SWAN internet
SWAN internet
caute,potrebujem vediet ci poznate internet swan a ci mate snim skusenosti.V utorok ma ku mne prijst ich technik,ale neviem ci nebude problem zo zapojenim netu,bo pred domom mame telefonny stlp ale ja nemam v dome ziaadne kable natiahnute,tak chcem vediet,ci to pre nich nebude taky problem ,ze mi ho nebudu moct zapojit.dakujem za vsetky odpovede a vopred sa ospravedlnujem ked som temu dal do zlej miestnosti 

- hojko
- Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: SWAN internet
SWAN je znama firma, avsak nepises aky internet od nich chces. Ak napriklad optiku, tak tam by som problem nevidel. Ak planujes DSL, tak je to hlupost, na internete je kopec negativnych reakcii a myslim si, ze pri DSL ma stale T-Com monopol a je to jedina dobra volba pre DSL, nakolko T-Com ma svoje vlastne kable, vysoku konektivity atd..., takze nemusi platit najom liniek ako je to v pripade poskytovatelov SWAN atd...
no chcem od nich adsl pripojenie,ale nemam ziadne natiahnute kable ani v dome ani zo stlpa,nebude to pre technika taky problem,ze mi ho nebudu moct zapojit???..viete..aby som sa zbytocne netesil 

Dsl ma swan lacnejsi ako tcom. Kedze nemas tlf kable az do domu tak ti ich tcom musi najskor natiahnut. Potom to uz nebude problem.
takze bi to nemal bit pre nich problem??lebo mi to ma robit technik s t-comu...pojde mi to teda??
nebude to ziadny problem, tcom napoji kabel a swan ti potom bude poskytovat dsl sluzby
- hojko
- Site Admin
sundevil: Rozdiel jedneho ci dvoch eur nehra v pripade drvivej vacsine na cenu, vzhladom na podmienky pouzivania (najma FUP), konektivitu a pod.
tak som zvedavi zajtra,ci nebudu nejake technicke problemi...dik
U niekoho mozno nehra rolu, poznam ludi ktori maju limit financii na net a je rozdiel si zadovazit DSL program s meranym objemom dat, alebo FLAT...hoci je to rozdiel iba par €. Avsak SWAN nema ani FUP, T-Com ano (hoci pomerne dobre nastavene). Samotny fakt ze pouzivaju rovnake kable ako T-Com podla mna podporuje teoriu ze internet od nich nema preco byt horsi ako internet od T-Comu.
no predchvilou bol u mna technik s t-comu,musia mi na dvore urobit stlp,aby kable boli vo vzduchu aspon 6 metrou...hmmm teraz zase cakat dva tyzdne kks
...uz teraz cakam 3 tyzdne!!!! 

neviete niekto nahodou ake pristupove udaje davaju zo swanu na svoje modemy ?
vopred dik
vopred dik
- TommyHot
- Addict
Swan je to najhorsie s cim som sa stretol. Byvala ho ma a je to nepouzitelne.. Kazdu chvilu vypadava, DNS im prakticky nejdu a technici tiez nic moc. V inych mestach je to mozno fajn, v NR stoji za hovno.
ja som kusok od ZM a nemozem sa stazovat, bezproblemu to ide uz asi 3 roky, ani raz som nemusel volat technikovy nikomu (klop klop) ale ocividne zalezi od lokality.
v KE na Tahanovciach sme mali dlhe dlhe roky Extel, teraz ho odkupil Swan, ziadny rozdiel nevidim, akurat nam trocha zlavili z ceny, vypadky skoro ziadne, rychlost stabilna, ja si nestazujem
- jorg22
- Medium Professional
Mam SWAN v BA a som s nim spokojny. Tiez odkupili predosleho poskytovatela internetu. Podla nich nam nemozu obmedzit rychlost z nejakych nepochopitelnych dovodov takze mi to ide tak rychlo ako siet dovoli 5-10MB/s download. Stabilita 99%, raz za cas to vypadne na hodinku, ale to sa stava velmi malo. Som nadmieru spokojny.
dnes som si vsimol, ze mi ide trosicku rychlejsie internet konkretne o 1,5 Mb/s ziadny mail od nich neprisiel ziadnych spravach nemali, ze by zvysovali rychlost.... aj na zive bola sprava, ze telekom zvysuje a swan zatial o tom iba uvazuje no ocividne aj oni zrychlovali, pretoze maju nove rychlosti aj v programoch.
Mensie oprasenie starej temy
Mate niekto skusenosti (kludne aj iny provider) ze pocas viazanosti upgrade-li pripojenie cim dali moznost rychlejsieho internetu ale aktualnu v zmluve nezmenili?
Stala sa mi taka neprijemna vec ze 8 dni po predlzeni viazanosti spravili planovanu odstavku (predpokladam ze to s tym suvisi) a o dalsi tyzden na mojej adrese uz ponukaju vyssie rychlosti.
Len ze co mam cakat ked tam budem volat
Mate niekto skusenosti (kludne aj iny provider) ze pocas viazanosti upgrade-li pripojenie cim dali moznost rychlejsieho internetu ale aktualnu v zmluve nezmenili?
Stala sa mi taka neprijemna vec ze 8 dni po predlzeni viazanosti spravili planovanu odstavku (predpokladam ze to s tym suvisi) a o dalsi tyzden na mojej adrese uz ponukaju vyssie rychlosti.
Len ze co mam cakat ked tam budem volat

- starysomar
- Addict
Zistíš, až tam zavoláš. Tu to ťažko niekto vie na 100%. Ak by Tebe šlo pomalšie, než ponúkajú novým - slušne no dôrazne sa ozvi.
Niekedy sa dejú zázraky - keď som v roku 2013 objednával súčané pripojenie - zmluva bola na 15/5 a mimo špičky to chodilo 30/10.
Dnes to chodí 70-80/40-60. Cena ani zmluva sa nezmenili.
Držím palce.
Niekedy sa dejú zázraky - keď som v roku 2013 objednával súčané pripojenie - zmluva bola na 15/5 a mimo špičky to chodilo 30/10.
Dnes to chodí 70-80/40-60. Cena ani zmluva sa nezmenili.
Držím palce.
Mam Swan optiku. Do 100Mbit staci vlastny router. Na vyssiu rychlost treba router on nich (mikrotik). Nevie niekto (cORP) dovod? Mam totizto v routri openwrt tak ci by sa tam nedalo nahodit potrebne nastavenia.