Blastbitov životný príbeh

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
beardie
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Blastbitov životný príbeh

Príspevok od používateľa beardie »

Blastbit napísal: 20 júl 2022, 17:01štatistika skoro pri 1000 ke žien z toho desiatky vytiahnuté vonku
fajn, niekto by sa na teba vedel obratit v pripade, ze by potreboval nejaku babu vytiahnut von
to ale nema s uspesnymi vztahmi nic spolocne
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Uspešné vztahy? Kedže sa jedná o množné čislo tak asi tak úspešné nie su ked to skončí. Pokial stými ex ostane kamoš je to určitý úspech.
beardie
Redeemer
Redeemer

ze sa ludia rozidu este neznamena, ze to nebol uspesny vztah
casom sa menia osobne priority aj potreby
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Ak si v nom najde pozitiva moze byť, ale neboli úspešne dotiahnuté do konca...Takže kto pochopil že negeneralizujem okej, kto nie nech si to prečíta viackrát z týchto príspevkov. Ešte niečo nové? Chcelo by to poznať aj vaše skúsenosti, viac sexuálnych partnerov znamená len viac zárezov do zoznamu, nie spoznať mentalitu danných dám,slečien alebo radodajok. Bolo by premna zaujimavé vedieť aj vaše životné príbehy detailnejšie rozpísané a čo povazujete za uspech,čo chcete este dosiahnuť v oblasti vztahov atd.
Mne neprekáža ked to budete písať do tejto témy, aj z toho si môžem niečo zobrať do budúcna, co iné urobiť, čo neurobiť atd.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

ked tebe nema zmysel pisat, ty si ako pokazeny gramofon, napises 5x to iste, zareagujem na to a tvoja odpoved bude zase napisat to iste...

uspech v tomto pripade znamena vztah. lebo to je o co tu ide, nie? najst si vztah, partnera.
Blastbit napísal: 20 júl 2022, 17:10 Uspešné vztahy? Kedže sa jedná o množné čislo tak asi tak úspešné nie su ked to skončí. Pokial stými ex ostane kamoš je to určitý úspech.
toto je dalsi krasny priklad o tom ze ty ani neviem co vztah je. dookola pises o tom ze "zasunut" nie je uspech a teraz napises ze vztah ktory skonci tiez nie je uspech... co je potom uspech podla teba? najst si partnera s nim byt do konca zivota?
chapem, to je krasny uspech, ale ten sa neobjavi len tak, na tom musis pracovat a to tak ze si preskaces hromadami vztahov. kazdy zacaty vztah je uspech, hlavne v pripade ludi ako si ty alebo Terepin.

tvoje uspechy v tomto pripade su mizerne. par krat sa ti podarilo babu zbalil a byt s nou nejaky cas kym nezistila co si skutocne za cloveka.
ale napriek tomu miesto toho aby si si k srdcu zobral aspon jednu jedinu vec z toho co ti tu piseme, tak si pojdes dookola svoje...
aky to ma zmysel? co je vlastne tvojim cielom tejto temy? presvedcit vsetkych aky si super clovek a tvoje nazory su pravdive? lebo zatial sa ti to teda nedari. ale zaroven to nevypada ani na to ze by si mal zaujem si nechat poradit alebo pomoct... takze co je tvoj ciel?
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

aacid - "uspech v tomto pripade znamena vztah. lebo to je o co tu ide, nie? najst si vztah, partnera."...ako u koho, niekto berie za uspech početný zoznam sexuálnych partnerov, aby sa cítil/la žiadaný/ná, niečo si dokazuje.
4,5 roka som chodil so ženou ktorá sa nechala ovplyvnovat kamarátkami ktoré podvádzali svojich frajerov, co viac chces pocuť?
No co je vztah? ze jej pomozem vybavit inu prácu, ze jej pomozem zohnat ine auto, ze snou idem na večeru, na chate variť,prať,obliecť periny, ist spolu na nakup, vyznať jej city ona mne...a ty mi napíšeš ze ja neviem co je vztah omg.
" kym nezistila co si skutocne za cloveka."...zase osobné narážky dalo sa opäť čakať že argumenty nebudú,aj ked ti napíšem že opätovne si tie príspevky čitaj.Dám ti tu x príkladov kde negeneralizujem a napíšeš ze generalizujem ženy.
" presvedcit vsetkych aky si super clovek "..to si povedal ty, ja som tu zdielal svoje skusenosti ze nie vsetci ich maju ružové.
A co je zlé na tom, ked chlap mal priatelky z nejakých viac ci menej vážnych pricin sa rozisli a ostali ako kamaráti hm?
"tvoje nazory su pravdive? lebo zatial sa ti to teda nedari."..jasné určite, hlavne ze Hensym a M142 tu tiež niečo podobné zdelili.
Terepin v uvode svojej temy 2007 písal to ako sa bojí žien, má strach..mozno postupom rokov nejakej napísal aj bol vonku a nič z toho, to je teda sakramenský rozdiel. Kto má gule ešte napísať svoj príbeh chronologicky podla rokov a jeho skusenosti dobré a zlé hm?
beardie
Redeemer
Redeemer

Blastbit napísal: 20 júl 2022, 20:55" presvedcit vsetkych aky si super clovek "..to si povedal ty, ja som tu zdielal svoje skusenosti ze nie vsetci ich maju ružové.
vidim to identicky
nieco ako forma sebaprezentacie a potvrdenie vlastnych uspechov, zatial bez pozitivneho dopadu
cakam dalej
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Identicky s aacidovým ci mojim nazorom? Zrejme aacidovým vsimol som si ze si doplnil dalšiu vetu. Zdelil som svoj osobný život, dávam otázky dostávajú sa mi osobné narážky ako niekoho kto reálne mal zrejme menej toho než ja co už. A kto mal viac ved nech to zdelí prečitam si.
beardie
Redeemer
Redeemer

preco si myslis, ze su to narazky?
co ked je to len konstatovanie reality?
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Minulosť a realita rozličné pojmy. Hej v takej aku si predvádzal s jackbom v teme koronavirus ved vieš sám.
beardie
Redeemer
Redeemer

dotykajuc sa tejto oblasti, ja viem ako realita vyzera :)
ale to tu neriesme

co je teda cielom tvojej temy? lebo feedback neakceptujes
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Moj príspevok vyššie "Mne neprekáža ked to budete písať do tejto témy, aj z toho si môžem niečo zobrať do budúcna, co iné urobiť, čo neurobiť atd."...toto nie je feedback?
beardie
Redeemer
Redeemer

nie, pretoze si si zatial nic nezobral k srdcu
nejak som nepostrehol, ze by si niekde napisal: "ano, ten a ten mal pravdu v tom a tom"
prehliadol som to?
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Vy ste tu do mna drbali ze generalizujem všetky ženy..napísal som tu priklady mama,segra,babky,kolegyne,kamošky,manzelky a priatelky kamosov ktorí si rozumeju a sú ok aj so mnou,fešná zuzka čimová dalej,známa zo sídliska a podobne.Predtým v iných temach som tiež rozdelil typy žien,...takže áno prehliadol si.
beardie
Redeemer
Redeemer

dobre
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

Blastbit napísal: 20 júl 2022, 16:41 Vtedy bola slobodná ked bola na VS a vyskušala za mesiac 4 chlapov?
Baba z 2.príkladu zrejme tam ten alkohol zauradoval
Baba z 3. príkladu- no vidíš profesionálka, vedela čo od koho chcela, a dotyčný co snou teraz chodí o tom vie, ked mu to nevadí okej.
ano bola slobodna, u dvojky neuradoval len alkohol, bolo to zlozitejsie a v 3. dotycnemu islo len o sex a ked robila drahoty, tak okamzite zaradil spiatocku. ale to je zbytocne rozvadzat. pointa bola v tom, ze to ako sa nejaka zena k tebe na zaciatku sprava nemusi vela vraviet ani o jej zivote, ani o tom ako sa vas vztah bude vyvijat, preto na tom netreba nejako extra lpiet.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Ok díky za objasnenie..1.myslel som si, 2. čiže aj niečo viac bolo za tým ako len alkohol, 3.aspon ze jej neplatil.
Hej može sa žena ešte zmeniť ujasniť si viac svoje priority, olutovať. Zhodou okolností jedna z top kamošiek bola zrovna taká že mala viacero vztahov a uletov. Sama o sebe povedala ze sa správala ako k*rva. Ale takto co som z nej vycitil bolo jasné ze ked jej umrel otec že snažila na to istým sposobom zabudnuť. Skor sa k*rvila kvoli bolesti na duši ako by chcela dotyčných chlapov na vztahy a úlety.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

Blastbit napísal: 20 júl 2022, 20:55 aacid - "uspech v tomto pripade znamena vztah. lebo to je o co tu ide, nie? najst si vztah, partnera."...ako u koho, niekto berie za uspech početný zoznam sexuálnych partnerov, aby sa cítil/la žiadaný/ná, niečo si dokazuje.
, pytal si sa co znamena uspech, dal som ti odpoved.
Blastbit napísal: 20 júl 2022, 20:554,5 roka som chodil so ženou ktorá sa nechala ovplyvnovat kamarátkami ktoré podvádzali svojich frajerov, co viac chces pocuť?
No co je vztah? ze jej pomozem vybavit inu prácu, ze jej pomozem zohnat ine auto, ze snou idem na večeru, na chate variť,prať,obliecť periny, ist spolu na nakup, vyznať jej city ona mne...a ty mi napíšeš ze ja neviem co je vztah omg.
toto co si napisal podla teba ozaj dokazuje ze vies co je vztah? lebo ak ano tak teda si na velkom omyle. nic z toho co si napisal nema nic spolocne so vztahom. urcite nie zdravym a fungujucim vztahom.
Blastbit napísal: 20 júl 2022, 20:55" kym nezistila co si skutocne za cloveka."...zase osobné narážky dalo sa opäť čakať že argumenty nebudú,aj ked ti napíšem že opätovne si tie príspevky čitaj.Dám ti tu x príkladov kde negeneralizujem a napíšeš ze generalizujem ženy.
nevies ani co je generalizacia... to ze odsudis niekoho na zaklade faktu ze je to zena a podvadza manzela je generalizacia. to ze mas rad svoju mamu ale nijak nevyvracia to ze v inych pripadoch generalizujes.
Blastbit napísal: 20 júl 2022, 20:55A co je zlé na tom, ked chlap mal priatelky z nejakých viac ci menej vážnych pricin sa rozisli a ostali ako kamaráti hm?
to mi povedz ty, ty si napisal ze pokial vztah skoncil tak to asi nebude dobra skusenost.
Blastbit napísal: 20 júl 2022, 20:55"tvoje nazory su pravdive? lebo zatial sa ti to teda nedari."..jasné určite, hlavne ze Hensym a M142 tu tiež niečo podobné zdelili.
ano, suhlasili s malou castou toho si napisal. ako sam vies, pises toho hromady, nieco dobre, nieco zle. sustred sa na tie zle veci snaz sa ich vylepsit.

inak k tvojmu neustalemu "huckaniu" aby ostatni napisali svoj pribeh. na co by to bolo dobre? ty si tiez nenapisal svoj pribeh preto lebo niekto iny ta nutil ale preto ze si sam chcel.
za prve, ja tu potrebu nemam, za druhe, keby som to aj spravil, ako by to pomohlo tebe?
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

aacid - 1.ok vyriešené..2.ja takto, u teba inak tvoja vec..3.zovšeobecnenie v 2013 som o tom písal v ankete..4. vyššie zhodnotené pozri si, 5.dali sem príklady z praxe, podobné ako u mna...zobrať si k srdcu,pochopiť skusenosti aj iných ludí. Vase dristy aj o generalizovaní a osobné utoky ma prinutili hoci som sa uz v temach v LVP prestával vyjadrovať.
marshall
Novice
Novice

Príspevok od používateľa marshall »

Nerozumiem preco tu na Blasbita tak utocite. Svoj nazor si vytvoril na zaklade svojich skusenosti. Pisal ze datoval 35 zien a aj ich vytiahol von. To nie je malo a uz sa da nieco usudzovat. Jeho nazor je uplne v poriadku a do velkej miery s nim suhlasim.

Moj nazor co sa tyka Slovenska. Friend zone a ziskanie spat tvojej ex. Je tu nedostatok naozaj peknych zien. Pekna zena ma xy friedzonakov, ktori sa jej podlizuju aj napriek tomu ze ich uz odmietla. Ak zena odmietne chlapa tak casto chlap ide na prosika, akceptuje friend zone a naivne dufa ze sa z nej dostane, no v podstate este viac potlacuje pritazlivost. Neraz som uz pocul ze na slovensku su najkrajsie zeny. Je to hoax a bullshit. Na slovensku nie su najkrajsie zeny. Bol som v zahranici a zeny z talianska alebo z brazilie mi prisli krajsie. Slovensky su oproti nim lightweight...

Dalej Blastbit pisal, ze na veciach ako obliekanie, plat, majetky a status zalezi a s tym sa neda viac nez suhlasit. Netvrdim ze to nejde aj bez toho, ale je to vsetko jednoduchsie. Moj skromny nazor je ze na slovensku je vela zlatokopiek a priemerny chalan to ma vzdy tazsie. Azda typicky priklad je Kollar. Na nom mozeme vidiet co dokazu peniaze a status.

Peace out
Napísať odpoveď