multimediálny box

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
fildinko
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: multimediálny box

Príspevok od používateľa fildinko »

Hľadám box do 100€ (resp. do 75) s tým že tam môžem pichnúť LAN kábel.

Nemáte skúsenosti s niektorým týmto:

- Thomson THA100
- STRONG LEAP-S1
- STRONG SRT 202EMATIC
MARTINHARD
Expert
Expert

Príspevok od používateľa MARTINHARD »

fildinko napísal: 07 dec 2022, 6:54 Hľadám box do 100€ (resp. do 75) s tým že tam môžem pichnúť LAN kábel.

Nemáte skúsenosti s niektorým týmto:

- Thomson THA100
- STRONG LEAP-S1
- STRONG SRT 202EMATIC
Ja mam MECOOL KM2 a som velmi spokojny. Teraz je uz verzia MECOOL KM2 PLUS s par vylepseniami.
Kupil som pred vyse rokom odtialto https://www.geekbuying.com/item/MECOOL- ... mpaign=764
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

aacid, K-u-b-i-a-k, dik chalani, zobral som ten chromecast 4 4K, dám potom vedieť, či bola spokojnosť :)
Josa
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Josa »

Aj ja som objednal ten Chromecast 4K. Zatiaľ u mňa super (s Čínskymi som musel byť pripojený káblom, lebo wifi tam akokeby nestíhala, tu v pohode Wifi zvlada).
Jedine na dialkovom ten 4 smerný je hrozný na moje prsty :D

Uvažujem, že kúpim ešte jeden do spálne miesto X96 max
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

k ovladacu, malo by mozne sparovat akykolvek bluetooth ovladac. ja som napriklad povodny shieldovy ovladac vymenil za novu verziu lebo mi chybalo play/pause tlacidlo a normalne ovladanie zvuku.
co citam tak by ten ovladac mal fungovat aj s google tv...

ono je to celkom univerzalne, ja som napriklad skusal aj rozne ovladace z aliexpressu, s jednym som bol mega spokojny, mal podsvietenie, airmouse a zo spodnej strany qwerty klavesnicu (zial uz ho nevyrabaju a novsia verzia neni taka dobra), jediny problem ze treba dat pozor aby to komunikovalo cez bluetooth, ja som mal wifi verziu s usb donglom lebo shield tv ma aj usb vstupy ale to chromecast nema.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

teraz citam nejake diskusie na reddite a ludia si pochvaluju Nokia Streaming Box 8000, vypada to velice slusne, oproti chromecastu to ma ethernet, usb, dokonca opticky vystup na audio.
tiez to ma poriadny ovladac.

na slovenskych eshopoch sice stoji 90 eur ale na nemeckom amazone je za 60 eur.

na nokia stranke uz maju aj streaming box 8010 ale co som pozeral tak je to viac menej to iste, trochu lepsi procesor a vacsia pamat... kedze sa ma predavat za nejakych 130 eur tak sa to asi neoplati.
K-u-b-i-a-k
Addict
Addict

Príspevok od používateľa K-u-b-i-a-k »

mne ukazuje 70€ plus doprava
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

tak to uz museli zdvihnut od obeda :D
ja som tam mal 59 eur plus nejakych 8-9 eur postovne...

kazdopadne stale zaujimava alternativa. ak som pochopil tak aj ku chromecastu vies cez usb-c pripojit nejaky dock a mat tak aj ethernet aj velke usbcka ale to stoji peniaze naviac a zaroven z toho vznika uz divna chobotnica kablova...
a samozrejme ten ovladac, mozno som staromodny ale cim viac tlacidiel tym lepsie, teda uznavam ze numericka klavesnica je viac menej zbytocna ale mat samostatne tlacidla na play/pause a zvuk hore dole je pre mna zaklad.

tu som nasiel celkom obsiahlu recenziu aj s porovnaniami s inymi krabickami a celkom dobre v nich vychadza ten vyssie spominany mecool km2, ten sa da tiez zohnat v par slovenskych eshopoch za nejakych 90 eur.
Napísať odpoveď