1. Matovičova vláda (2020-2021) + 1. Hegerova vláda (2021-2023) + Odorova vláda (2023)
-
starysomar
Hardcore addict
Re: 1. Matovičova vláda (2020-2021) + 1. Hegerova vláda (2021-202x)
Mne na SaS začal po nejakom čase...od doby, keď som ich volil, vadiť Sulík. Chápem jeho potenciálne rozčarovanie z nemožnosti presadiť ich progresívne plány, no nechápem ako urezene sa začal po čase správať.
no ja neviem ci je to urazenost. si predstav ze musis dennodenne rokovat s niekym ako je matovic.
teraz sledujem politiku menej ale par mesiacov dozadu som si opakovane hovoril ze respekt sulikovi ako toho matovica zvlada, ja byt na jeho mieste tak som z koalicie prec uz davno alebo by som matovicovi fyzicky ublizil.
teraz sledujem politiku menej ale par mesiacov dozadu som si opakovane hovoril ze respekt sulikovi ako toho matovica zvlada, ja byt na jeho mieste tak som z koalicie prec uz davno alebo by som matovicovi fyzicky ublizil.
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
V spravach tusim na SRO1 bol kratky uryvok z Matovicovej placovky, kde uplakanym roztrasenym hlasom tvrdil, ako on zlu neustupuje, ale... no, nedalo sa to pocuvat.
SaS je siroko daleko jedina principialna a konzistentna strana, ktora ked raz nieco hovori, tak sa podla toho aj sprava. Byt Sulikom, vykaslem sa tu na to a odidem na ranc do Australie. Psychicke zdravie je len jedno.
SaS je siroko daleko jedina principialna a konzistentna strana, ktora ked raz nieco hovori, tak sa podla toho aj sprava. Byt Sulikom, vykaslem sa tu na to a odidem na ranc do Australie. Psychicke zdravie je len jedno.
Tak otvorenou otázkou bude len to, či budú voľby už na jar alebo či neskôr.
Fico a Kali si môžu otvárať šampanské, ich ľudia budú čoskoro na slobode, azda nejako aj Kočnera vytiahnu z väzenia.
Asi aj na Sulíka teraz bude platiť to tri krát a dosť, azda už po ďalších voľbách skončí mimo parlamentu. Bude mať výrazne menej ako na posledy a aj to len ledva stačilo na vstup do parlamentu.
Fico a Kali si môžu otvárať šampanské, ich ľudia budú čoskoro na slobode, azda nejako aj Kočnera vytiahnu z väzenia.
Asi aj na Sulíka teraz bude platiť to tri krát a dosť, azda už po ďalších voľbách skončí mimo parlamentu. Bude mať výrazne menej ako na posledy a aj to len ledva stačilo na vstup do parlamentu.
Cesar, co mas proti Sulikovi? Ci to, ze si stoji za slovom? Alebo to, ze sa nestotoznuje s Matovicom a jeho politikou?
Ani ked to napises 87x tak sa z toho pravda nestane.
Mňa už unavuje ten naratív, že kto je proti Matovičovi, je za mafiu. Ako keby nebola iná možnosť. Ako keby občania nemohli voliť niekoho iného ako mafiána alebo psychicky chorého človeka. A ako keby za to všetko mohol Sulík a Matovič bol nepopísaný list.
Ja mám v živej pamäti, ako Sulík ochotne išiel Rusom platiť za plyn v rubľoch, aj jeho výroky o Kryme atď. Za mňa je strana, ktorej predseda toto povie nevoliteľná.
Prave preto tam mal Korcoka aby vykril svoju nekompetenciu v zahranicnej politike 
18:28
Podľa Richarda Sulíka išiel Igor Matovič do Prezidentského paláca podať demisiu, na poslednú chvíľu ju však zamestnancovi vytrhol z rúk. SaS podľa neho bude hlasovať za pád vlády.
Padla
18:28
Podľa Richarda Sulíka išiel Igor Matovič do Prezidentského paláca podať demisiu, na poslednú chvíľu ju však zamestnancovi vytrhol z rúk. SaS podľa neho bude hlasovať za pád vlády.
Padla
Som zvedavý, čo na tú poslednú udalosť v paláci povie prezidentka. 
No tak je to potvrdené aj z paláca, blázon proste.
No tak je to potvrdené aj z paláca, blázon proste.
Za mna je SaS nevolitelna od roku 2015. Ale komu to hodit, ked nikto iny z toho dobre spektra asi neprelezie?
Azda vláda Fica bude stabilnejšia. 
Čaputová to už potvrdila
Keby to bolo v sitcome tak poviem, že je to lacný prvoplánový humor, lebo v skutočnosti sa také čosi nemôže stať.
Muffi ma predbehol. Vsimol som si, ze aj ucet prezidentky tu frasku potvrdil.
Teraz este nech vsetci co sa nadejali ze Matovic je ten co zbavi Slovensko mafie ako trochu sfanatizovany Knažko, pripadne najlepsi minister životneho prostredia Budaj skladaju ody ako Sulik polozil dalsiu a prvu protikorupcnu vladu.
To moze normalny clovek spravit toto, ze pride podat demisiu a potom si to rozmysli a vytrhne ju z ruk pracovnika... dobre posluzil, velke ryby plavaju dalej, spolu so svojim klubom a smerom dosadil najvecsie zlo na generalnu prokuraturu, tri roky drzal slovakov za rukojemnikov a nie len vdaka nemu, ale pricinil sa tym velkym podielom teraz rastie rozvetveny smer a mozno aj extremna pravica.
Sulik je tiez kapitola sama o sebe, ale ked som si precital nieco z jeho bia, tak mi bolo jasne, ze on uz je davno rozhodnuty.
https://zivot.pluska.sk/pribehy/richard ... -pragmatik
Teraz uz iba sup sup zahlasovat za ten strasny rozpocet a mozu vsetci zduchnut do teplych krajov.
To moze normalny clovek spravit toto, ze pride podat demisiu a potom si to rozmysli a vytrhne ju z ruk pracovnika... dobre posluzil, velke ryby plavaju dalej, spolu so svojim klubom a smerom dosadil najvecsie zlo na generalnu prokuraturu, tri roky drzal slovakov za rukojemnikov a nie len vdaka nemu, ale pricinil sa tym velkym podielom teraz rastie rozvetveny smer a mozno aj extremna pravica.
Sulik je tiez kapitola sama o sebe, ale ked som si precital nieco z jeho bia, tak mi bolo jasne, ze on uz je davno rozhodnuty.
https://zivot.pluska.sk/pribehy/richard ... -pragmatik
Teraz uz iba sup sup zahlasovat za ten strasny rozpocet a mozu vsetci zduchnut do teplych krajov.
Žiaľ ja sa obávam, že takých Matovičov, ktorí budú zvolení, sa ešte nájde viacej. Priemerný (ale aj mediánový) slovenský volič je jednoduchý človek, ktorý nedokáže analyzovať a koná na základe veľmi jednoduchých podnetov.
Matovič je len jeden, jeho nikto neprekoná, navždy sa zapísal do análov.
Som zvedavý, či sa zamestnanci prezidentky nechajú zlomiť bulvárom a z "anonymného zdroju" sa objaví videjko na nete
(viem si predstaviť, že za to video ponúkajú celkom zaujímavú sumu).
Už má tlačovku Matovič, beriem chipsy a otváram plechovkové pre umocnenie zážitku 
Autoeditácia príspevku po 35 min 34 sek:
Tak Kollár tvrdí, že so Sulíkom boli dohodnutí, že Matovič dá demisiu a SaS ustúpi
Ale Igor vytrhol papiere a dopadlo to tak, ako to dopadlo, to ani nevymyslíš.
Autoeditácia príspevku po 35 min 34 sek:
Tak Kollár tvrdí, že so Sulíkom boli dohodnutí, že Matovič dá demisiu a SaS ustúpi
Lebo mal vtedy na telefóne veľmi dobrého človeka, ktorý mu povedal, aby sa nevzdával mafii.
A vraj demisiu nevytrhol, len si ju zobral a odišiel.
To už chce len to memečko, ako Matovič sedí u psychológa a ten sa ho pýta "a je ten človek teraz tu s nami v miestnosti?".
To už chce len to memečko, ako Matovič sedí u psychológa a ten sa ho pýta "a je ten človek teraz tu s nami v miestnosti?".