nová pračka
Re: nová pračka
Ten Hoover? Bude to teraz rok.
Ano. Mna to zaujima hlavne kvoli tej spolahlivosti. Ine problemy som ohladom tych 2 v 1 praciek nezachytil, len ze sa to tazsie a drahsie servisuje a tiez je to trochu nachylnejsie na to pokazit sa.
Je to v zaruke zatial, takze neriesim. A myslim ze Hoover poskytuje aj nadstandardnu dlzku zaruky aj ked neviem ci na vsetky modely. Ale hovorim- dizajn je ok ale spracovanie horsie ako u Lg.
Ja mam hoover pracku so susickou 4 rok a zatial bez problemov.
Mal som tam aj predlzenu zaruku 5 rokov, co je pecka, boli mi opravovat 3 krat zadarmo, aj to vsetko len mojou chybou, ze som moc vtlacil tlacitko, ze sa nedalo potom stlacit. Dvierka som tresol omylom tak ze sa zlomil ten mechanizmus a teraz mi vymenili tu trysku co vyplachuje nadrzku. Ale to su len blbosti.
Aplikacia v mobile mohla byt lepsia, ale v principe funguje, pride notifikacie ked doperie
Mal som tam aj predlzenu zaruku 5 rokov, co je pecka, boli mi opravovat 3 krat zadarmo, aj to vsetko len mojou chybou, ze som moc vtlacil tlacitko, ze sa nedalo potom stlacit. Dvierka som tresol omylom tak ze sa zlomil ten mechanizmus a teraz mi vymenili tu trysku co vyplachuje nadrzku. Ale to su len blbosti.
Aplikacia v mobile mohla byt lepsia, ale v principe funguje, pride notifikacie ked doperie
Hm, mam teraz celkom dilemu, ci zobrat rovno pracku so susickou, alebo ostat pri tom, ze to kupim separatne. Trochu usetreneho miesta sa moze hodit a je to asi aj pohodlnejsie, rovnako tak trochu lacnejsie a ak to ma 4-5 rokov zaruku, tak je to mozno fakt jedno.
Oddelene to ma vyznam iba ked periete casto a vela
Mne slo vylozene o tu spolahlivost a servis. Vo vsetkom ostatnom mi to pride ako horsie riesenie. Pozriem asi skor tie kombinovane.
Ak mas priestor na susicku zvlast, tak neber kombinovanu. Vstavane susicky s prackou pouzivaju iny princip susenia a nie je to uplne ono vzdy.. ja keby mam priestor radsej zoberiem susicku zvlast..
No. Aktualne mam stenu ktoru si mozeme pomyselne rozdelit na 4 sloty. Jeden obsadil boiler a zvysne dva som planoval na susicku s prackou. Jeden by ostal ako ulozny priestor. Ak by som to mal vsetko v jednom, mal by som tie volne sloty dva. Aktualne je to odkryte, ale tiez to planujem skryt do vstavanej skrine.
Zaroven je to ale kupelna, ten odkladaci priestor aj kvoli vlhkosti asi nejde pouzit na vsetko a tym padom asi jeden volny "slot" nie je problem. Takze ano, v podstate mat tie dve zariadenia separatne nie je ziadny problem.
Mat to v jednom mi akurat pride pohodlnejsie, nemusim to prekladat. Ale zase ak sa to prejavi na kvalite, je to dalsia premenna
Zaroven je to ale kupelna, ten odkladaci priestor aj kvoli vlhkosti asi nejde pouzit na vsetko a tym padom asi jeden volny "slot" nie je problem. Takze ano, v podstate mat tie dve zariadenia separatne nie je ziadny problem.
Mat to v jednom mi akurat pride pohodlnejsie, nemusim to prekladat. Ale zase ak sa to prejavi na kvalite, je to dalsia premenna
No hlavne v kombinovanej mas to ze vyperie 8kg pradla a susit mozes 6kg. Ked das viac tak to nebude uplne suche..
ja tam mam rozne susiace programy. Od mierneho susenia az po 3,5hodinove na vysokej teplote. A nebyva problem ze by to nebolo suche. Ono vela robi to, co vlastne sa susi. Ak je to viacmenej syntetika s bavlnou tak to je suche rychlo. Ak by to bolo ale iba sama hruba bavlna, na tu treba dlhsie programy susenia. Ale hovorim, u nas s tym problem sme nezaregistrovali.
Otec opravuje pracky (nie len) uz 40r a stazuje si na vela roboty (sice aj kvoli tomu ze je malo opravarov ale aj tak.). A az na par vynimiek sa konkretne toto urcite oplati ak nemas vyslovene lacnu haraburdu.gogo956 napísal: 19 aug 2022, 6:12lenze ta vymena odbornikom vychadza tak draho, ze uz stoji za zvazenie kupa noveho zariadenia.
Autoeditácia príspevku po 3 min 25 sek:
Dcko to bude asi kvoli slabej uspore vody. V pripade pracky to vidim skor ako malu vyhodu lebo niektore pracky idu strasne na hranu s vodou a potom su z toho len problemy.
wladas
my davame dost casto este jedno zmykanie naviac.Radsej zaplatim trochu viacej za vodu, ako by sme mali mat zbytky tych chemikalii na sebe. Ale to iba pri spodnom pradle alebo ci postelnom.
Kolko by stala vymena oboch tlmicov odbornikom na tu Lg so vsetkym? Tipujem aj 150€. To je z mojho pohladu lepsie za 500€ kupit fungl novu v zaruke. Stara pracka je vzdy uz len stara a starsia a postupne budu odchadzat aj ostatne komponenty.
Ked si zoberies kolko stoja obycajne vydaje, hoci aj za jedlo, tak tych 500€ raz za 8-9rokov nie je vela.
my davame dost casto este jedno zmykanie naviac.Radsej zaplatim trochu viacej za vodu, ako by sme mali mat zbytky tych chemikalii na sebe. Ale to iba pri spodnom pradle alebo ci postelnom.
Kolko by stala vymena oboch tlmicov odbornikom na tu Lg so vsetkym? Tipujem aj 150€. To je z mojho pohladu lepsie za 500€ kupit fungl novu v zaruke. Stara pracka je vzdy uz len stara a starsia a postupne budu odchadzat aj ostatne komponenty.
Ktora? Mozem sa skusit spytat.
bola to LG F1480QDS
Sice LG nerobi ale napr ekvivalent od whirpoolu za 70-90€ komplet. Ale je pravda ze otec je z tych lacnejsich.
wladas
my sme vtedy potrebovali aj susicku takze to bolo relativne lahke rozhodovanie, lebo ta LG ju nemala
my sme vtedy potrebovali aj susicku takze to bolo relativne lahke rozhodovanie, lebo ta LG ju nemala
Zvazujem, ze asi vezmem tuto: Hoover HW4 37AMBS . Vychadza mi trochu lepsie nez LG. Akurat ma este mata ta susicka, ci to naozaj nezobrat spolu.
Aj ked, pozeral som na stitky a ta tusicka je celkom uzrana
Autoeditácia príspevku po 44 min 58 sek:
Tak nakoniec, ako som premyslal o tych slotoch, dospel som k zaveru, ze jeden vyuzijem na kos na pradlo a tym padom ak tam chcem mat aspon jeden ulozny, nemozem si dovolit separatne aj susicku.
Vygooglil som este toto, v ramci VIP programu by som ju mal za 518, ale Haier asi uz moznost 5 rocnej zaruky nema ? https://www.datart.sk/pracka-so-susicko ... GREALw_wcB
Je to blbost, alebo ma zmysel prihodit tych par eur ?
Aj ked, pozeral som na stitky a ta tusicka je celkom uzrana
Autoeditácia príspevku po 44 min 58 sek:
Tak nakoniec, ako som premyslal o tych slotoch, dospel som k zaveru, ze jeden vyuzijem na kos na pradlo a tym padom ak tam chcem mat aspon jeden ulozny, nemozem si dovolit separatne aj susicku.
Vygooglil som este toto, v ramci VIP programu by som ju mal za 518, ale Haier asi uz moznost 5 rocnej zaruky nema ? https://www.datart.sk/pracka-so-susicko ... GREALw_wcB
Je to blbost, alebo ma zmysel prihodit tych par eur ?
Zisti si servisovatelnost. Ak to zabezpecuje len sam obchod tak by som nekupoval.
vyzera to ze Haier ma normalny servis https://www.haier-servis.sk/