Stačí tak?
Potrebujete pozvanku na stranku - forum - tracker? Piste sem
Re: Potrebujete pozvanku na stranku - forum - tracker? Piste sem
No to je z trezzora co
mne to ukazovat nemusis a tam tie down/up hodnoty by som nebral ako nieco co ti moze pomoct sa tam dostat. Ja na CzC niesom takze zatial treba pockat az sa ozve niekto kto tam je 

zdravim vas,ak by sa nasla pozvanka na cz torrent club bol by som povdacny dakujem .
- ChizPurfle
- Novice
Zdravím! Na původním czt jsem měla účet více jak 6 let. Prosím o zaslání pozvánky na cztorrent.club můj e-mail je [email protected]
Díky!
Díky!
Pozdravujem , chcel by som vás poprosiť o pozvánku do czt clubu. Bol som členom czt ak nepreháňam 13 rokov. Ak sa niečo podobné vrátilo, tak by som rád v členstve pokračoval, ak by sa dalo.
CZT nemás nič spoloćné z CZ clubom 

- Zlý králík
- Novice
Prosím, má někdo pozvánkový kód na trezzor? Až nyní jsem zjistil že cztorrent již neexistuje.
Nabídnout nemohu nic. Jsem dlouhodobě v zahraničí. Děkuji.
e-mail : [email protected]
Nabídnout nemohu nic. Jsem dlouhodobě v zahraničí. Děkuji.
e-mail : [email protected]
- historikArcha
- Novice
Nabízím 0 pozvánek na TreZzor Tracker. Můžete nabídnou pozvánku jinam, ale není podmínkou.
Děkuji.
S pozdravem Arčí
Zlý králík --> pozvánka odeslána. Pozor, ať tě tam nevytahají za uši
EDIT : Pozvánky již nejsou.
Děkuji.
S pozdravem Arčí
Zlý králík --> pozvánka odeslána. Pozor, ať tě tam nevytahají za uši

EDIT : Pozvánky již nejsou.
Ahoj, nemáte někdo pozvánku na cztorrent club, trezzor či lamky? Dík
CeVoLMan
CeVoLMan
Ahoj najde se nějaká dobrá duše, která by mi poslala pozvánku na CZT club prosím?
Fungoval jsem tam téměř 10 let
Díky moc
Fungoval jsem tam téměř 10 let

Díky moc
Zdravim našla by si pozvanka na TreZzor alebo cz club?
Diky moc
Diky moc
-
- Novice
Ahoj, jestli je naděje, že https://cztorrent.club/login bude aspoň z půlky tak kvalitní, jak OG czt, tak bouchnu šampaňský... jestli někdo můžete, moc prosím o pozvánku, na czt jsem byl přes deset let...
Předem díky moc!
Předem díky moc!
Zdravím, potrebujem pozvánku CZT club Torent ak by sa našla bol by som.vdacny !

Zdravím rodinku warezáků. Rád bych tímto poprosil o pozvánku na CZT.club pokud se najde hodná dušička 
V minulosti jsem byl na trackeru aktivním uživatelem a částečně i uploaderem. Po pádu se hledala náhrada, kterou byl a je částečně sktorrent, který používám do dnes, vrátit se zpět na českou scénu by byla příjemná změna.
Díky, Stanley.

V minulosti jsem byl na trackeru aktivním uživatelem a částečně i uploaderem. Po pádu se hledala náhrada, kterou byl a je částečně sktorrent, který používám do dnes, vrátit se zpět na českou scénu by byla příjemná změna.
Díky, Stanley.
Ahoj všem warezákům.
Mám prosbu, existuje vůbec nějaké cz-sk místo, kde se dají stahovat HD filmy v max kvalitě? Blu-ray disky, 4k, Remux?
Dřív toto byla pro mě doména trezzoru, ale tam už uploadeři přestali tyto novinky v takové kvalitě nahrávat.
Jde mi jen o filmy.
Jsem na trezzoru a TL, obojí mám pozvánky. Dlouhodobě, mám i seedbox a není problém, si za takovýto zdroj zaplatit, či platit pravidelně.
Dřív jsem byl na hdclub.sk (bohužel jsem ztratil loginy) ani nevím jestli je fórum stále aktivní, i na dalších českých trackerech, ale většina už nefunguje. Byl jsem i na HDbits, ale tam je to horší s cz stopou, respektive tam přesně není co hledám.
Občas si film zreumuxuju sám (HD na 4K s cz stopou), ale když je zvuk odskočený, už si s tím neporadím, proto hledám místo, kde se takové filmy nacházejí.
Moc děkuji za odpověď či PM.
Mám prosbu, existuje vůbec nějaké cz-sk místo, kde se dají stahovat HD filmy v max kvalitě? Blu-ray disky, 4k, Remux?
Dřív toto byla pro mě doména trezzoru, ale tam už uploadeři přestali tyto novinky v takové kvalitě nahrávat.
Jde mi jen o filmy.
Jsem na trezzoru a TL, obojí mám pozvánky. Dlouhodobě, mám i seedbox a není problém, si za takovýto zdroj zaplatit, či platit pravidelně.
Dřív jsem byl na hdclub.sk (bohužel jsem ztratil loginy) ani nevím jestli je fórum stále aktivní, i na dalších českých trackerech, ale většina už nefunguje. Byl jsem i na HDbits, ale tam je to horší s cz stopou, respektive tam přesně není co hledám.
Občas si film zreumuxuju sám (HD na 4K s cz stopou), ale když je zvuk odskočený, už si s tím neporadím, proto hledám místo, kde se takové filmy nacházejí.
Moc děkuji za odpověď či PM.
-
- Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Ahojte, našla by sa prosím pozvánka na trezzor? Bol som na cztorrent dlhé roky s dobrým ratiom, teraz používam sktorrent ale tam nikto neuploaduje a je to bieda. Budem vďačný.
-
- Novice
Vymením pozvánku na trezzor za HDBits, BTN, PTP, MoreThanTV, AnimeBytes, BeyondHD, Redacted, TV-Vault, PixelCove, PixelHD, alebo Bibliotik píšte správu v prípade záujmu.
-
- Novice
Nema niekto pozvanku na trezzor, popripade neviete kde by sa dala kupit?
Stats:
Uploaded: 7.85 TB
Downloaded: 1.83 TB
Ratio: 4.28
Link: Active 1/0.5 Gbps
Stats:
Uploaded: 7.85 TB
Downloaded: 1.83 TB
Ratio: 4.28
Link: Active 1/0.5 Gbps
-
- Novice
pontik ahoj jedine co poznam je hdclub.eu to je best tam je vsetko 4k nove aj stare atd.Aj audia sedia krasne.