Pokroky v sociálnom živote

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Terepin
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Pokroky v sociálnom živote

Príspevok od používateľa Terepin »

Úprimne poviem, aj mňa to napadlo. Ja som bol od malička iný. Nikdy me nezaujímalo to, čo mojich rovesníkov. Nikdy som nepočúval hudbu, ktorú ostatní (ostatne, ešte aj tu mi bolo v minulosti vynadané do ko*ot kvôli hudbe, ktorú som sem dával). Nikdy som ani nebol obľúbený a vždy som bol šikanovaný. Na druhej strane, tých pár kamarátov, čo som si našiel na strednej, som si zachoval do teraz a po dvadsiatich rokoch som jednému bol na svadbu, čiže až také katastrofálne to zase nie je. Ale som značne polarizujúca osobnosť, hlavne na internete.

Čo sa sedení s psychologičkou týka, tak k žiadnemu konkrétnemu záveru sme sa nedopracovali a nič mi nebolo diagnostikované.

No a čo sa dievčat týka, tak posledný záujem o mňa prejavili na základnej škole a aj to len dva. Potom počas strednej na tréningu karate som sa dal dokopy s jednou na dva týždne, ale tam to bolo vzájomné. A odvtedy ticho pešine; všetky ženy, ktoré som spoznal, som aj pozval von a všetky ma odmietli.
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Čo sebareflexia? Povedal by si o sebe, že nejakú máš?
Dokážeš zhodnotiť svoje správanie sa z pohľadu tretej osoby? Keď dostaneš od niekoho negatívnu reakciu, dokážeš rozlíšiť, či to bolo tou druhou osobou (bol to blbec) alebo tebou? (zachoval si sa ako blbec).
Pozri si prosím znova to video z mojho postu post2401639.html#p2401639 Dokážeš zhodnotiť, prečo sa ten aktér choval ako total moron?
Terepin
Addict
Addict

Poviem to takto: nikto ma neokydal viac ako ja sám. Som tá najsebakritickejšia osoba široko-ďaleko. Trvalo mi roky kým som sa naučil sám seba za čokoľvek pochváliť a ešte aj teraz to zanecháva horkú pachuť v ústach.

Lebo reagoval ako ch*j? Síce som okolo cudzích žien nervózny, ale zase nereagujem ako ko*ot.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

Terepin

partnersky vztah si vyzaduje z oboch stran komunikativnost, empatiu.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

Terepin napísal: 03 júl 2022, 19:34 ostatne, ešte aj tu mi bolo v minulosti vynadané do ko*ot kvôli hudbe
vynadane ti bolo, lebo si kazdy den posielal 10 "pesniciek" (soundtrackov do vytahov a zachodov) v teme Pesnicky, ktore si musite vypocut.
Terepin
Addict
Addict

gogo956 napísal: 03 júl 2022, 20:52 Terepin

partnersky vztah si vyzaduje z oboch stran komunikativnost, empatiu.
Tej empatie mám až príliš. A teraz to nehovorím len aby som bol cool, ja to myslím doslova - som hypersenzitívny:
https://www.alenawehle.cz/blog/detail-1 ... tivite-hsp

Autoeditácia príspevku po 2 min 1 sek:
mirak2 napísal: 03 júl 2022, 20:59soundtrackov do vytahov a zachodov
Práve si potvrdil, čo som tvrdil.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

prides na stretko alebo zase zabudnes?
Terepin
Addict
Addict

Do Žiliny? Môžem prísť, i keď som tam v živote nebol.
beardie
Redeemer
Redeemer

Terepin napísal: 03 júl 2022, 19:02To nie je mindset, to sú fakty. To sa skutočne stalo. Absolútne nič z toho, čo som vyskúšal, nefungovalo. 100% neúspešnosť.
zbezne som to presiel, ale toto ma celkom zarazilo

pises tu casto o socialnom statuse, peniazoch, atd, ale na prve stretnutie (nie rande) nic z toho netreba
tazko sa dostanes na 2. level (rande), ked nie si schopny ist ani len sa s niekym nezavazne stretnut

ta neschopnost je cisto len tvoj problem, neexistuje, aby ziadna zenska za 15 (slovo PATNAST) rokov nesla nezavazne von
ty si to sabotujes uplne a prvoplanovo sam
Terepin
Addict
Addict

Je to kľudne možné. Ako vravím, proste som ich pozval von na kávu. Normálne, neslintal som pri tom, ani sa mi netriasol hlas. Proste všetky odmietli.
gogo956
Redeemer
Redeemer

asi by bolo naozaj dobre urobit nieco s tou postavou. Nie ze by to bolo u chlapa to najdolezitejsie, to sme si tu uz vysvetlili ze nie. Ale v tvojom pripade by ti to zlepsilo sebavedomie a u zien by si ziskal aspon par percent hore a tym padom vacsiu sancu na nieco.
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Terepin napísal: 03 júl 2022, 19:59 Poviem to takto: nikto ma neokydal viac ako ja sám. Som tá najsebakritickejšia osoba široko-ďaleko.
To nie je odpoveď na otázku. Sebakritika nie je to isté ako sebareflexia.
Sebareflexia zahrňuje korekciu tých sebakritizovaných akcií a potom rozlíšenie toho, či bola chyba v tebe alebo chyba v tej druhej osobe. Inými slovami, rozlíšit, či si sa zachoval ako blbec, alebo tá druhá osoba nevedela oceniť tvoje kvality.
Terepin napísal: 04 júl 2022, 11:01 Proste všetky odmietli.
A v tomto bode je mi to podozrivé. Vieš prosím nejak zreplikovať nejaký dialóg alebo popísať nejakú situáciu, ktorá takto prebehla?
Terepin napísal: 03 júl 2022, 19:59 Lebo reagoval ako ch*j? Síce som okolo cudzích žien nervózny, ale zase nereagujem ako ko*ot.
Lebo podľa tvojho textového popisu mi strašne pripomínaš toho chu*a z toho filmu, ja si úplne predstavujem tú protivnosť a istú povýšeneckosť, ktorú tu prejavuješ opakovane voči viacero členom fóra, ktorí ti v dobrom radili.
Na tie otázky ohľadom tých sedení u psych* si tiež odpovedal protivne, teda vlastne neodpovedal, resp. nič sme sa nedozvedeli.

Snažím sa tak nejak veriť tomu, že naživo nie si taký protiva ako v textovej forme.
beardie napísal: 03 júl 2022, 21:16 prides na stretko alebo zase zabudnes?
Ak platí 30.7., tak by som tiež dorazil, ak to teda nevadí iným potencionálnym účastníkom. :)
gogo956 napísal: 04 júl 2022, 13:17 asi by bolo naozaj dobre urobit nieco s tou postavou. Nie ze by to bolo u chlapa to najdolezitejsie, to sme si tu uz vysvetlili ze nie. Ale v tvojom pripade by ti to zlepsilo sebavedomie a u zien by si ziskal aspon par percent hore a tym padom vacsiu sancu na nieco.
Prestaň mu radit tieto chobotiny, autor témy nemá problém s postavou ani bankovým kontom ani sociálnym statusom, jeho problém je niekde úplne inde.
Apropo, neexistuje jediný dokaz o tom, že ty sám si nejaký úspešný podnikateľ, ako o sebe tvrdíš a odvolávaš sa na tie tvrdenia ako ku kľúču k tvojmu úspešnému životu, ku ktorého existencii tiež neexistuje žiaden dokaz.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Andi_Cibula

to ze sa so zmenou postavy meni aj sebavedomie muža/ženy je normálna vec,hlavneu tych ktori toho sebavedomia vela nemaju, pre teba osobne je to možno "chobotina", to je v poriadku
apropo, neexistuje jediný dokaz o tom, že ty sám si nejaký úspešný podnikateľ, ako o sebe tvrdíš a odvolávaš sa na tie tvrdenia ako ku kľúču k tvojmu úspešnému životu, ku ktorého existencii tiež neexistuje žiaden dokaz.
to prosím ta patrilo komu? nesplietol si sa? celkovo, už si mal aj lepšie prispevky :)
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Lepšia postava a vyššie (ale zdravé) sebavedomie nie je to jediné, ale určite je to diel skladačky a vie to dosť pomôcť. Súhlasím ale s tým že u Terepina je problém inde a že téma cvičenia, postavy a vzhľadu sa tu už 75 krát rozoberala.
Terepin
Addict
Addict

Andi_Cibula napísal: 04 júl 2022, 13:44To nie je odpoveď na otázku. Sebakritika nie je to isté ako sebareflexia.
Sebareflexia zahrňuje korekciu tých sebakritizovaných akcií a potom rozlíšenie toho, či bola chyba v tebe alebo chyba v tej druhej osobe. Inými slovami, rozlíšit, či si sa zachoval ako blbec, alebo tá druhá osoba nevedela oceniť tvoje kvality.
Podľa slovenského slovníka sú tie dve slová synonymá. Ale áno, veľa vecí som na sebe odvtedy zmenil.

Autoeditácia príspevku po 1 min 31 sek:
Andi_Cibula napísal: 04 júl 2022, 13:44A v tomto bode je mi to podozrivé. Vieš prosím nejak zreplikovať nejaký dialóg alebo popísať nejakú situáciu, ktorá takto prebehla?
"Šla by si so mnou v piatok na kávu?"

Autoeditácia príspevku po 3 min 4 sek:
Andi_Cibula napísal: 04 júl 2022, 13:44Lebo podľa tvojho textového popisu mi strašne pripomínaš toho chu*a z toho filmu, ja si úplne predstavujem tú protivnosť a istú povýšeneckosť, ktorú tu prejavuješ opakovane voči viacero členom fóra, ktorí ti v dobrom radili.
Na tie otázky ohľadom tých sedení u psych* si tiež odpovedal protivne, teda vlastne neodpovedal, resp. nič sme sa nedozvedeli.

Snažím sa tak nejak veriť tomu, že naživo nie si taký protiva ako v textovej forme.
Ku ľuďom sa nesprávam hnusne pokiaľ mi na to nedajú dôvod. A odmietnutie pozvania na kávu nie je jeden z tých dôvodov. Ostatne, jednou z nich sa kamarátim doteraz.
Ku sedeniam som napísal všetko, čo si z nich po toľkých rokoch pamätám. Viac ku ním nemám čo povedať.

Autoeditácia príspevku po 1 min :
Andi_Cibula napísal: 04 júl 2022, 13:44Prestaň mu radit tieto chobotiny, autor témy nemá problém s postavou ani bankovým kontom ani sociálnym statusom, jeho problém je niekde úplne inde.
Lenže ja problémy s postavou mám.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

"Šla by si so mnou v piatok na kávu?" ... nečudujem sa že ťa odmietla, otrepaná fráza, nič originálne.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Terepin

na tom stretku ked prides nech chalani s tebou pokecaju a mozno najdu nieco co by sa dalo zmenit k lepsiemu, mozno komunikaciu, mozno nieco ine. To je normalne ze clovek na seba sameho vidi najmenej.. Mozno ti daju naozaj zaujimavu myslienku :)
Terepin
Addict
Addict

Blastbit napísal: 04 júl 2022, 14:53 "Šla by si so mnou v piatok na kávu?" ... nečudujem sa že ťa odmietla, otrepaná fráza, nič originálne.
Čo by na tom malo byť originálne? Doslova som ju pozýval na kávu. Čo by bolo dostatočne "originálne"? "Mám chuť na opitú je*ačku. Nechceš sa ožrať?"
beardie
Redeemer
Redeemer

musi tomu predsa predchadzat nejaka ina konverzacia, siel by si na kavu s niekym, kto by ta na nu pozval na ulici bez toho, aby ste sa aspon trochu poznali? s nahodnym clovekom?
Terepin
Addict
Addict

Ale to bolo v rámci partie.
Napísať odpoveď