Zdravím páni,
Nemáte prosím tip na nejakú aplikáciu (aj s web rozhraním ideláne), prípade kompatibilnú s iOS, MacOS aj Win na riadenie (manažovanie) projektov?
Predstava je nejaká záložka s projektami a ku projektu možnosť zadávať rôzne tasky s určitým časovým plánom, deadline-om, poznámkami, to-do a pod, idealne aj s nejakým prehľadom na timetable a pod. s možnosťou nastavovania pripomienok, upozornení…
Viem, že niečo take by som teorericky vedel urobiť v Notion, ale moc sa mi nechce babrať s nastavením a pod. a nenašiel som nejakú vhodnú šablónu.
Appka môže byť aj s nejakým subscription programom (potesila by cena v jednotkách eur/mesiac)
Ďakujem za tipy
Aplikácia na riadenie projektov
- nejakymarko
- Addict
Re: Aplikácia na riadenie projektov
trello alebo github projects.
ako scrummaster zvyknuty pracovat v jire mam trello velmi rad na sukromne veci. taky zjednoduseny scrumboard.
na developerske projekty pouzivam github projects lebo to mam priamo prepojene s commitmi a issues.
ako scrummaster zvyknuty pracovat v jire mam trello velmi rad na sukromne veci. taky zjednoduseny scrumboard.
na developerske projekty pouzivam github projects lebo to mam priamo prepojene s commitmi a issues.
- nejakymarko
- Addict
Dik za tip, skúsim na začiatok to Trello, príde mi to jednoduchšie. Ak náhodou niečo nebudem vedieť, môžem sa pýtať?
Prípadne nemáš tip na nejaký fajn template?
Ďakujem
Prípadne nemáš tip na nejaký fajn template?
Ďakujem
template neporadim. neviem ci je to nutne, trello je ozaj dost jednoduche. spravis si kolko chces stlpcov, bud klasiku todo/inprogress/done alebo ako len chces a ides.
neni to ani zdaleka take komplexne ako notion, kde tie templaty maju zmysel.
najlepsie bude asi proste zacat. navytvarat tasky a postupne ako budes fungovat zistis co by si chcel inak a poupravujes si.
ja to pouzivam len na sukromne ucely, mam stlpec TODO, INPROGRESS a URGENT. ked nieco dokoncim tak to archivujem. paci sa mi ze si vies nastavit start time a due time, pridavat checklisty, prilohy a komentovat.
navytvaral som si rozne lable ale realne to nejak uplne nepouzivam.
automatizacie som riesil iba raz, ked mi androidovy widget nechcel zobrazovat prispevky ktore nemam assignute, tak som spravil automatizaciu nech kazdy novy task priradi mne.
power-up mam iba jeden zatial, Card Aging, ze tasky ktorymi som dlho nepohol postupne tmavnu.
stickerom som moc nechopil, asi maju pocetnu zakladnu uzivatelov pubertalnych dievcat?
teraz inak skusam Todoist, je to dost podobne, trochu viac mierene na pripomienky zatial co trello ma blizsie k projektovemu manazmenut ale v zasade sa tam da skoro to iste robit.
neni to ani zdaleka take komplexne ako notion, kde tie templaty maju zmysel.
najlepsie bude asi proste zacat. navytvarat tasky a postupne ako budes fungovat zistis co by si chcel inak a poupravujes si.
ja to pouzivam len na sukromne ucely, mam stlpec TODO, INPROGRESS a URGENT. ked nieco dokoncim tak to archivujem. paci sa mi ze si vies nastavit start time a due time, pridavat checklisty, prilohy a komentovat.
navytvaral som si rozne lable ale realne to nejak uplne nepouzivam.
automatizacie som riesil iba raz, ked mi androidovy widget nechcel zobrazovat prispevky ktore nemam assignute, tak som spravil automatizaciu nech kazdy novy task priradi mne.
power-up mam iba jeden zatial, Card Aging, ze tasky ktorymi som dlho nepohol postupne tmavnu.
stickerom som moc nechopil, asi maju pocetnu zakladnu uzivatelov pubertalnych dievcat?
teraz inak skusam Todoist, je to dost podobne, trochu viac mierene na pripomienky zatial co trello ma blizsie k projektovemu manazmenut ale v zasade sa tam da skoro to iste robit.
inac todoist platis alebo nie? ja som tu appku mal velmi rad, ale na tych par veci, co som tam poznamenal sa mi nechcelo platit a ako stale menili model, tak som stale castejsie narazal na obmedzenia free verzie. ako to vyzera teraz?
-
- Addict
- Kontaktovať používateľa:
A asana? Ta je do 15 userov zdarma
-
- Light Star
My vo firme pouzivame Jiru
my mame tiez jiru v praci. ale to mi pride trochu overkill. inak trello aj jira su obe od atlassianu, teda jira je original atlassian a trello kupili x rokov dozadu.
trello je podstatne jednoduchsie, je to cisty kanban. zatial co jira podporuje aj scrum ale to je nieco co nema zmysel pokial nemas viac timov podla mojho nazoru.
hlavne jira je proste tool pre korporacie, vies si ju upravovat ako chces, milion pluginov a moznosti. my mame vyslovene tim ktory sa stara len o jiru, nastavuje procesy, doraba funkcionalitu.
mam pocit ze tuto marko to chce skor pre seba, neviem ci ma nejaky tim s ktorym pracuje na projekte. na to mi pride jira zbytocna. na druhu stranu pokial by raz nastupil do nejakej vacsej firmy tak "vediet jiru" moze byt vyhoda.
asanu nepoznam ale z ich webu mi to pripomina microsoft projects.
ono tych toolov je hromada, trello, jira, ms projects, asana, openproject (ten je opensource) ci todoist.
nejak moc by som netravil casu nad vyberanim, proste zobrat nieco, zacat pouzivat a az ked zistis ze ti nieco chyba tak riesit alternativy.
trello je podstatne jednoduchsie, je to cisty kanban. zatial co jira podporuje aj scrum ale to je nieco co nema zmysel pokial nemas viac timov podla mojho nazoru.
hlavne jira je proste tool pre korporacie, vies si ju upravovat ako chces, milion pluginov a moznosti. my mame vyslovene tim ktory sa stara len o jiru, nastavuje procesy, doraba funkcionalitu.
mam pocit ze tuto marko to chce skor pre seba, neviem ci ma nejaky tim s ktorym pracuje na projekte. na to mi pride jira zbytocna. na druhu stranu pokial by raz nastupil do nejakej vacsej firmy tak "vediet jiru" moze byt vyhoda.
asanu nepoznam ale z ich webu mi to pripomina microsoft projects.
ono tych toolov je hromada, trello, jira, ms projects, asana, openproject (ten je opensource) ci todoist.
nejak moc by som netravil casu nad vyberanim, proste zobrat nieco, zacat pouzivat a az ked zistis ze ti nieco chyba tak riesit alternativy.
- nejakymarko
- Addict
Skúšam ešte Monday, zatiaľ sa mi zdá, že k tomu, na čo ho potrebujem je najintuitivnejší a najjednoduchší