UFO!!!

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Verite v UFO?

nie
209
22%
ano
515
53%
mozno
240
25%

Celkom hlasov: 964

gogo956
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: UFO!!!

Príspevok od používateľa gogo956 »

aacid
ale meviene ci to bolo skutocne az tak blizko, moze ist o zrakovy klam v tom zmysle ze v skutocnosti to bolo ovela dalej, nejake lietadlo
Steju
King
King

Príspevok od používateľa Steju »

Keby si nám dal dátum a presný čas fotky, možno by sa to dalo zistiť
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

bolo to 5.8., 6:00 rano cca sme odlietali z BA.

gogo: je to samozrejme mozne, odhadoval som ze je blizko aj kvoli tomu ako rychlo sme okolo neho preleteli, keby bol daleko tak by to trvalo dlhsie kym by sa znova objavil za kridlom.
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Dreamer »

Fotka asi z kazdeho mobilu ma EXIF datum a cas, presny, mohla by mat aj presnu polohu.
Steju
King
King

Poloha by bola plus, ale úplne by stačil ten čas kedy bola odfotená. Čas odletu nestačí.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

5 October 2023, 07:33 GMT+02:00

polohu nemam, mal som zapnuty lietadlovy rezim. uz to bolo nad tyrhenskym morom.
Steju
King
King

Vyzerá to na Boeing 737-800 spoločnosti El Al na linke ELY395 Tel Aviv - Madrid, preletel priamo pod vami o 300 metrov nižšie (čo je minimálny vertikálny rozostup). Čas sedí. Tie kondenzačné stopy sú normálne biele, ale v závislosti od svetla sa môžu zdať tmavšie ako pozadie.
Prílohy
Screenshot 2023-10-17 092839.jpg
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

dik, tak to urcite bolo to lietadlo.
tie stopy ma zmiatli. lebo aj ked letel pod nami tak boli tmave a este bolo vidno v dialke ine kondenzacne stopy a tie boli biele normalne. mozno tym ze ozaj letel tak blizko.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

harrison314 napísal: 18 sep 2023, 19:30 Tych "mimozemstanov" ukazovali ti isti ludia co maju za sebou par podobnych podvodov. A aj napriek tomu to vzdy sposobi v mediach senzaciu.
Ako som predpokladal, ukazalo sa, ze mumie mimozemstanov su podvod - https://newspolk.com/vyskumnici-potvrdz ... ych-kosti/
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Nevedelo sa toto prakticky okamžite, keď táto správa vyšla von? Myslím, že aj ten človek, čo s tým vyšie na povrch, je známy hoaxer a toto neboli "prví mimozemštania", ktorých šokujúco odhalil.
94jakub
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 94jakub »

Ak som správne pochopil, tak toto je iný prípad ako tie mexické v kongrese. V článku píšu, že sa našli dve nové figuríny v Lime/Peru a pri nich sa jednalo o podvod. Mexiko tam len spomínajú.

Na veci to samozrejme nič nemení
Hensym
VIP
VIP

Aha sorry, ja som automaticky videl spomenutú južnú ameriku a spojil som si to s tým. Ja som aj zabudol, že tie predtým boli v Mexiku. :D
Nezachytil som že "našli" nejaké nové.
94jakub
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 94jakub »

Ja som o tom tiež netušil, až z tohto článku. To bola skôr reakcia na harrisona.

Týchto našli v kancelárii DHL. Tak neviem, či v Južnej Amerike majú v obľube objednávať mimozemšťanov z wishu alebo čo :D
Hensym
VIP
VIP

Tak to boli len zamestnanci čo nezvládli vianočný nápor :D
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Dnes som narazil na nahodne video Votrelcov davnoveku, velmi sa tam ohanali prvkom/elementom 115, ktory ma byt zdrojom mimozemskej energie, pohon pre antigravitaciu a este neviem co. Casto ho spomina aj Bob Lazar, co je prominentny "UFO whistleblower".

A potom clovek zacne googlit, zisti, ze dany prvok bol uz vyrobeny v roku 2003 v Rusku a dostal meno Moscovium, samozrejme, ze nema ziadne super vlastnosti, neskutocne richlo sa samovolne rozpada. Proste nic co by sme nevedeli predpovedat pred jeho vyrobenim.
lukas9206
Addict
Addict

Príspevok od používateľa lukas9206 »

Na vypočutí o neidentifikovaných anomálnych javoch (UAP), ktoré sa stali prijateľnejším termínom pre UFO, zaznelo aj to, že vláda má "obrovské množstvo" tajných informácií o UAP vrátane "fotografií, videí, fotografií a iných informácií". Na základe otázky kongresmanky z Colorada Lauren Boebertovej sa však tiež dozvedela, že neexistujú žiadne dôkazy o tom, že by mimozemšťania mali na tejto planéte tajnú podmorskú "základňu".

https://www.theguardian.com/us-news/202 ... fo-hearing
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

A je to tu zas. Nechapem, preco to vzbudzuje tolko pozornosti, par ludi chce byt proste slavnych.

UAP sa bezne vystruje a archivuje, lebo to moze byt cinsky spionazny dron.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

lukas9206 napísal: 18 nov 2024, 20:59 Na vypočutí o neidentifikovaných anomálnych javoch (UAP), ktoré sa stali prijateľnejším termínom pre UFO, zaznelo aj to, že vláda má "obrovské množstvo" tajných informácií o UAP vrátane "fotografií, videí, fotografií a iných informácií". Na základe otázky kongresmanky z Colorada Lauren Boebertovej sa však tiež dozvedela, že neexistujú žiadne dôkazy o tom, že by mimozemšťania mali na tejto planéte tajnú podmorskú "základňu".

https://www.theguardian.com/us-news/202 ... fo-hearing
je z toho na youtube aj video záznam a celé mi to pripadalo skôr ako reality show.. To že sa občas zaregistruje niečo čo spada pod definiciu UAP nie je ziadnym dokazom o mimozemstanoch. Je to celé iba biznis: nabaluju sa na tom rozne osoby ktore budu nasledne predavat svoje knihy, prednášky a pod. Čo sa týka video a foto zaznamov akože "ufo", tak buď maju bežné vysvetlenie alebo su to podvody a takehoto materialu bude stale viacej, lebo dnes je soft na takej urovni že ktokolvek vyrobi v podstate dokonaly fejk zaberov na "ufo"
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

V CIA si aspoň môžu oddýchnuť, keď zase niekto uvidí niečo, čo by nemal. Nemusia vymýšlať komplikované, uveriteľné, vedecké vysvetlenia (ktorým aj tak priemerný občan nerozumie), že čo to ľudia akože videli...stačí rozšíriť info, že to boli zase Marťania...

Vie niekto, čo sme im spravili, že sa správajú tak pasívne agresívne? Ukážu sa, ale ignorujú nás a nebavia sa s nami? :D
retkvic
Addict
Addict

Príspevok od používateľa retkvic »

Lebo žijú v piatej dimenzii :D
Napísať odpoveď