Kosačka ...

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Používateľov profilový obrázok
cinges
King
King
Kontaktovať používateľa:

Re: Kosačka ...

Príspevok od používateľa cinges »

ak mas baterky 2 tak hej
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Kamarat ma kosacku, k tomu musel dokupit tri baterie a povedal, ze uz nikdy viac. Niekedy nepokosi ani s tymi tromi baterkami. Dnes by si uz kupil radsej kosacku na kabel alebo bezin, pritom by boli o polovici lacnejsie ako ta elektricka s tromi bateriami.
cinges
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cinges »

a sak to je samozrejme.. Ked mas 50 hektarovy pozemok a baterky o kapacite 2Ah, tak to ani nemozes cakat..
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

zalezi na vyske travy a na vykone baterky

taktiez ci kosis rano este vlhku travu alebo az poobede
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

ja mam bateriovu kosacku a som spokojny.
ano, musim kosit pravidelne lebo ked jeden tyzden vynecham tak na ten dalsi uz to nezvladne pokosit na jednu bateriu.
ale je malicka, lahucka a nemusim za sebou tahat kabel a davat pozor aby som si ho omylom nepokosil.
a je to ten isty bateriovy system ako mam naradie takze baterku vyuzijem a naopak ked mi par krat nevyslo pokosit na velku bateriu tak som rychlo zbehol po malu co mam v akuskrutkovaci a dokoncil som to s nou.
samozrejme nasich 100 m2 je nic pokosit, svokrovci co maju vedla velky travnik tak samozrejme maju benzinovu s pohonom.
heker
Redeemer
Redeemer

Prosim ta aacis, roky kosim travnik s kablovou kosackou. Mozno neuveris, ale za tych zhruba 15 rokov som ani raz nepreskol kabel. A to je na pozemku asi 5 velkych stromov, 15 malych stromov, chodnik, obrubniky, jazierko, ozdobne kamienky a ine. Mnoho veci treba obchadchat. A pritom staci len mat kabel v lavej ruke ked cuvam, kosacku tahat pravou rukou, naucit sa kabel svihnut a odhodit vedla, pripadne ho odkopnut nohou. Ziadny problem, staci trochu praxe.

Teda viem, ze kablova kosacka mi poskyte stale rovnaky vykon, obstaravacie nakalady su daleko nizsie ako pri bateriovej kosacke a myslim, ze ak hodnotime zivotnost kosacky napr. na 6 rokov, tak stale vyjde lacnejsie kablova kosacka ako bateriova kosacka + 2-3 baterie + naklady na energiu alebo nabijanie.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

jasne, ved ja nikde nepisem ze s kablovou kosackou sa neda kosit, tiez som ju mal chvilu. ale presne ako pises, treba drzat kabel, treba sledovat kde je, treba s nim svihnut, treba ho odhodit, namotat, rozmotat...
a nie vsetko je o peniazoch. ja si radsej priplatim a budem mat vacsi komfort. kazdemu svoje.
heker
Redeemer
Redeemer

Ak kosis 100 metrov, tak to chapem. Ak by si kosil 700 metrov, tak by si s tou elektrickou bez viac baterii vela vody nenamutil.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

presne to som napisal v tom prvom prispevku.
dasti555
Professional
Professional

Príspevok od používateľa dasti555 »

Chaloši. Opäť som tu :D opäť máj ... tento krát už je na stole téma aj benzínová... ale tento rok to už vyzerá byť na spadnutie. Na stole už je aj benzínová. Cena do 400€.
Ideálne ak z datartu. Diky :D
heker
Redeemer
Redeemer

Pred rokom sa popisalo vsetko podstatne ;)
Napísať odpoveď