bombicky su sice drahe, asi 25€, ale vymena prazdnej za plnu je asi za 7-8€ a netreba nosit tie plne flase, ani prazdne potom. No je to OT, riesi sa to v teme Zalohovanie flias a je tusim aj tema o Sodastream.
-
ja_som
Star
Lidlovská mi nechutí, chutí mi Mitická a Magnézia, ale tá je ešte drahšia. Kupujem si balík do práce, cestou mám takmer všetky možné obchody a preto si pozerám kde je najlacnejšia, aj keď v podstate ide len o 10-15 centov. Keď prišli so zálohovaním tak som na chvíľu prestal a kúpil som si Soda stream, ale do 2 týždňov som ho vrátil, 1. nikdy nebola rovnako bublinkavá, občas príliš a občas takmer vôbec, 2. z vody som cítil chlór.
Ale to sme už mimo témy.
Ale to sme už mimo témy.
Saguaro (LIDL) a Bonaqua (TESCO) idú na dračku v rámci SK.
Este pozor na toto:
Pitie vody z PET fľaše vyhriatej na slnku môže byť rizikové - Správy RTVS
Inak chut je tiez o zvyku, dolezita je aj teplota, inak chuti chladena, mozes nechat vodu odstat, ale je to vazne OT, tak tu je posledna stranka temy, kde sa prave toto riesi:
Zálohovanie PET fliaš a plechoviek - Strana 8 - www.hojko.com
Pitie vody z PET fľaše vyhriatej na slnku môže byť rizikové - Správy RTVS
Inak chut je tiez o zvyku, dolezita je aj teplota, inak chuti chladena, mozes nechat vodu odstat, ale je to vazne OT, tak tu je posledna stranka temy, kde sa prave toto riesi:
Zálohovanie PET fliaš a plechoviek - Strana 8 - www.hojko.com
-
host5
Light Star
Caute,
vedeli by ste mi poradit appku na android TV, ktorá vie cez LANku načítať fotky zo samba serveru a prezentovat ich automaticky na TV ako setric obrazovky? Niečo kde nastavím, že by to išlo od rana do večera a potom sa to vyplo na noc.
Ďakujem
vedeli by ste mi poradit appku na android TV, ktorá vie cez LANku načítať fotky zo samba serveru a prezentovat ich automaticky na TV ako setric obrazovky? Niečo kde nastavím, že by to išlo od rana do večera a potom sa to vyplo na noc.
Ďakujem
Ahojte,
prosím vás, hľadám offline video player na ktorom ak potiahnete prstom nahor, zobrazí vám ďalšie videa, podobne ako to ma youtube aplikácia.
Vyskúšal som viacero playerov, ale pri potiahnutí prstom po displeji smerom nahor, sa buď pridal jas, alebo zvuk.
Ďakujem.
prosím vás, hľadám offline video player na ktorom ak potiahnete prstom nahor, zobrazí vám ďalšie videa, podobne ako to ma youtube aplikácia.
Vyskúšal som viacero playerov, ale pri potiahnutí prstom po displeji smerom nahor, sa buď pridal jas, alebo zvuk.
Ďakujem.