Facebook

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Používateľov profilový obrázok
Hensym
VIP
VIP

Re: Facebook

Príspevok od používateľa Hensym »

Dik za info. A preco niektorych ludi, ktorych v priateloch nemam, nemozem "sledovat" aj ked maju plno public prispevkov? Ci sa to vypina niekde v profile ?
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Ano, da sa to nastavit v profile. Niektorych nemozes ani sledovat, ani im poslat ziadost - aj toto sa sa nastavit v profile, ze ziadost mozu poslat len priatelia tvojich priatelov.
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

Caute, dnes mi niekto hackol FB pozeram zrazu len maily chodia zmenena emailova adresa, povodna adresa vymazana, zmenene heslo... napriek tomu ze mam dvojfaktorovu autentifikaciu. Po dvojhodinovom boji sa mi to cez sms podarilo vsetko dat do povodneho stavu. Predpokladam, ze som chytil nejaky malware :( viete poradit cim preskenovat PC?
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

CCleaner ak si dobre spomínam.
K-u-b-i-a-k
Addict
Addict

Príspevok od používateľa K-u-b-i-a-k »

malwarebytes. ccleaner je horší ako vírus 😅
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Ak sú aj lepšie ako CCcleaner beriem to, to mi napadlo ako prvá volba, kedze sa zaoberá identifikovaním malware.
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

Malware bytes nieco nasiel vymazal, nasledne som pustil "offline" windows defender t.j. pred zavedenim systemu a ako posledne som teraz spustil hlbkovu kontrolu cez eset online scanner. Tak snad to bude OK.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Blastbit - naozaj máš nutkanie robiť všade chytrého?
Ccleanerom sa dá úplne rozdrbať Windows pri neopatrnom použití - najmä ak sa k nemu použije Ccenhancer. A nehľadá malware.
To, čo sa Ti kdesi vynorilo je pravdepodobne Spybot – Search & Destroy - no ani to by som už dnes neodpoprúčal nikomu...
Dreamer
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Dreamer »

Preskenoval by som aj mobil, kedze sa to stalo aj pri 2-faktorovej autentifikacie, tiez premazat nepotrebne aplikacie. PC by nemal mat pristup k mobilu/SMS.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

Co sa to z facebookom zas deje?
tyzden som moc nebol na nete, no pridem na FB a tam zrazu 3/4 nastenky mi tvoria polske kvazi vtipne stranky a meme.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Plna prdel reklam. V browseri usporiadana casova os inak, v Lite inak, vo FB inak.
Pozeravam uz iba v PC.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

No neviem, ja ziadny taky problem nemam. Na mobile v aplikacii, na PC klasika prehliadac + plugin FB Purity na odstranenie reklam.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

Facebook pouziva a/b testovanie casto, a ja som asi v tej testovacej skupine co ma vylepseny algoritmus. Uz sa mi niekolkokrat stalo, ze moj FB vyzeral inak ako bratov.
Steju
King
King

Príspevok od používateľa Steju »

harrison314 napísal: 17 máj 2023, 8:56 Co sa to z facebookom zas deje?
tyzden som moc nebol na nete, no pridem na FB a tam zrazu 3/4 nastenky mi tvoria polske kvazi vtipne stranky a meme.
Tiež to mám tak už asi mesiac, každý tretí post (reálne, nie hyperbola) je z kategórie "Suggested for you" a sú to väčšinou nejaké meme stránky a marvel hlúposti a je jedno koľkokrát kliknem, že ma tento obsah nezaujíma, stále je polovica týchto "Suggested for you" úplne odveci. Zrejme nejaká nová snaha priblížiť sa tiktoku... na mňa to má akurát ten vyplyv, že tam trávim menej času, tak asi fajn :D
Mirrorion
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Mirrorion »

Pokiaľ niekoho zablokujem, ako to že vidí moje príspevky vo verejných skupinách a môže ich komentovať? Má ban len na aktivity v mojom profile? Môj profil je profil stránky, on (blokovaný) má súkromný profil.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

tak ked su tvoje prispevky verejne vo verejnej skupine tak ako by si mu chcel zabranit aby ich videl ked ich moze vidiet ktokolvek?
Mirrorion
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Mirrorion »

no dobre, ale keď je zablokovaný, nemal by som byť pre neho "neviditeľný" ? zablokovaný užívateľ predsa nemôže ani vyhľadať stránku či profil, ktorý ho zablokoval. napriek tomu, vo verejnej skupine môže komentovať moje príspevky - teda ma vidí. to mi nejak popiera ideu zablokovania.
Dreamer
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Dreamer »

https://sk-sk.facebook.com/help/168009843260943

Tu je popisane, ako funguje blokovanie, nie je tam, ze nebude moct vyhladat profil, zaklad je tusim verejny aj pre neregistrovanych, takze sa to asi ani neda, nemoze vidiet prispevky na profile, ale ak ich napises v skupine, to je uz ako ine miesto, stranka. Skupinu moze najst napr. cez spolocnych priatelov a ak je skupina verejna, tak tam moze aj prispievat.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

presne, verejne prispevky mozu vidiet aj nezaregistrovani. teda aj keby facebook fungoval tak ze jeho profilu neukaze tvoje verejne prispevky lebo si si ho zablokoval tak by mu nic nebranilo si ich pozriet ako nezaregistrovany, popripade si vytvorit novy profil a prezerat tie skupiny tak.
takze v konecnom dosledku by to nemalo ziadny zmysel blokovat a preto to facebook asi ani nerobi.
Steju
King
King

Príspevok od používateľa Steju »

Momentálny stav môjho facebook feedu. Všetky tie skryté posty boli 'suggested for you' takže stránky, ktoré nesledujem a všetky 100% odveci (väčšinou nejaké marvel memes, comic book memes a iné úplne irelevantné témy o ktoré som nikdy neprejavil záujem - ten ich algoritmus musí byť úplne tragický), pomedzi to reklama. :roll:
Prílohy
Untitled.jpg
Napísať odpoveď