Zrušené stretnutie

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Používateľov profilový obrázok
badwolf
Light Expert
Light Expert

Zrušené stretnutie

Príspevok od používateľa badwolf »

čaute,

cca 2 týždne som si písal s jednou kočkou (vek 25) , začalo to na tinderi a pokračovali sme na insta. Dnes sme sa mali stretnúť no ráno mi napísal že musí ísť do práce na záskok (pracuje v hoteli). Samozrejme to bolo klamstvo, aj keď som dúfal že sa mýlim. V skutočnosti išla s kamošmi na nejaký výlet. To že to o tom viem ona netuší. A napísala mi že mi sa môžeme stretnúť zajtra.
Počas tých dvoch týždňov som mal z nej dobrý pocit, ale dva dni pred tým stretnutím už bola trochu odmeraná. Aj som jej to napísal, no odpovedala že to je z práce, má toho veľa atď...
Klamstvá neznášam a priznám sa mám chuť jej to šplechnúť do očí, spýtať sa jej prečo klamala, lebo aj to zajtrajšie stretnutie určite zruší, nejaký dôvod si nájde.
váš názor? čo by ste robili?

ďakujem :)
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: Zrušené stretnutie

Príspevok od používateľa starysomar »

Akú odpoveď očakávaš?
badwolf
Light Expert
Light Expert

ideálne takú ktorá nekončí otáznikom :)
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Klamala, pretože sa s tebou nakoniec nechce stretnúť, ale nechcela ti to povedať takto priamo. Nuž ženy... :)
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

ako uz bolo napisane, pravdepodobne sa stretnut nechce. Ako by bolo najlepsie teraz pokracovat? Pravdepodobne prestat tlacit na nove stretnutie. Komunikovat, ale menej tlacit na "pílu" a uvidis ci iba potrebovala cas, alebo iba ti slusne naznacila ze nema zaujem. Zeny castokrat tinder a podobne aplikacie pouzivaju len preto aby si potvrdzovali svoju hodnotu na partnerskom trhu a o skutocne zoznamenie zase az taky zaujem nemaju. Ženy proste v case ked su najviac atraktivne vela spekuluju, lebo maju tu moznost. Ale vycitat im to nema zmysel, proste tam ten evolučný program beží, či chcu, alebo nie. :)
K-u-b-i-a-k
Addict
Addict

Príspevok od používateľa K-u-b-i-a-k »

ja tu v poslednej dobe čítam také témy o láske, že vám chlapi musí totálne je**ť. dajte sa dokopy. ste horší jak ženy.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

:D

M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

co ja viem, ak sa chcela stretnut hned na dalsi den, tak sa stretnut mohla chciet, akurat si nasla lepsi program. vylet s kamosmi je predsa lepsia zabava jak rande z neistym vysledkom. ja by som to nijako neriesil, ak zrusila aj to druhe stretnutie, tak samozrejme vies na com si.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

K-u-b-i-a-k :D
Samozrejme 100+
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

co moze byt pritazlivejsie pre babu ako chlap ktory ziarli este predtym ako sa vobec stretli... a este k tomu stalker (trosku ma zaujima ako si sa dozvedel ze ona isla s kamaratkami a nie do prace).

hlavne nechapem co riesis, ci isla do prace alebo s kamaratkami je uplne jedno, proste nemohla ist s tebou v ten den von a to je vsetko. oni ti realne nedlzi ziadne vysvetlenie.
mozno uz z predchadzajucej konverzacie pochopila ze pokial by ti napisala ze ide s kamaratkami tak by si s tym mal problem tak ti radsej napisala ze ide do prace (toto inak vela ludi nechape ze nikomu nemusia vysvetlovat preco, proste staci napisat "prepac dnes nemozem, nieco mi do toho prislo" a vybavene).
to neznamena ze s tebou nechce ist von akurat to ze jej kamaratky maju vacsiu prioritu ako chlapec s ktorym si 2 tyzdne pise. pokial to ty nechapes tak jej to jasne vysvetli nech moze co najskor utiect od takeho cloveka.
badwolf
Light Expert
Light Expert

áno máte pravdu, riešim blbosti, úprimnosť sa dnes nenosí a klamstvá sú v poriadku :)
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

nie, klamstva nie su v poriadku, ale asi mala dovod povedat to takto
nemusi sa spovedat anonymovi, ktoreho pozna par dni a iba online
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

badwolf napísal: 05 jún 2023, 10:47 áno máte pravdu, riešim blbosti, úprimnosť sa dnes nenosí a klamstvá sú v poriadku :)
Beries to mozno az prilis vazne. To ze si spolu chvilu pisete este nic neznamena. Hlavne jej nenapis ze si si zistoval kde realne bola..
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Aacid to zhrnul velmi pekne, aj ked to mozno napisal tak ostrejsie. Vzdy je lahsie sa vyhovorit na pracu ako napisat: Sorry, seriem na teba, radsej sa pojdem zabavit s babami :)

Co teda, boli ste v nedelu spolu von?
Napísať odpoveď