Skusenosti s online zoznamkami (badoo,pokec,tinder)
Re: Skusenosti s online zoznamkami (badoo,pokec,tinder)
Ale veď ja s tebou súhlasím. Rozhodne je fajn prísť s niečím originálnym a prejaviť záujem, namiesto suchého "ahoj" (čo je niekedy fajn, ak sú sympatie aj bez kecov), alebo otrepanej pickup line. To je bez debaty. Len vravím, že ten screenshot už mi pôsobí ako tlačenie na pílu a baba, čo sa na toto chytí musí byť naozaj "podobne" naladená (mne asi nesympatická), pretože to množstvo silených otázok (fakt silených...) mi príde ako podklad na seriál o sociopatovi na Netflixe.
Ale hej, ja s Tindrom skúsenosti nemám, čiže ti do toho rozhodne kecať nejdem, a ty máš o 2,5 roka skúseností viac ako ja, takže držím hubu. Len hovorím, ako by to na mňa pôsobilo na mieste tých žien. 
Aj na mna to posobi trochu silene, viacmenej sa pytas komplet na cely jej profil. Este na jednu cast ok.
Ale samozrejme, ak s tym mas uspech, tak go for it, jednoznacne!
Celkom ma zaujalo ze swipujes 1/10 doprava. To mi pride velmi malo. Akoze pre Tinder algoritmus aspon budes zaujimavejsi, co je dobre
Ale ak sam pises, ze si nehladal nic konkretne tak mi to pride zvlastne. Neviem ci len mne sa zda, ale podla mna je na Tinderi je obrovske mnozstvo krasnych bab (alebo len ja nie som taky vyberavy), cize keby som swajpoval manualne ja, tak davam podla mna 7/10 doprava.
Lebo je mi predsa jedno, ze spuli pery a ma mozno nevyplneny profil. Ak nehladam priatelku, ale len niekoho na sex/pokec, tak aj takato predsa moze byt fajn.
Ale samozrejme, ak s tym mas uspech, tak go for it, jednoznacne!
Celkom ma zaujalo ze swipujes 1/10 doprava. To mi pride velmi malo. Akoze pre Tinder algoritmus aspon budes zaujimavejsi, co je dobre
Ale ak sam pises, ze si nehladal nic konkretne tak mi to pride zvlastne. Neviem ci len mne sa zda, ale podla mna je na Tinderi je obrovske mnozstvo krasnych bab (alebo len ja nie som taky vyberavy), cize keby som swajpoval manualne ja, tak davam podla mna 7/10 doprava.
Lebo je mi predsa jedno, ze spuli pery a ma mozno nevyplneny profil. Ak nehladam priatelku, ale len niekoho na sex/pokec, tak aj takato predsa moze byt fajn.
Najlahšie pre chlapa je dať na sociálne siete svoju fotku s vyšportovanou postavou napr v tielku pri peknom aute, alebo pri skupinke iných žien napr spolužiačky.Potom stačí stručná jasná originálna správa niekde na verejný čet,nejaké to zaujme a tým pádom ženy budú písať aj prvé.
Vždy je lepšie ked sa ženská viac snaží ako chlap,ked sa chlap snaží z jej uhla pohladu to može vyzerať ako tlačenie na pílu,snaha zaujať.
No a potom jej zaujem može ist prudko dole a to je len čet. Sak tá si povie, no nevadí ved dalsích 30 chlapov mi píše, jeden chlap hore dole.
Aj vo vzťahu je vždy lepšie, ked žena viac miluje muža, ako muž ženu. Pri radodajnej frajerke to je jedno, tá dá každemu druhému.
Každý normálny chlap chce ženu ktorá je verná a ktorá nemá príliš vela zárezov alebo zoznam zásunov. To jest od 10 chlapov a viac na sex.
Vždy je lepšie ked sa ženská viac snaží ako chlap,ked sa chlap snaží z jej uhla pohladu to može vyzerať ako tlačenie na pílu,snaha zaujať.
No a potom jej zaujem može ist prudko dole a to je len čet. Sak tá si povie, no nevadí ved dalsích 30 chlapov mi píše, jeden chlap hore dole.
Aj vo vzťahu je vždy lepšie, ked žena viac miluje muža, ako muž ženu. Pri radodajnej frajerke to je jedno, tá dá každemu druhému.
Každý normálny chlap chce ženu ktorá je verná a ktorá nemá príliš vela zárezov alebo zoznam zásunov. To jest od 10 chlapov a viac na sex.
Blastbit napísal: 05 júl 2022, 16:19Najlahšie pre chlapa je dať na sociálne siete svoju fotku s vyšportovanou postavou napr v tielku pri peknom aute
Porátaj kamošov ktorý majú vyšportovanú postavu a vzťah
U mna tiež pár.Ale ženy neohrdnu vypracovaným chlapom ked nanho natrafia.Tvoj nazor som asi este necital v takýchto temach, toto ma zaujalo že co podla teba ženy zaujima tak najviac, že po čom tužia 
Toto je priorita tak do 20 max 22r. Inac fakt nie.
to je pravda, ale ked si poratam kolko povrchnych znamosti mali oproti ostatnym kamosom, tak tam rozdiel v ich prospech vidimfildinko napísal: 05 júl 2022, 17:04 Porátaj kamošov ktorý majú vyšportovanú postavu a vzťah. Ja sa snažím ale narátal som ich iba pár. Myslím si že ženy až tak po tomto netúžia.
![]()
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
A na toto si prišiel z vlastnej skúsenosti? Alebo si to niekde čítal? Alebo ti to vraveli vyšportovaní kamaráti?Blastbit napísal: 05 júl 2022, 16:19 Najlahšie pre chlapa je dať na sociálne siete svoju fotku s vyšportovanou postavou napr v tielku pri peknom aute, alebo pri skupinke iných žien napr spolužiačky.Potom stačí stručná jasná originálna správa niekde na verejný čet,nejaké to zaujme a tým pádom ženy budú písať aj prvé.
Ja sa teraz zdvorilo pýtam, že kto verí týmto (ako som tu už v inej téme nazval) chobotinám, kde a ako vznikol tento mýtus, že ženy vyžadujú presne toto a bez toho muž nemá šancu?
Veľa vláken takejto témy na rôznych platformách je zasraných touto chobotinou a ja teda neviem, kde sa to vzalo a prečo niektorí tomu veria a sami to nevedia potvrdiť nejakou vlastnou skúsenosťou.
Ja si praveze uz dost dlho vsimam ako na prvy pohlad nie pekny chlap (aj ked na to nemam radar) ma pri boku uplnu supu.
Andi - vlastná skusenosť po 20 sklamaniach, skúsenosti iných chlapov na iných forach a áno mám pár nabúchaných kamarátov a majú solídne uspechy s babami. Ja nevidim nič zlé na tom, ked chlap sa snaží v každom ukazovateli byť na čo najvyššom možnom leveli a aby sa za nim ženské nahanali,nie naopak on za nimi len čo na to doplatí(doplatil som). Sú aj baby co maju vyhradený typ že tú šancu skrátka nedajú inému.
wladas - krása je síce subjektívna no na kolko žiješ v BA a zrejme hovoríš o ženách v BA, tak tí chalani musia mať adekvátny plat,postavenie.
Alebo druhý dôvod, kočka si povie že bude mať radšej pri sebe menej pekneho chlapa ktorí ju nepodvedie narozdiel od krásavca ktorý by ju podviedol. Ak tá kočka má takéto skusenosti s chlapmi.Ale so žobrákom sa bratislavská kočka isto nebude ťahať ak má ona nejaké vzdelanie,prácu za už viacmenej slušný plat.
wladas - krása je síce subjektívna no na kolko žiješ v BA a zrejme hovoríš o ženách v BA, tak tí chalani musia mať adekvátny plat,postavenie.
Alebo druhý dôvod, kočka si povie že bude mať radšej pri sebe menej pekneho chlapa ktorí ju nepodvedie narozdiel od krásavca ktorý by ju podviedol. Ak tá kočka má takéto skusenosti s chlapmi.Ale so žobrákom sa bratislavská kočka isto nebude ťahať ak má ona nejaké vzdelanie,prácu za už viacmenej slušný plat.
To, že 80 zo 100 žien (môj skreslený odhad, ničím nepodložený) opíše fyzicky "ideálneho chlapa" ako vyšportovaného (nie nutne svalovca, proste fit chlapa) je úplne normálne. Naopak väčšina chlapov uprednostní asi štatisticky ženu s fajn postavou - čo ale narozdiel od chlapa neznamená nutne chudá, šľachovitá, svalnatá. Veď prieskumy sú - pointa je, že chlap musí pre taký ten všeobecný priemerný "ideál" makať oveľa viac, ako žena, pretože u žien väčšina chlapov fitko nevyžaduje.
To ale NEZNAMENÁ že iba fitnesáci a kulturisti si nájdu partnerku. To je úplny bullshit. Ale je úplne prirodzené, že chlapi s peknou postavou (a vzhľadom) majú u žien 10x väčší úspech, rovnako ako pekné ženy oproti menej pekným. Nie je na tom nič zlé, tak to proste chodí. Samozrejme na planéte je takýchto "ideálnych" ľudí len zlomok a preto aj väčšina priemerných (alebo dajme tomu nie veľmi atraktívnych) je zadaných. Pretože jednak často platí, že väčšinou "každý hrá vo svojej lige" (hnusné pomenovanie, ale väčšinou áno), a tiež platí, že drvivá väčšina nepovažuje svojho partnera/ku za ideál krásy - a opäť, nie je na tom nič zlé.
Aby som zhrnul, je ko*otina tvrdiť, že musíš byť vysekaná skriňa, aby si mal úspech, ale je rovnaká ko*otina tvrdiť, že ti to nepomôže. Tiež záleží od toho, kde a akú ženu hľadáš. Pretože sú miesto a sú ženy, ktoré naozaj za takýmito idú. Našťastie každý chlap s elementárnym zmyslom vnímania ich vie rozoznať a vyfiltrovať buď pohľadom, alebo po pár vetách.
To ale NEZNAMENÁ že iba fitnesáci a kulturisti si nájdu partnerku. To je úplny bullshit. Ale je úplne prirodzené, že chlapi s peknou postavou (a vzhľadom) majú u žien 10x väčší úspech, rovnako ako pekné ženy oproti menej pekným. Nie je na tom nič zlé, tak to proste chodí. Samozrejme na planéte je takýchto "ideálnych" ľudí len zlomok a preto aj väčšina priemerných (alebo dajme tomu nie veľmi atraktívnych) je zadaných. Pretože jednak často platí, že väčšinou "každý hrá vo svojej lige" (hnusné pomenovanie, ale väčšinou áno), a tiež platí, že drvivá väčšina nepovažuje svojho partnera/ku za ideál krásy - a opäť, nie je na tom nič zlé.
Aby som zhrnul, je ko*otina tvrdiť, že musíš byť vysekaná skriňa, aby si mal úspech, ale je rovnaká ko*otina tvrdiť, že ti to nepomôže. Tiež záleží od toho, kde a akú ženu hľadáš. Pretože sú miesto a sú ženy, ktoré naozaj za takýmito idú. Našťastie každý chlap s elementárnym zmyslom vnímania ich vie rozoznať a vyfiltrovať buď pohľadom, alebo po pár vetách.
Aj som myslel, že napíšem dlhší nazor z reálnych skusenosti aj z minulosti ale nakolko mna málokto rád dlhšie čita tak len v skratke.
Sancu na baby má aj obezny aj moc chudý chlap aj nízky aj vysoký. V chudobnej krajine v rámci EU ako je SR maju slovenky vyššie poziadavky.
Chudobná baba nechce chudáka, bohatá nechce chudáka, jedine tak na románik a aj to musí dobre vyzerať a sexuálne ju velmi pritahovať.
Obezny by mal schudnuť, moc chudý a nízky chlap sa naopak vymakať ak mu to fyzické zdravie dovolí. Urobiť hodnotnejšiu verziu seba sameho v kazdom smere. Cim viac bodov chlap má, tým viac mu ženy napíšu aj prvé na čete a aj zavolaju skorej von ako on by volal tie baby.
To je pointa celeho, aby chlapa nahanali ženy a nie naopak. Slovenky su povahovo väčšinou otrasné baby(rátam tie stovky s ktorými som písal a desiatky ktoré som spoznal), vysoké ego,narcizmus,radodajné dosť,robia si zoznamy chlapov. Ako keby sa revanšovali bad boyom ktorí ich nechali alebo co. Možno je to sposobené aj regionom, sú dediny a oblasti kde to ludom špliecha na maják a niekde viac dobrosrdečný,uprimnejší,láskavejší aj vernejší a to sa týka aj žien."Teoria alfa s" od qwertyho spred pár rokov mala predsa len nieco do seba.
Predsa,aj rozchody,rozvody v SR sú častejšie nez v rámci EU z dovodov nedostatku penazí,atraktivity partnera,nevery z vyplyvajucich dovodov.
Sancu na baby má aj obezny aj moc chudý chlap aj nízky aj vysoký. V chudobnej krajine v rámci EU ako je SR maju slovenky vyššie poziadavky.
Chudobná baba nechce chudáka, bohatá nechce chudáka, jedine tak na románik a aj to musí dobre vyzerať a sexuálne ju velmi pritahovať.
Obezny by mal schudnuť, moc chudý a nízky chlap sa naopak vymakať ak mu to fyzické zdravie dovolí. Urobiť hodnotnejšiu verziu seba sameho v kazdom smere. Cim viac bodov chlap má, tým viac mu ženy napíšu aj prvé na čete a aj zavolaju skorej von ako on by volal tie baby.
To je pointa celeho, aby chlapa nahanali ženy a nie naopak. Slovenky su povahovo väčšinou otrasné baby(rátam tie stovky s ktorými som písal a desiatky ktoré som spoznal), vysoké ego,narcizmus,radodajné dosť,robia si zoznamy chlapov. Ako keby sa revanšovali bad boyom ktorí ich nechali alebo co. Možno je to sposobené aj regionom, sú dediny a oblasti kde to ludom špliecha na maják a niekde viac dobrosrdečný,uprimnejší,láskavejší aj vernejší a to sa týka aj žien."Teoria alfa s" od qwertyho spred pár rokov mala predsa len nieco do seba.
Predsa,aj rozchody,rozvody v SR sú častejšie nez v rámci EU z dovodov nedostatku penazí,atraktivity partnera,nevery z vyplyvajucich dovodov.
-
javatar
Hardcore addict
Blastbit - to fakt veris tomu, ze zeny vo vseobecnosti uvazuju ako manipulatorky a kazdeho chlapa posudzuju podla toho co by od neho vedeli dostat?
Jasne, ze tu zenu musis pritahovat aby si s tebou nieco zacala, to plati aj naopak. Jasne, ze chlap je viac pritazlivy pre zeny dostane od nich viac pozornosti a casto aj iniciativu (tie zeny su si casto vedome, ze maju konkurenciu). To tiez plati aj naopak.
Neviem s akymi zenami si sa ty na SR stretaval ale znie to ako keby si vyhladaval zlu spolocnost - alebo (a to je pravdepodobnejsie) sa zameriavas (kludne aj podvedome) na to aby si videl tie "red pill truths".
Ano aj Qwerty mal nieco do seba so svojimi teoriami a svojou exentricitou (mal som moznost ho aj stretnut osobne), aj red pill ponuka pohlad ktory zhruba aproximuje realitu. Ale ta je trosku zlozitejsia. Peniaze a socioekonomicky status su dolezite - ale nie su vsetko.
Jasne, ze tu zenu musis pritahovat aby si s tebou nieco zacala, to plati aj naopak. Jasne, ze chlap je viac pritazlivy pre zeny dostane od nich viac pozornosti a casto aj iniciativu (tie zeny su si casto vedome, ze maju konkurenciu). To tiez plati aj naopak.
Neviem s akymi zenami si sa ty na SR stretaval ale znie to ako keby si vyhladaval zlu spolocnost - alebo (a to je pravdepodobnejsie) sa zameriavas (kludne aj podvedome) na to aby si videl tie "red pill truths".
Ano aj Qwerty mal nieco do seba so svojimi teoriami a svojou exentricitou (mal som moznost ho aj stretnut osobne), aj red pill ponuka pohlad ktory zhruba aproximuje realitu. Ale ta je trosku zlozitejsia. Peniaze a socioekonomicky status su dolezite - ale nie su vsetko.
javatar - len odpoved na tvoju otázku a jedna pochvala k tomu. Ano verím niektoré viac, iné menej, ale na všetkom záleží.
Nejaký obezny IT co zarobí 3000 eur si najde babu, ženská mu síce sem tam roztiahne nohy, ale bude hladať aj inde, niečo mužnejšie.
Teraz tá pochvala " Peniaze a socioekonomicky status su dolezite - ale nie su vsetko."...áno tak jest, ale skrátka sú doležité. Každej na tom záleží.
Nejaký obezny IT co zarobí 3000 eur si najde babu, ženská mu síce sem tam roztiahne nohy, ale bude hladať aj inde, niečo mužnejšie.
Teraz tá pochvala " Peniaze a socioekonomicky status su dolezite - ale nie su vsetko."...áno tak jest, ale skrátka sú doležité. Každej na tom záleží.
Myslim ze socioekonomicky status je uplne nepodstatna vec. Skor je to proste o osobnom pristupe a ako to so zenami vies. Poznam ludi co vyzeraju ako retardi, spravaju sa ako retardi, zarabaju totalne hovno a zenske sa dobre ze o nich nebiju.Blastbit napísal: 07 júl 2022, 11:08 javatar - len odpoved na tvoju otázku a jedna pochvala k tomu. Ano verím niektoré viac, iné menej, ale na všetkom záleží.
Napr. moj pripad, mam atleticku postavu, zarabam daleko nad 3000 eur, viem si vydobit postavenie medzi muzmi, ale so zenami to moc neviem, teda sa ich okolo mna ani moc nemota... Takze vobec si nemyslim ze to je nejako zvlast dolezite...
Zenské co sa biju o retardov ktorí sa tak aj správajú, sú presne také isté a radodajné, takú by si nechcel ver mi, poznal som také.
Kedže píšeš že je to o prístupe tak v tomto prípade o tvojom. K ideálu ti chýba sa viac pohybovať medzi ženami,alebo četovať snimi napr na FB že si ich pridáš na FB alebo ony teba.Zaujmeš ich a pojdu ťa ťahať von aj samé.Aj ukáž svoju postavu na fotkách aj napr auto, skus to určite to zaberie. Aj taký účes chlapa dokáže zmeniť pohlad na chlapa zo strany žien, aj strnisko alebo oholená tvár, prípadne usmev.
Tie ženské si možu myslieť že si zrejme zadaný. Alebo sukničkár pri ktorom si povedia ze ten ide s každou. Toto nevadí len radodajkám.
Nevravím ze ked napíses 30 ženám ze 30 zien hned po tebe pojde ale aspon okolo 5-10 by šlo von aj docela skoro. A zadané neriešiť nijako.
Potom sem napíš napr po mesiaci či to zabralo či nie. Ak nezabralo, dávam svoje slovo(niečo ako prísaha) aj tuto osadenstvu fora, že sem viac prispievať nebudem do tém ohladom žien a ani do tém v Láska,vztahy,priatelstvo.Cize od 7.8. by som sa k ženám,vztahom nijako nevyjadroval
Kedže píšeš že je to o prístupe tak v tomto prípade o tvojom. K ideálu ti chýba sa viac pohybovať medzi ženami,alebo četovať snimi napr na FB že si ich pridáš na FB alebo ony teba.Zaujmeš ich a pojdu ťa ťahať von aj samé.Aj ukáž svoju postavu na fotkách aj napr auto, skus to určite to zaberie. Aj taký účes chlapa dokáže zmeniť pohlad na chlapa zo strany žien, aj strnisko alebo oholená tvár, prípadne usmev.
Tie ženské si možu myslieť že si zrejme zadaný. Alebo sukničkár pri ktorom si povedia ze ten ide s každou. Toto nevadí len radodajkám.
Nevravím ze ked napíses 30 ženám ze 30 zien hned po tebe pojde ale aspon okolo 5-10 by šlo von aj docela skoro. A zadané neriešiť nijako.
Potom sem napíš napr po mesiaci či to zabralo či nie. Ak nezabralo, dávam svoje slovo(niečo ako prísaha) aj tuto osadenstvu fora, že sem viac prispievať nebudem do tém ohladom žien a ani do tém v Láska,vztahy,priatelstvo.Cize od 7.8. by som sa k ženám,vztahom nijako nevyjadroval
Ja ani netvrdim ze mam idealny pristup, iba som chcel povedat ze mozes mat bars co(postavenie, prachy, auta, domy), ale je to aj tak hlavne o tom ake kaleraby vies zene natlacit do hlavy.Blastbit napísal: 07 júl 2022, 12:33 Zenské co sa biju o retardov ktorí sa tak aj správajú, sú presne také isté a radodajné, takú by si nechcel ver mi, poznal som také.
Potom sem napíš napr po mesiaci či to zabralo či nie. Ak nezabralo, dávam svoje slovo(niečo ako prísaha) aj tuto osadenstvu fora, že sem viac prispievať nebudem do tém ohladom žien a ani do tém v Láska,vztahy,priatelstvo.
Vyssie pomenovane veci nerobim ani nemam vo svojom zaujme robit. Este aj s tou jednou zenou s ktorou som to myslel vaznejsie (rozoberal som to v inej teme), tak vsetko nasvedcuje tomu ze to neklapne.
Ale chapem podstatu toho co pises a aj tak si nemyslim ze je to nejake zvlast dolezite.
Takže taký herci,športovci,politici,speváci,podnikatelia by boli tým pádom stále slobodný aj panicovia lebo sak maju majetky,prachy,postavenie aj postavu a celkový výzor. No a jediné šance na to mať baby je byt chudák bez výzoru a s retardovaným správaním.
Skrátka taký chlap vysokej ligy sa nemusí ani moc namahať.Jemu stačí to, že ženy vedia o nom kto to je a čo má a samé ho budú baliť.
Zeny nezaujima chlapove správanie aj povaha. Kolké ziju s nasilnikmi,retardami akých si ty stretol, s veselými, agresívnimi, tichými,kludnými.
Druhá pointa o com píšem je tá aby chlapi aj tu v tomto fore nedoliezali za slovenskými babami ako havkovia, castokrát si to tie zeny nezasluzia.Skorej aby si tie baby uvedomili ze nie su bohyne a že aj slovenský muži si zaslužia uctu a aby sa o nich ženy bili.
Idem sa pozret ktorá to je téma už ani neviem, ked tak ti napíšem nazor na nu v tej téme.
Skrátka taký chlap vysokej ligy sa nemusí ani moc namahať.Jemu stačí to, že ženy vedia o nom kto to je a čo má a samé ho budú baliť.
Zeny nezaujima chlapove správanie aj povaha. Kolké ziju s nasilnikmi,retardami akých si ty stretol, s veselými, agresívnimi, tichými,kludnými.
Druhá pointa o com píšem je tá aby chlapi aj tu v tomto fore nedoliezali za slovenskými babami ako havkovia, castokrát si to tie zeny nezasluzia.Skorej aby si tie baby uvedomili ze nie su bohyne a že aj slovenský muži si zaslužia uctu a aby sa o nich ženy bili.
Idem sa pozret ktorá to je téma už ani neviem, ked tak ti napíšem nazor na nu v tej téme.
-
javatar
Hardcore addict
Blastbit - a to je ten obmedzeny pohlad ktory kritizujem.
Ano socioekonomicky status, vzhlad, velkost organu, a podobne, su sucastou rovnice.
Kde sa ale cela red pill myli
1. Ako velmi su dane veci dolezite. Skutocne nepotrebujes tehlicky a 3000 eurovy plat aby si si nasiel (dobru) zenu.
2. Dane vzorce spravanie bud platia aj na muzov alebo muzi maju svoju alternativu.
Zazil som totiz v zivote prilis vela manipulatorov bez poriadnej prace, bohatstva ci svalov ale vedeli to so zenami tak,ze to nikto nechapal. Zazil som prilis vela osamelych peknych zien ktore nemali naroky na chlapa niekde v oblakoch - a nechceli sa bit o tu povestnu smotanku muzov na vrchole lebo vedeli, ze tam dlhodoby vztah nebude. Videl som vela ludi, co isli zo vztahu s velmi atraktivnym partnerom a uprednostnili radsej niekoho kto aj ten vztah buduje, nie len dobre vyzera. Chodil som so zenou ktora mala napadnikov vela a to som bol este chudobny student s minimalne 15kg nadvahy.
Ak zenu nenudis (to je snad najdolezitejsie), rozumies si s nou a mas svoj zivot viac menej usporiadany (to je to kde prichadza ten socioekonomicky status) tak je dobra sanca, ze ta bude chciet a nepotrebujes tehlicky. Sebavedomie robi viac ako plna penazenka.
Samozrejme zazil som aj kralovske p*ce ktore potrebuju mat svoj instagram plny luxusu - od takych proste cim dalej a velmi rychlo. A ano - online sa nejak koncentruju viac.
Ale k teme.
Online zoznamky nepouzivam uz par rokov. Mal som tam nejake uspechy ale proste sa mi to neoplacalo casovo ani emocionalne. Swipoval som denne a dost a mal som velmi malo matchov, s vacsinou matchov to umrelo po par spravach (ale to je sposobene aj tym, ze ja si s ludmi pisem celkom nerad). Ale tak nedal som az tak vela namahy do profilu a fotiek mam celkovo zo zivota malo (ja sa nefotim pri kazdej prilezitosti).
Mozem potvrdit to co pise Andi-Cibula -> ked je prva sprava vtipna/zaujmava otazka alebo komment tak radi odpisu. Dost z nich si nechce pisat dlhsie, chce sa stretnut (ale potrebujes vhodne vybrat miesto).
Osobne stale odporucam online zoznamkam sa vyhnut a zit dostatocne socialne na to aby clovek mal dost prilezitosti sa zoznamit nazivo.
javatar - tehličky zase moc žien nezaujima, skorej silné ruky,chrbát,ramená,upravené nechty,silné nohy. Opakujem rajdy idu na hocikoho.
Beriem tvoje skusenosti na vedomie, ale byť sebavedomý s peniazmi pri ktorom sa žena nenudí, je skrátka to čo ženy pritahuje najviac.
Mať životnu uroven Rakuska kde aj ženy si zarobia tak sa takéto rozdiely stratia. A hentaký lafovia možu očariť len rajdu, nie normálnu babu.
Online zoznamky ako pokec,my dates, partner na urovni a podobné srandy rozhodne nie. Ked uz písat s babami tak radšej cez FB.
Beriem tvoje skusenosti na vedomie, ale byť sebavedomý s peniazmi pri ktorom sa žena nenudí, je skrátka to čo ženy pritahuje najviac.
Mať životnu uroven Rakuska kde aj ženy si zarobia tak sa takéto rozdiely stratia. A hentaký lafovia možu očariť len rajdu, nie normálnu babu.
Online zoznamky ako pokec,my dates, partner na urovni a podobné srandy rozhodne nie. Ked uz písat s babami tak radšej cez FB.