No ako na pisanie, kde mas ludi naokolo je mechanika o nicom, to hrozne rusi. Na CS:GO a hranie celkovo je to ale z mojho pohladu stale to naj. Otazne je, ci si skusil viacere varianty switches, ja mam napr. od zaciatku Black. Inak co sa tyka CS:GO to s tebou hrat nebudem, bo tam mas 3k hodin, to sa nebudem chytat vobec Co som s tebou chcel hrat je PUBG, ak si spominas
posledne dva tyzdne mam v csgo vysoky ping okolo 400-500 a loss hodnoty od 0-70%.
internet mam swan optiku, nikdy som nemal tento problem. csgo ak zapnem s botmi ide mi to bez problemov.
problem mi robi na fct serveroch tam som momentalne odpisany, matchmaking to iste. dnes som skusil 128tick server epiczone to islo v poriadku, potom fakahedu tam ma pre zmenu uz ani nenapojilo. skusal som aj reinstalovat win a nic.
valorant a pubg mi ide uplne v poriadku.
S takym packet lossom sa ani nevidim. Treba si to otestovat cez ping a sledovat vypadky. Pinguj svoj router/modem, pinguj internet, sprav to v prikazovom riadku
Napriklad router: ping 192.168.1.1 -t
Ping nieco na interente: ping sme.sk -t
Ak na router to pojde v pohode bez vypadkov a skokov, tak spojenie u teba doma je ok. Ak vsak budu vypadky na internet, tak bud bude chyba v routri/modeme alebo priamo u poskytovatela internetu. Mozes tiez skusit iny router a uvidis.
nechaj ten ping na sme.sk bezat pocas toho, ako si pripojeny na tom serveri co ti laguje. pripadne skus pingovat rovno ten server (IP zistis prikazom "status" do konzole) co ti laguje a potom aj ten, kde ti to ide dobre ...
ale vyzera to tak, ze nieco neni dobre medzi tebou a tym serverom, v tom ti pomoze asi jedine poskytovatel
toz na tvojej strane je vsetko v poriadku by som povedal ... jedine sa skusit pohrat s nastavenim rejtov v hre .. skus nieco z tohto navodu https://www.talkesport.com/originals/gu ... s-in-csgo/ .. ale vela sanci tomu nedavam ..
skusil som tu IP pingovat 20KB/s a tam uz mi timeouty obcas nastanu ... predpokladam ze CSGO asi zerie viac ako 20KB/s na upload, hlavne tie 128 tick servery ...
Autoeditácia príspevku po 6 min 12 sek:
este by za to mozno mohol aj tvoj upload, 10Mbps nie je ziadna slava a ktovie, ako velmi ta hodnota skace v spickach ..
Neviem aku mas IP routra, takze preto ti nesiel ten jeden z mojich pingov. Ten co pingujes herny server, tak to nechaj bezat kludne aj 15 minut a potom daj CTRL+C, zrusis tym ping a ukaze ti priemerny a maximalny ping, ale aj pocet stratenych paketov.
Mimochodom, obrazky vkladaj do prilohy, nie na dake servre tretej strany.
ok dakujem dam si pozor na tie prilohy. dnes som spravil ako si povedal a tu je vysledok:
pingoval som csgo server s ip adresou: 188.212.100.124:27015
a tu je vysledok:
Ping statistics for 188.212.100.124:
Packets: Sent = 256, Received = 256, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 26ms, Maximum = 31ms, Average = 26ms
pocas tohto testu som bol aj napojeny na serveri kde sa to nedalo absolutne hrat. ping cez 400 a loss packet v roznych cislach aj po 80% podla net_graph
je to vobec mozne ze takto vysiel ten test v prikazovom riadku?
este dodam test na router nakolko viem ip adresu
Autoeditácia príspevku po 7 min 34 sek:
+ ping na router
Ping statistics for 192.168.88.1:
Packets: Sent = 314, Received = 314, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 0ms, Maximum = 15ms, Average = 0ms
o 19:00 semifinale, apeks vs vitaly na majore lanke v pariži. Styko čo hrá za apeks, jediný zo svk. Tak aspoň imiginárne mu pofandíme. Dufám že to nebude, zywoo show, ako to poslednú dobu býva. A ten team gamerlegion čo robí, je ako keby maďarsko v hokeji, bolo v semifinale.