Lepidlo na polykarbonát

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
skooty
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Lepidlo na polykarbonát

Príspevok od používateľa skooty »

Ahoj.

Chcel by som sa opýtať, či by mi niekto vedel poradiť s výberom lepidla.

Potreboval by som lepidlo na zlepenie dvoch tenkých polykarbonátových plôch. Tenkých cca 2-3mm.
Plast bude umiestnený vonku a bude naň v lete pražiť aj slnko, teda aby to vydržalo nejaké to teplo (ja neviem 80 C ? ).
Zároveň to bude aj jemne namáhané, napr ľudskou rukou, tak aby to nebolo pevné ako sekundové lepidlo.

Napadol mi Chemoprén, ale neviem či práve ten znáša také veľké teploty. Nevedeli by ste mi niečo poradiť ? :)

EDIT: Zabudol som dodať že potrebujem zlepiť o seba dve plastové dosky na hlavnej ploche(neviem sa vyjadriť presne, nechcem lepiť hranu o hranu ale povrch o povrch), medzi ktorými je menšie miesto, kde bude umiestnený kapacitné tlačidlo, ktoré sa bude o spodnú plochu podopierať pružinou.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Re: Lepidlo na polykarbonát

Príspevok od používateľa gogo956 »

nejde ani tak o teplo ale o vplyv Slnka v zmysle UV ziarenia, pod ktoreho vplyvom vsetky latky postupne menia svoju strukturu. Skus nejake bezne lepidlo na napr Pattex na plasty a uvidis aku to bude mat realnu zivotnost.
IVNAtor
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa IVNAtor »

Predpokladam ze sa nejedna o priesvitne dosky ked tam chces chemopren 😁 Poblievaj acetonom tu stranu ktoru ides lepit priloz na to tu druhu platnu a poriadne to dacim stlac zvari sa ti to same. 😂
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Bicarbona+sekundové :)
Napísať odpoveď