alza.sk | alza.cz | nespokojnosť | ignorácia klientov
Re: alza.sk | alza.cz | nespokojnosť | ignorácia klientov
Staci pozriet info na webe Packety. Pisu, ze odosielanie funguje od novembra zatial len v iOS a v blizkej dobre pribudne aj pre Android.
by ma zaujimalo kto je taky fanboy applu v packete ved android ma ovela vacsi trh
a to ze je info je na webe sice tiez pekne, ale na co mam potom packeta aplikaciu ked si informacie musim pozerat na webe, rovnako ked vedia vytlacit navod na z-box, preco tam nevedia napisat ze to dokazes iba s konkretnym zariadenim...
je to skratka fail...
a to ze je info je na webe sice tiez pekne, ale na co mam potom packeta aplikaciu ked si informacie musim pozerat na webe, rovnako ked vedia vytlacit navod na z-box, preco tam nevedia napisat ze to dokazes iba s konkretnym zariadenim...
je to skratka fail...
Asi cez Apple to bolo jednoduchsie implementovat...
sorry ale to ako vyhovorku neberiem, nejdem to tu rozpisovat ale pokial dnes nejaka vacsia firma ponukne nejaku funkcionalitu len na jednu platformu a na druhu nie tak to na 99% nie je preto ze by to neslo alebo bolo zlozitejsie ale skratka preto ze si niekto povedal mam v p...
Dnes pekna skusenost. Objednavam nejaky tovar pravidelne, nebol s tym nikdy problem, objednal som do alzaboxu, prislo, hotovo.
Dnes po case objednavam to iste. Objednavku mi rozdelilo na dve, jedna cast, kde bola jedna jedina vec za 1euro + 3.50 postovne. A na druhu cast, kde bolo vsetko ostatne, tiez +3.50 postovne. A postovne kurierom domov, ziaden alza box. Pisal som na podporu, ci si robia srandu, a ze nie. Keby to bolo do alza boxu, tak to este prezijem, ale nebola tam moznost zvolit si typ dopravy ani nebolo mozne zlucit objednavku do jednej. Rozdiel v dodani oboch objednavok bol JEDEN den. im uz uplne je*e s tymto? ci co to ma znamenat?
Dnes po case objednavam to iste. Objednavku mi rozdelilo na dve, jedna cast, kde bola jedna jedina vec za 1euro + 3.50 postovne. A na druhu cast, kde bolo vsetko ostatne, tiez +3.50 postovne. A postovne kurierom domov, ziaden alza box. Pisal som na podporu, ci si robia srandu, a ze nie. Keby to bolo do alza boxu, tak to este prezijem, ale nebola tam moznost zvolit si typ dopravy ani nebolo mozne zlucit objednavku do jednej. Rozdiel v dodani oboch objednavok bol JEDEN den. im uz uplne je*e s tymto? ci co to ma znamenat?
Toto býva pri produktoch, ktoré nemá alza skladom, ale sú skladom u nejakého ich partnera. Môžeš pozrieť čo majú napísané pri dostupnosti toho spomínaného tovaru.
Polovica bola na sklade, druha polovica skladom u partnera. Vobec sa to nezhodovalo s tym, ako mi to rozdelilo objednavku. Nemal som moznost to ani spojit, za cenu ze to pride o den neskor a nebola moznost alzaboxu. Preco alza neponuka dodavku do vlastneho alzaboxu nechapem. Ziadna moznost vyberu, spojenia objednavky nic a zdvojene najdrahsie postovne.
- starysomar
- Hardcore addict
Už som písal - zo tri krát mi poslali zásielku inam, než som zadal v objednávke.
Ad.) "Packeta" - vychvaľujú sa doručením 98% zásielok na druhý deň. Zatiaľ to prakticky vyzerá na druhý týždeň... Niečo sme poslali dcére. Nabudúce to zrejme radšej zanesiem na poštu...
Ad.) "Packeta" - vychvaľujú sa doručením 98% zásielok na druhý deň. Zatiaľ to prakticky vyzerá na druhý týždeň... Niečo sme poslali dcére. Nabudúce to zrejme radšej zanesiem na poštu...
Čo sa to s alzou v poslednej dobe deje keď ma stránke majú skladom tovar, s tým že ho na druhý deň ráno vedia prepraviť na hociktorý alzabox, ale vždy s tým meškajú?
riesilo sa to vyssie, pravdepodobne su tie boxy preplnene, takze sice tovar vedia dorucit na dalsi den ale ked v alzaboxe nie je miesto tak skratka musia cakat kym sa uvolni...
- starysomar
- Hardcore addict
Meškávajú, prípadne to doručia na predajňu ak je blízko. Stalo sa mi tak opakovane. Zrejme boxy zdieľajú s inými zásielkovými službami.
Niekedy to má výhodu - v PD je minimálne jeden z "predavačov" veľmi znalý, poradil mi viackrát lepšie, než som si vybral ja. Naposledy k tomu sťahovaniu videí z autokamerky do mobilu cez káblik - tak, ako som si to predstavoval ja to nešlo.
Niekedy to má výhodu - v PD je minimálne jeden z "predavačov" veľmi znalý, poradil mi viackrát lepšie, než som si vybral ja. Naposledy k tomu sťahovaniu videí z autokamerky do mobilu cez káblik - tak, ako som si to predstavoval ja to nešlo.
Toto je zaujimave moze Alza takto zmenit sposob dodania? Ide o vacsi tovar a najblizsi alzabox je pomerne daleko, preto som pri objednavani zadal dovoz kurierom na adresu. Lenze najprv zrusili dohodnuty termin, s tym ze obj bude dorucena nasledujuci den. A oni to medzitym este v noci 03 hod/teda aspon vtedy prisiel o tom email/ dali do Alzaboxu. Je to podla vas v poriadku?
nie je, robia si co chcu, na podpore ti napisu ze to tak proste spravili, a ze ak sa ti nepaci, mozes zrusit objednavku.
tak to urcite nie je ok, ved za kuriera platis viac ako za dorucenie do alzaboxu.
zavolaj im ze chces aby ti to priniesli.
zavolaj im ze chces aby ti to priniesli.
Prave prisla sms ze sa ospravedlnuju a davaju zlavu z buduceho nakupu 4e
Neviete nahodou ako casto byvaju Alza dni?
-
- Addict
- Kontaktovať používateľa:
Pomerne často, podla mňa tak každých 5-6 týždňov.
Kupil som mobil v Alza a v popise bolo, ze v baleni je nabijacka, adapter s kablom a kabel USB-C, mobil prisiel bez nabijacky, vyplnil som formular, pridal screenshot s textom, kde je uvedene, ze je obsahom balenia nabijacka, mam cakat, ako dlho to moze trvat? Bolo tam napisane, ze "cakame na produkt", alebo nieco take, ale na podpore mi napisali, ze nemusim odosielat mobil.
Mam pravo na nabijacku, alebo financnu kompenzaciu, mate prip. skusenosti s podobnym pripadom?
Mam pravo na nabijacku, alebo financnu kompenzaciu, mate prip. skusenosti s podobnym pripadom?
Inde sa predava balenie toho mobilu s nabijackou? Lebo ak mala Alza chybny popis, tak ta mozno poslu dozadku. Alebo ti poslu ich Alza nabijacku.
Myslim, ze inde sa tiez predava bez nabijacky, na heureke su recenzie, ze chyba nabijacka.
Inak mi neodpisali ani po 48 hodinach, uz som im tam napisal, ale stale ziadna odpoved, maju oni teraz cas 30 dni na odpisanie? Da sa s tym nieco robit, urychlit to? Mozno aj pocitaju s tym, ze to vzdam.
Inak mi neodpisali ani po 48 hodinach, uz som im tam napisal, ale stale ziadna odpoved, maju oni teraz cas 30 dni na odpisanie? Da sa s tym nieco robit, urychlit to? Mozno aj pocitaju s tym, ze to vzdam.