Dalde som cital, ze aj kritici to nazvali "tri údenáče".retkvic napísal: ↑16 sep 2023, 22:38 Uz sa tu rozoberalo susosie vierozvestcov z hradneho vrsku? Nepripominaju vam nieco, alebo niekoho? Mne to prislo ako stretnutie tretieho druhu, nadludske bytosti s pretiahnutymi krkmi, chudé siluety ako z nejakého scifi filmu. Mozno to bola paralela na to, ze co ak Boh bol mimozemstan a Maria mohla byt umelo oplodnena, jokes aside.
Ceresnickou na torte je to, ze mame pomnik ludi, co prili znicit nas jazyk a kulturu navyse to tu ani dlho neostalo, lebo ich ziakov vyhnali a presli sme na latinku, takze ich odkaz je v nasej kulture nulovy

Aj na to, ze Kolar sa hra na praveho krestana a kresnstka obec a Cirkev je s tym OK, narozdiel od prezidentky, lebo ta sa rozviedla... Je to zas len nadbiehanie Kolara nabozenskym fanatikom.
ephramko: Moj FB vyzera velmi podobne, ale tie islamisticke videa radsej nepozeram a neprekladam. Radsej. Mam tam aj mimozemstanov, ale tam ma vyslovene mrzi, ze uz desat rokov neprisli s nicim novym ani nicim zabavnym. No potesi ma ked uvidim zabery s Aktov X, ako pravy dokaz existencie sedivakov a ich spojeni s vladou.