Vojna na Ukrajine
Re: Vojna na Ukrajine
A kuchár pôjde vyvárat aj s celým zborom do Bieloruska, ci tam ma odist len sam do exilu? Putin spominal nejaku kudlu do chrbta, takze u potraseni si rukami to neskonci. Cele toto divadlo mi pride az surealne. Neviem v akom vesmire to skonci tak, ze tyto dvaja budu existovat sucasne v jednom casopriestore.
Boli natahaný kokainom preto cirkus.
retkvic
ved to ze preco do toho celeho vlastne Prigozhin isiel ked zjavne nemal od mocnych taku podporu ako ma stale Putin, bolo skoro iste uz dopredu ze prehra a vysledok bude ten ze skor ci neskor bude nejake to "okno" ci podobný ekvivalent.. Putin urcite takuto velku vzburu nenecha len tak bez potrestania, lebo by sa mu to do buducna vymstilo.
Momentalne ale potrebuje konsolidovat sily proti Ukrajine a v tom potrebuje clenov Wagnerovcov na svojej strane, alebo aspon nie vyslovene proti sebe /Putinovi/.
ved to ze preco do toho celeho vlastne Prigozhin isiel ked zjavne nemal od mocnych taku podporu ako ma stale Putin, bolo skoro iste uz dopredu ze prehra a vysledok bude ten ze skor ci neskor bude nejake to "okno" ci podobný ekvivalent.. Putin urcite takuto velku vzburu nenecha len tak bez potrestania, lebo by sa mu to do buducna vymstilo.
Momentalne ale potrebuje konsolidovat sily proti Ukrajine a v tom potrebuje clenov Wagnerovcov na svojej strane, alebo aspon nie vyslovene proti sebe /Putinovi/.
No škončilo to velice divne. Ale podľa mňa je to len prvé dejstvo tejto hry. Nechcel by som byť v koži nižších dôstojníkov, ktorí sa pridali ku wagnerovcom alebo proste nekládli odpor. Plus 15 ruských pilotov išlo včera na ch*j.
Us tajne sluzby uz davnejsie neoficialne potvrdili ze ked sa cokolvek doleziteho šustne hoc aj v najvyssich ruskych mocenskych kruhoch tak to vedia do par desiatok minut tiez.. /špionazne satelity, agenti atd/
Washington o Prigožinově plánu ozbrojené akce v Rusku věděl s předstihem - Echo24.cz
https://echo24.cz/a/Hnmc8/zpravy-svet-b ... d=21589925
Washington o Prigožinově plánu ozbrojené akce v Rusku věděl s předstihem - Echo24.cz
https://echo24.cz/a/Hnmc8/zpravy-svet-b ... d=21589925
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Lenze Putin tu vzbru uz nechal len tak, teda aspon pred ocami zapadu a svojich oligarchov a podmanenych uzemi (napr. Kazakhstan).gogo956 napísal: 25 jún 2023, 9:35 retkvic
harrison314
pre Putina su to urcite minusove body lebo sa ukazalo ze nema situaciu pod kontrolou tak ako by mal mat
pre Putina su to urcite minusove body lebo sa ukazalo ze nema situaciu pod kontrolou tak ako by mal mat
Putin s Medvedevom zdrhli z Moskvy a primator zasa vyhlasil volno az do pondelka keby mali zakopavat mesto. Mozno cielom Putina bolo prave odvolanie tych vrchnych velitelov, Sojgu mal vraj blizko k Putinovi, zrejme aj preto sa dostal tam kde je, nejaky strojny inzinier z dalekeho vychodu sa stane nacelnikom ozbrojenych sil, ci co to je. Ved do poslednej chvile Prigozin Putina nespominal, ze s nim problem nema.
Nemal Prigozin v tom wagnerovi nejake prominentne postavenie, ci tam bol len dosadeny bez nejakych hlbokych vezieb na tu strukturu?
Nemal Prigozin v tom wagnerovi nejake prominentne postavenie, ci tam bol len dosadeny bez nejakych hlbokych vezieb na tu strukturu?
Prigozhin je majitelom, Wagner Group resp PMC Wagner je jeho sukromna vojenska organizaciaretkvic napísal: 25 jún 2023, 11:33 Nemal Prigozin v tom wagnerovi nejake prominentne postavenie, ci tam bol len dosadeny bez nejakych hlbokych vezieb na tu strukturu?
Autoeditácia príspevku po 34 min 33 sek:
Asi cistky zacinaju
https://www.novinky.cz/clanek/zahranicn ... .seznam.cz
Šojguho si Putin držal za ministra práve z dôvodu, že nemal blízke vzťahy s kadekým iným a bol v tých kruhoch neobľúbený, čo znamená aj menšiu pravdepodobnosť, že by ho zradil. Čudujem sa, že ho Putin nehodil cez palubu už ráno, aby to uhasil v zárodku. Ale tak aj to by bol samozrejme prejav slabosti, že sa musel podvoliť prianiam Prigožina.
Škoda že si včera trochu dlhšie Rusi neužili to, ako ruská armáda v žiadnom prípade neútoči na civilistov a dáva pozor, aby sa civilistom niečo nestalo.
to letecko palivo asi bude chybat pri vypustani rakiet na ukrajinske nemocnice a bytovky
tiez su videa z rabovania Wankers v Rostove. takze nekradnu pracky len Ukrajincom ci obyvatelom ruskej Bilhorodskej oblasti... nemali by sme ich, chudiatka keltomanske lutovat namiesto vysmievania sa im?
tiez su videa z rabovania Wankers v Rostove. takze nekradnu pracky len Ukrajincom ci obyvatelom ruskej Bilhorodskej oblasti... nemali by sme ich, chudiatka keltomanske lutovat namiesto vysmievania sa im?
Mne to pride, ze v porovnani s rusmi - smiesna wagnerovska armada tiahne na moskvu prakticky bez odporu. Takze, nez ukazat ze ruska armada v rusku je neschopna, tak radsej Putin vylizal Prigozhinovi rit a bolo vybavene.
cinges
ruska armada by dokazala ten Prigozhinov pochod na Moskvu zastavit velmi lahko. Lenze potom by z toho vnikli urcite konzekvencie ktore by pre Putina neboli uplne vhodné. A Putin vojakov Wagnerovej skupiny potrebuje. To ze Wagner PMC ma vo svojich radoch aj obycajnych trestancov je jedna pravda. Druhá je tá, že jadro tvoria velmi skusení, tvrdí veteráni ktorých vojenská hodnota na bojisku je značná. A tých Putin potrebuje ako soľ.
ruska armada by dokazala ten Prigozhinov pochod na Moskvu zastavit velmi lahko. Lenze potom by z toho vnikli urcite konzekvencie ktore by pre Putina neboli uplne vhodné. A Putin vojakov Wagnerovej skupiny potrebuje. To ze Wagner PMC ma vo svojich radoch aj obycajnych trestancov je jedna pravda. Druhá je tá, že jadro tvoria velmi skusení, tvrdí veteráni ktorých vojenská hodnota na bojisku je značná. A tých Putin potrebuje ako soľ.
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Inac uz sa k tomu vyjadrila nasa dezinfoscena?
Nejak takto 
Německo dodá do konce roku Ukrajině dalších 45 protivzdušných systémů Gepard - Novinky
https://www.novinky.cz/clanek/valka-na- ... -internetu
https://www.novinky.cz/clanek/valka-na- ... -internetu
Ta Nela, o akej "čočke" to halucinuje? Ta ma vlastne fakty ako zboti? Rusi stracaju okupovane uzemia, najmodernejsiu techniku, sklady municie, logisticke tepny,... to je podla mna "čočka" aj s vajickom natvrdo.
Ako napisal gogo, Wanker Group drancuje africke krajiny o prirodne bohatstvo. Napriklad zlato za miliardy dollarov v Stredoafrickej Republike (alebo Mali), syrske ropa a plyn,... ak to menia s generalmi Kleptomanovom a Koruptovičom za techniku a zbrane pre armadu psychopatov a zlocincov, tak je to pre oligarchov dobry zisk prijmov. O celej PMC W je dokument od WSJ. Kedze mam z nedavnej minulosti vyhrady ku ich publikacnej cinnosti, tak som z videa pozitivne prekvapeny.
Ako napisal gogo, Wanker Group drancuje africke krajiny o prirodne bohatstvo. Napriklad zlato za miliardy dollarov v Stredoafrickej Republike (alebo Mali), syrske ropa a plyn,... ak to menia s generalmi Kleptomanovom a Koruptovičom za techniku a zbrane pre armadu psychopatov a zlocincov, tak je to pre oligarchov dobry zisk prijmov. O celej PMC W je dokument od WSJ. Kedze mam z nedavnej minulosti vyhrady ku ich publikacnej cinnosti, tak som z videa pozitivne prekvapeny.
inak, že vraj sa od včera nevie kde sa nachádza Prigrožin a rovnako ani Putin sa od včera neukázal