Kúpa TV
Re: Kúpa TV
Dik. Zobral som TCL 55C735, akurat nahodili kvoli MS zlavu v mall, takze bol za 599.
Edit: tak TV je doma. Zdroj je magio stb (optika). Pri hokeji napriklad vsak ide obraz trhavo. Je to tym ze panel je 100Hz? Alebo nejakym nastavenim (stb, vstupu, alebo co ja viem coho?). Viete poradit?
Edit: tak TV je doma. Zdroj je magio stb (optika). Pri hokeji napriklad vsak ide obraz trhavo. Je to tym ze panel je 100Hz? Alebo nejakym nastavenim (stb, vstupu, alebo co ja viem coho?). Viete poradit?
Zdravím,
Zháňam tv pre rodičov do izby na bežné pozeranie. Uhlopriečka 55. Zdroj signálu je HD satelitný settopbox. Cenovo niečo do 400euro ideálne dostupné v Bratislave.
Vďaka za pomoc
Zháňam tv pre rodičov do izby na bežné pozeranie. Uhlopriečka 55. Zdroj signálu je HD satelitný settopbox. Cenovo niečo do 400euro ideálne dostupné v Bratislave.
Vďaka za pomoc
- Ryan Giggs
- VIP
Pri 400 eurach a 55" netreba mať zvlaštne očakavania. Napr. TCL 55P638 je jeden z naj modelov.
Caute. Oplati sa kupa 65" Sony Bravia OLED XR-65A75K v cene 950e? Je to dobra kupa?
- Ryan Giggs
- VIP
Ano, oplati. Všetkymi desiatimi.
Ahojte,
na plazmovej telke mi odišiel napájací zdroj.
Neviete mi náhodou povedať,či je oprava rentabilná a koľko by to tak mohlo stáť?
na plazmovej telke mi odišiel napájací zdroj.
Neviete mi náhodou povedať,či je oprava rentabilná a koľko by to tak mohlo stáť?
- Ryan Giggs
- VIP
Na nete vies najst zdroje (pouzite) do 50€. Plus robota, min. dalsich 50. To za predpokladu, ze odisiel naozaj len zdroj. Ja by som sa ale opravou uz nezaoberal, ta je u tak starych TV nerentabilna vzdy. To za cenu opravy kupis z bazaru rovno celu, funkcnu plazmu. Aj za menej.
Riesil by som uz uplne novy TV.
Ja som staru 127cm plazmu predal teraz po zime za 50 eur.
-
- Novice
Caute. Prisiel som si po radu. Hladam telku 65", 100hz panel, pouzivana bude na stremovanie (Netflix, HBO a pod.) a taktiez obcasne hranie (Xbox). Cenovo do 1500e. Dik
- Ryan Giggs
- VIP
Samsung QE65S95B, pripadne LG OLED65G23. Na alze je teraz na ten LG akcia.
Ok,da sa za 6-7 stoviek kupit nieco,co by sa obrazovo aspon trochu chytalo na tu plazmu?Ryan Giggs napísal: ↑15 jún 2023, 4:56 Na nete vies najst zdroje (pouzite) do 50€. Plus robota, min. dalsich 50. To za predpokladu, ze odisiel naozaj len zdroj. Ja by som sa ale opravou uz nezaoberal, ta je u tak starych TV nerentabilna vzdy. To za cenu opravy kupis z bazaru rovno celu, funkcnu plazmu. Aj za menej.
- Ryan Giggs
- VIP
Zalezi co za plazma to je. Ale ze to uz vies kupit aj nejaky ten oled. Pripadne 100 Hz LCD.
Panasonic tx-p50st50e
Precital som si par poslednych stran tejto temy,aby som mal aky,taky prehlad.
z tychto dvoch tv TCL 65C735 vs Hisense 65U7HQ, je ktory lepsi?
//...nakoniec sa podarilo v jednom servise opravit staru telku za pomerne lacno,
takze nakup novej telky sa odklada.
Precital som si par poslednych stran tejto temy,aby som mal aky,taky prehlad.
z tychto dvoch tv TCL 65C735 vs Hisense 65U7HQ, je ktory lepsi?
//...nakoniec sa podarilo v jednom servise opravit staru telku za pomerne lacno,
takze nakup novej telky sa odklada.
Teraz je akcia v NAY na ten Samsung QE65S95B za 1 231 eur.
Za tú cenu by sa to asi oplatilo čo?
Za tú cenu by sa to asi oplatilo čo?
Čaute, na TCL mám možnosť zapnúť funkciu rýchle spustenie, je to pohodlná vec, tv je zapnutý do pár sekúnd... Odporúčate ju nechať zapnutú? Je veľký rozdiel v spotrebe?
- Ryan Giggs
- VIP
Je to uplne zanedbateľne.
Ja na mojej C728, ked mam zapnuty rychly start, tak TV ma tendenciu "blbnut". Sem-tam padne appka, black screen, a pod. Ak sa to teda zacne diat aj tebe, tak to vypni...
Je nejaká možnosť na telke od TCL zapnúť tlmenie modrého sveta?
Napríklad žeby sa to zaplo od 17 tej hodiny. Nič som také nenašiel.
Napríklad žeby sa to zaplo od 17 tej hodiny. Nič som také nenašiel.
- K-u-b-i-a-k
- Addict
https://m.andreashop.sk/samsung-ue50cu7 ... tm_heureka oplatí sa? nová tv podmienka - uhlopriečka 50 a najlepšie samsung. využívam xiaomi tv stick a mám ešte xbox. momentálne máme hisense b7500 43.
- Ryan Giggs
- VIP
Tieto lacne Samsungy nie su ničim zaujimave.